reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

Catedra super butki:tak:
ufffff jak dobrze że to moje drugie dziecko i zapędy zakupowe mam już ujarzmione;-) też tak szalałam przy pierwszym:baffled: w pewnym momencie kupowałam tylko ubranka z Wójcika:sorry2:

reklama
Dentico w Wójciku to czaszami ubranka droższe niż dorosłego:szok: szczególnie te rozmiary pow. 92cm:baffled: ale muszę przyznać że mają dobre ubrania gatunkowo:tak: mam dużo zachowanych po Natalce:tak:

nie podobają mi się ubranka w Wójciku:no: a ceny powalają...

dentico jedyny sklep next'a jest w Wawie w złotych tarasach... mój autobus do Olsztyna odjeżdza spod tarasów:sorry2::-D

Ja mam kilka Wójcika ale kupione na allegro w przyzwoitych cenach:-D Dużo mają strasznie ozdobnych do przesady ciuszków,ale niektóre są fajne.

Catedra pewnie często przypadkiem czekając na bus wstępujesz do tarasów. :-D:-D:-D:-DJeszcze tam nie byłam nigdy.:-(Musze nadrobić zaległości,może wiosną albo na letnich wyprzedażach,tylko musiasz dać cynk kiedy w next będą:-):-):-):-)

A to Julki nabytki obuwnicze:-D:-D:-D

s1.jpg s2.jpg

I ta bransoletka co wcześniej pisałam i na mojej modelce haha:-D

s3.jpg s4.jpg

Laski jesteście niesamowite z tymi ciuszkami...:tak::-D:-D
Ja jednak nagromadziłam tyle ciuszków że nie mogę patrzeć na wyprzedaże.. ale za to mam poryw na zabawki:-p planuje zakup huśtawki, bo bujaczek mnie denerwuje.

Śliczne te Wasze zakupy !!!!

nie podobają mi się ubranka w Wójciku:no: a ceny powalają...

dentico jedyny sklep next'a jest w Wawie w złotych tarasach... mój autobus do Olsztyna odjeżdza spod tarasów:sorry2::-D

tani Wójcik jest w Fashion House w Piasecznie :happy2: ale ja też stanowczo wolę Next :tak::-D to faktycznie na wieczne pokusy jesteś narażona Catedra :tak::-D
ja jeszcze z mała się nie wybierałam na zakupy ale poluję codziennie namiętnie na allegro ;-)a to moje ostatnie zdobycze na żywca są jeszcze śliczniejsze :-) z pierwszego to mamy tylko malinową bluzę
Catedra nie masz wrażenia, że troszke zaniżona ta rozmiarówka Nexta ?

Załączniki

• BLUZA.jpg
    BLUZA.jpg
    24,1 KB · Wyświetleń: 37
  • JABŁUSZKA.jpg
    JABŁUSZKA.jpg
    18,8 KB · Wyświetleń: 42
  • MOTYLKI.jpg
    MOTYLKI.jpg
    17,3 KB · Wyświetleń: 39
  • ZIELONA.jpg
    ZIELONA.jpg
    16 KB · Wyświetleń: 41
Ostatnia edycja:
Wy tak stroicie swoje dzieci, mój Filip to głownie w śpiochach i pajacach "chodzi" Czasem jeszcze w rajtuzach:-D ma 2 czapki i jeden kombinezon. Zamiast rękawiczek skarpety mu zakładam.

Jak Ania, tylko jak wychodzimy to oczywiście normalniej ją ubieram:-D:-D:-D. Po prostu tak jej najwygodniej myślę, bo ona ruchliwa jest bardzo to nie będę jej katowała:-D:-D:-D

reklama
Zośka ma nowe trampki :-D wkleję Wam zaraz jakieś foty bo są gwiazdorskie:-D
Śliczne:-)

A to Julki nabytki obuwnicze:-D:-D:-D
I ta bransoletka co wcześniej pisałam i na mojej modelce haha:-D
Super:-)

Wy tak stroicie swoje dzieci, mój Filip to głownie w śpiochach i pajacach "chodzi" Czasem jeszcze w rajtuzach:-D ma 2 czapki i jeden kombinezon. Zamiast rękawiczek skarpety mu zakładam.
Moja tak samo na wyjścia zakładam jej spodenki, sukienkę i jakąś ładniejszą bluzkę.
Moja elegantka ostatnio płakała bo w sukience spać nie chciała- bała się że się pogniecie :-D:-D:-D

Do góry