reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

reklama
Catedra lepiej przetrzymać małą w wózku:tak: nie wyciągaj jej bo jak się tak nauczy to spacery będą męczarnią zwłaszcza że nasze dzieciaczki z każdym miesiącem są cięższe:tak: Natalka uwielbiała wózek:tak: oby Majka też tak miała:tak:
jak idziemy na wiochę spacerować to spi:-p ale jak idziemy do galerii handlowej lub do sklepu to ni huhu:baffled:

A w Twojej Maritce nie da się podnieść zagłówka??? W mojej można było :tak::tak:

oczywiście, że się da... ale nie wydziera się dopiero jak ma zagłówek na prawie 90 stopni bo wtedy widzi co się dzieje:-pdlatego wolę ją na połleżąco wsadzić w spacerówkę...

Wszyscy mówią, że gondole od x landerów są za małe, ale ja jeszcze tego nie odczułam..
Ja też nie narzekam na gondole XLandera , Julka nosi 62 i 68 i na spacer leży na kołderce w kombinezonie przykryta 1 albo 2 kocami i nie czuje że jej ciasno. Myśle że do wiosny damy rade.
My też się mieścimy:tak:

ja na spacerówkę przechodzę lada dzień bo młoda nic nie widzi i mi się wydziera i kończę zawsze z młodą na rękach pchając wózek:sorry2:
To od razu trzeba bez wózka wychodzić:-) mała spryciarka z niej;-)

Po za tym w naszej gondoli jest taka opcja, że można podnieść do góry część pod pleckami do pozycji półsiedzącej, tyle, że na razie mój mały jakoś się nie pnie do oglądania świata :blink:.
Ciekawe rozwiązaniem, nawet nie wiedziałam że takie opcje mają wózki;-)

Doczytałam cały wątek do końca i teraz mi smutno. :shocked2: A myślałam, że starczy mi czytania do porodu. Ale dobrze, że tutaj cały czas coś się dzieje. Bo u moich kwietnikówek to cisza. Na Was można liczyć. Tyle można wyczytać ciekawych rzeczy.
W ogóle to Was podziwiam, wy już wszystkie urodziłyście, ale ciągle tu zaglądacie. To chyba nazywa się uzależnienie od BB.

Doczytałam cały wątek do końca i teraz mi smutno. :shocked2: A myślałam, że starczy mi czytania do porodu. Ale dobrze, że tutaj cały czas coś się dzieje. Bo u moich kwietnikówek to cisza. Na Was można liczyć. Tyle można wyczytać ciekawych rzeczy.
W ogóle to Was podziwiam, wy już wszystkie urodziłyście, ale ciągle tu zaglądacie. To chyba nazywa się uzależnienie od BB.

hihihihihiih... a nie chcesz przypadkiem kupić ubranek w rozmiarach 56-68 głównie na dziewczynkę? muszę coś zrobić z tymi 3 reklamówkami w tym rozmiarze:-p

Mamy jeszcze inne ciekawe wątki ;-)
gratuluję studniówki :-)

Maonka............Nazywam się Dentico i jestem bbcholiczką:-D:-D:-D:-D

Ale ze mnie wyrodna matka, dziś zabrałam małą na wypad do sklepów, no cóż zeszło nam 7 godzin ale kupiłam dużo świetnych ciuchów małej .DLa siebie przy okazji nabyłam krem antycelulitisowy ( w sephorze 30 zł w promocji ,a produkuje go dla nich lancome albo guerlain już nie pamiętam co mi sprzedawca mówił, któraś ta super droga firma).Spróbujemy, może chociaz skóra się troszke nawilży i napnie:-pMarzenia hahaha:-D

W tesco są butki emu (Amelkowa kiedyś pytała) za 7,70.I świetne kozaczki za 17 w smyku. Wogóle w smyku jest dużo swietnych ubranek:tak::tak::tak:i w mothercare też nowe promocje doszły,tylko zara jeszcze nie schodzi ze swoich cen,Ale poczekamy:tak::tak::tak::-D:cool2:

Dentico zamorduję Cię za te robienie ochoty :-D na zakupy, niestety u mnie nie ma tych sklepów.....:wściekła/y::-(

Wsadziłabym małego do spacerówki ale boję się reakcji mojego małżona...on takie twarde zasady ma....

reklama
Luiza, a co to za zasady? Moi chłopcy śmigają w spacerówce, a są o tydzień starsi od Twojego Igorka (z wieku korygowanego nawet młodsi o miesiąc;-)). Jeśli spacerówka rozkłada się na płasko, to nie ma co czekać. Maluchowi nic się nie stanie przecież. A jeśli może sobie troszkę pooglądać świata, to będzie bardziej zadowolony z życia. I tak jest opatulony przecież i zakryty budką, więc na buźkę mu nic nie dmucha.

Do góry