reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

Ja cały to jeszcze zniosę ale już wnosić to muszę osobo. Jak raz próbowałam wnieść cały to mało się nie wywróciłam :baffled:więc teraz uważam.

Moja mała dostała takie okrycie pod choinkę i jestem bardzo zadowolona
Okrycie wielofunkcyjne 3w1 rożek becik kocyk Matex

Ja tak samo :tak: schodzę z całym pod pachą ale już tak wózka nie wniosę tylko śmigam oddzielnie z gondolką i potem lecę po stelaż. Oczywiście pokonuję tylko tyle schodków a co by mieć Małą cały czas na oku. Nie powiem umeczona i spocona nieźle po takim spacerku wracam.:confused:

My na razie o spacerówce nie myślimy, bo mamy od głębokiego wózka. Na początek na pewno wystarczy a potem coś sę pewnie kupi.

Nasza Olga też ma jeszcze sporo luzu w gondoli - dobrze,że szukałam wózka z jak największą - mam nadzieję, że całą zimę w niej przetrwamy :happy2:. Potem z kompletu będzie spacerówka a jak Olga zacznie już ładnie, stabilnie siedzieć to pewnie tak przełom wiosna/lato kupimy porządną spacerówkę myślę, że jednak zdecydujemy sie już na solidną parasolkę.
Moja koleżanka dwójkę dzieci przewoziła w chicco ct04 i bardzo zachwalała. Widzę, że chicco ma troszkę nowszą wersje tego wózka
MULTIWAY_CHICCO_CT 04_ akces_PL.GW_SKLEP_ibdi_lodz (871639816) - Aukcje internetowe Allegro

a mnie zastanawia ten model ale pewnie do tego maja to jeszcze mi się dużo wózeczków spodoba :-D

CHICCO WOZEK SPACEROWY ENJOY+OKRYCIE+FOLIA+GRATIS (848476740) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Catedra Ty to w ogóle TERMINATOR jesteś!!!:-D Niezniszczalna! Podziwiam. Szacun.
Ja stelaża od Xlandera wtaszczyć nie mogę do góry na 3 pietro, z samą gondolą posuwam!

lata praktyki:-p a tak poważnie jakbyś sama musiała i wiedziała, że nikt Ci nie pomaga to byś też dała radę:-D kwestia przyzwyczajenia:sorry2:

Catedra jutro zrobię foto i wrzucę. Bo teraz nie mam baterii do aparatu.

dziękować i bić pokłony dobra kobieto:-)

PSZCZÓŁKO peg perego na żywo wygląda rewelacyjnie. Jakością powala wszystkie inne wózki... ale cena jak widać, mnie nie stać ale jeżeli Ciebie tak to powiem Ci że prezentuje się na żywo SUPER...

byłam u mnie w sklepach pooglądać spacerówki i lipa. 2 wózki na krzyż:baffled: jest przed sezonem i jeszcze nie sprowadzają, a ja niedługo muszę kupić bo mała mi się ledwo mieści do gondolki.

A poczytałam o chipolino. nawet na babyboom jest o tym wątek i dziewczyny bardzo narzekają. więc nie wiem czy warto ryzykować.

per perego rzeczywiście trochę kosztuje, ale ja nie patrzę za bardzo na cenę bo gondolę dostałam za darmo, więc teraz mogę sobie dołożyć do spacerówki, a chce coś porządnego.

tu są one trochę tańsze, ale to chyba starsze modele
SS Wózek PEG PEREGO CENTRO + pokrowiec + folia SU (872997116) - Aukcje internetowe Allegro
WOZEK PEG PEREGO PLIKO 3 COMPLETO-pokrowiec ,folia (870215975) - Aukcje internetowe Allegro

Pszczółko ja też mam ten problem co Ty Igor już przestał mieścićmi siędo wózka głębokiego, moim zdaniem też dlatego bo jest zima i trzeba ubrać kombinezon itp.....a to tez sporo miejsca zajmuje.... niewiem co zrobić do spacerówki chyba trochę mały jest nie? może wezmę go do spacerówki ale na płasko jak wy myślicie?

Pszczółko ja też mam ten problem co Ty Igor już przestał mieścićmi siędo wózka głębokiego, moim zdaniem też dlatego bo jest zima i trzeba ubrać kombinezon itp.....a to tez sporo miejsca zajmuje.... niewiem co zrobić do spacerówki chyba trochę mały jest nie? może wezmę go do spacerówki ale na płasko jak wy myślicie?

gdyby nie kombinezon i kocyk, to moja mała by się tam spokojnie mieściła. narazie zakładam jej ubranka na 62, czasem 68 więc aż taka duża nie jest. dlatego myślę już o tej spacerówce. szukam rozkładanej na płasko, rozbudowanej po bokach i z dużą budką. jak się maleństwo ciepło ubierze, włoży w śpiworek to napewno nie będzie mu zimno.

Catedra zrobiłam te fotki ale tak Ci powiem że ja nie jestem dobra skaląporównawczą z tego wzglądu że jestem duża i przy mnie ten wózek mały się wydaje ale zrobiłam przy krześle

Załączniki

• P1020402.jpg
    P1020402.jpg
    34,3 KB · Wyświetleń: 48
  • P1020403.jpg
    P1020403.jpg
    37 KB · Wyświetleń: 53
reklama
My na razie o spacerówce nie myślimy, bo mamy od głębokiego wózka. Na początek na pewno wystarczy a potem coś sę pewnie kupi.
My tak samo:tak:

Świetnie wyglądają dzieciaczki "zapakowane" w te śpiworki ;-) bomba. Fajny prezent.
Jeszcze jej nie próbowałam pakować;-)

kingus- bardzo fajny i praktyczny taki prezent.:tak:
my tez na początek mamy od głębokiego wózka a potem może sie coś trafi fajnego
Od babci dostała ;-)
Dokładnie:tak:

nie potrzebna siłownia, ja tylko patrzę żeby się nie wywrócić ;-)

Kinguś też mamy to okrycie :tak::tak:[/QUOTE:-D:-D

lata praktyki:-p a tak poważnie jakbyś sama musiała i wiedziała, że nikt Ci nie pomaga to byś też dała radę:-D kwestia przyzwyczajenia:sorry2:
Też prawda
Ale musiałaby się właśnie na płasko rozkładać ;-)

Mamy takie okrycie, używamy jako kocyk, bo mała lubi wierzgać nóżkami.
U mnie też jako kocyk.
Ostatnio jak ją brałam zdejmuję kocyk a tak goła nóżka. Rozpiął jej się guzik i wyjęła sobie stópkę na powietrze;-)

Najlepsza była moja mała po spacerze z małą. Kinga spała chwile jeszcze w wózku ale zaczęła się wiercić i denerwować to moja mama ją wzięła na ręce i mówi-"chyba ją brzuszek boli to tak się pręży strasznie". Patrzę a ona ma dwie nogi w jednej nogawce pajaca i się biedna wyprostować nie mogła:-D:-D:-D:-D

Do góry