reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

Ja kupiłam rozmiar 2 z rossmana. Są paskudne, sztywne i takie "foliowe". :-(
Za to bardzo nam się spodobały gaga (rozmiar 3 - 27 zł, 64 szt), ale i tak numer jeden są białe pampersy (rozmiar 3 - 56 zł, 60 szt) :tak::tak: Ze względu na cenę kupujemy gaga :sorry2:
zgadzam się co do białych pampersów ale strasznie dużo płacisz ,za rozmiar 3 płacę 49,90

Ja kupiłam pierwszy raz na próbe huggisy i są bardzo fajne .i za 82sztuki 37zł , ale z rossmana też musze spróbować:tak:
Ogólnie to mam w koszyku kilka pampersów huggisów i dada i jej zakładam na zmiane różne i wszystkie dobrze toleruje;-)
też stosuje różne pieluszki w ciągu dnia ;-)

Co do pieluch to właśnie zakupiłam huggies little swimmers :-D idziemy na basen. Już możemy. Dzisiaj chłopcy skończyli 4 miesiące, pediatra się zgadza. A ja mam ochotę też się troszkę poruszać w wodzie. Na samotne wyjście na basen szans zero, ale na takie rodzinne... może się uda :tak:
podziwiam ,wyjście z bliźniakami na basen, miłej zabawy!

reklama
My na razie lecimy na Pampersach... Maja mało zużywa, bo ok 6 szt dziennie.

Kuba używał głównie Hugies, byłam nawet zadowolona.

Chciałaym spróbowac Dada, ale jakoś nie moge się odważyć... jak Kubie zakąłdałam pieluszki już tylko w nocy, to mielismy własnie Dada i były ok... może kupie z jedna paczke?

Co do pieluch to właśnie zakupiłam huggies little swimmers :-D idziemy na basen. Już możemy. Dzisiaj chłopcy skończyli 4 miesiące, pediatra się zgadza. A ja mam ochotę też się troszkę poruszać w wodzie. Na samotne wyjście na basen szans zero, ale na takie rodzinne... może się uda :tak:

powodzenia! ja z małą po świętach byłam i było super:-DMam nadzieję, że kupiłaś rozmiarek S bo na małą to był dobry rozmiar a zastanawiałam się nad xs... dobrze że kupiłam większe bo w tamte by raczej nie weszła:-)

a ja nie umiem się przełamać co do innych pampków... u mnie nie idzie ich niewiadomo ile bo też z 6 dziennie, bo mała robi najwyżej raz dziennie kupkę:tak:

muszę spróbować innych... huggisy odpadają- sztywne... rossmanowskie widziałam od Izy dwójki- tragedia...

Catedra, musiałam wziąć S bo Maxio w połowie grudnia ważył już 6,5 kg, Alex 5,5, a te S są od 7kg, więc stwierdziłam, że nie ma sensu mniejszych kupować.

Laski help... co kilka głów to nie jedna... planuję zakup spacerówki powiedzcie jakie wady widzicie

model baby design sprint
model casualplay s6
model graco quattro deluxe

Załączniki

• productvariant-9939-l-1.jpg
    productvariant-9939-l-1.jpg
    17,4 KB · Wyświetleń: 36
  • 862050959.jpg
    862050959.jpg
    10,5 KB · Wyświetleń: 40
  • 872338119.jpg
    872338119.jpg
    28,6 KB · Wyświetleń: 44
reklama
U nas idzie 10-12 pieluszek dziennie.

Izaa,u nas 27 zł kosztuje 64 szt.teraz akurat kupiłam od 4 kg do 9 kg,taka różowa paczka (midi):tak::tak::tak:

To tyle samo co gaga. Tylko wkurza mnie, że w biedronce nie można kartą płacić, więc nie bywam tam.

Laski help... co kilka głów to nie jedna... planuję zakup spacerówki powiedzcie jakie wady widzicie

model baby design sprint
model casualplay s6
model graco quattro deluxe

Z wyglądu, to model baby design sprint. Ale wybrałabym najlżejszą. Taki test cena do wagi :-p

Do góry