reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

reklama
jagoda pasy u małej są w połowie pleców:sorry: i muszę je na maxa wyciągać aby ją zapiąć...

No to rzeczywiście mały macie ten fotelik :confused2:. Bo jeśli mała mieści się w rozmiar 68 to taki fotelik powinien jeszcze do co najmniej rozmiaru 80 wystarczyć.

Tylko może spójrz na foteliki 0-18kg, bo czym większa rozpiętość wagowa tym bardziej kijowe te foteliki i gorzej dostosowane dla maluszków.
Ja bym raczej na czymś takim myślała, choć nie można ukrywać, że te foteliki 0-13kg są w tej chwili najwygodniejsze dla naszych maluszków :
http://www.allegro.pl/item850533051_www_e_graco_pl_fotelik_junior_mini_0_18kg_hit_cena.html

Ostatnia edycja:
Czy ma któraś z Was fototapetę? Zastanawiam się nad czymś takim w dziecięcym pokoju. Tutaj ma ktoś, nawet niedrogo. Podoba mi się nr 418, całe zoo. To wyszłoby taniej niż naklejki. Tylko ciekawe jakie to jest jakościowo?
Akurat ten sprzedawca jest z Częstochowy, to moje rodzinne miasto. Więc po nowym roku na spokojnie będę się musiała wybrać do mamy i zobaczyć to na własne oczy i ocenić.
FOTOTAPETY,FOTOTAPETA FIRMY KOMAR NAJTANIEJ+KLEJ (857072845) - Aukcje internetowe Allegro
Jeśli by ktoś miał coś takiego, to proszę napisać jak to się sprawuje.

Kurcze popsuł mi się suwaczek i nie aktualizuje tyg ciąży. Mój tyg ciąży to 23, a tu pokazuje 21? Nie wiem o co chodzi

maonka fototapeta trzyma się tak samo dobrze jak tapeta. Z tym tylko, że ma fajniejsze wzory:-) a ta co wybrałaś jest super:tak:

jagoda fajny ten fotelik :D

Dziewczyny nie wiecie przypadkiem czy w SMYKU są jakieś karuzele do łóżeczka? mam bon z pracy i chcialam tam coś kupić małej (najlepiej jais fisher price lub tiny love, bright starts)

Wściekłam się bo zamówiłam na allegro karuzelę- miała być w idealnym stanie, bez śladów użytkowania a okazało się że nie działa! w środku ma rozlane baterie, a obrót karuzeli trwa 7 minut! Karuzela obdrapana w kilku miejscach:(

pewnie już za późno odpowiadam ale dla mnie nuby to najlepsza firma.
tt nigdy więcej nie kupie i nikomu nie polecę. drogie g.. szybko się zużywa i w dodatku mleko zbyt szybko płynie w tych dokupowanych smoczkach. Ja kupuje teraz smoczki nuby i jestem zachwycona, dodatkowo zakupiłam też ich miseczkę. warto przejść się do apteki bo u mnie była tańsza niż na allegro

Miseczka Do Kuchenki Mikrofalowej, 3 Kolory, NUBY (856729355) - Aukcje internetowe Allegro

dzieczyny myślicie już o spacerówkach. Moja mała zaczyna niemieścić się w gondoli i zaczynam się rozglądać za czymś fajnym

Kasiulec, rzeczywiście można się wściec. Z tego co wiem, w smyku powinny być. Swoją drogą... wiecie, że smyk ogłosił upadłość??

reklama
pewnie już za późno odpowiadam ale dla mnie nuby to najlepsza firma.
tt nigdy więcej nie kupie i nikomu nie polecę. drogie g.. szybko się zużywa i w dodatku mleko zbyt szybko płynie w tych dokupowanych smoczkach. Ja kupuje teraz smoczki nuby i jestem zachwycona, dodatkowo zakupiłam też ich miseczkę. warto przejść się do apteki bo u mnie była tańsza niż na allegro

Miseczka Do Kuchenki Mikrofalowej, 3 Kolory, NUBY (856729355) - Aukcje internetowe Allegro

dzieczyny myślicie już o spacerówkach. Moja mała zaczyna niemieścić się w gondoli i zaczynam się rozglądać za czymś fajnym
no niestey za pozno-kupilam w koncu butelke i smoczki do butli TT
kubek niekapekk nuby i łyzeczki tez nuby:tak:

co do spacerówki póki co Maks sie miesci jeszcze- myślę że spacerówka to dopiero na wiosne- ja chce woogóle parasolke taką małąi lekką:tak:
bo ta spacerówka z mojego wózka to.........:baffled:

Do góry