reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

Kasiulec, na większości piszą, że do 5 miesiąca. Ja mam taką z lusterkiem bright starts i bardzo ją sobie chwalę, bo jak się chłopcy nie interesują tym co lata im nad głową, to interesują się lusterkiem. Wygląda tak:
product.jpg

Tylko kolory są żywsze. Nie jest może na pilota, ale jest na baterie r14
no to poszukam takiej skoro chłopaki przestestowali i są zadowoleni:-) a to już dwie pozytywne opinie:-)

reklama
kasiulec ja mam tę ale w poprzedniej wersji, z latającymi misiami,. Była kiepska bo mało jaskrawa, zbyt pastelowe kolory.Ale samo granie i projektor OK.
Ta wydaje się byc bardziej kolorowa.
Ja teraz wylicyowałam na allegro używkę Tiny Love, z 30 min Mozarta. Bacha i Bethovena. Fajna bardzo kolorowa :-)

kasiulec ja mam tę ale w poprzedniej wersji, z latającymi misiami,. Była kiepska bo mało jaskrawa, zbyt pastelowe kolory.Ale samo granie i projektor OK.
Ta wydaje się byc bardziej kolorowa.
Ja teraz wylicyowałam na allegro używkę Tiny Love, z 30 min Mozarta. Bacha i Bethovena. Fajna bardzo kolorowa :-)
a ma inne melodie jeszcze oprocz klasycznych? ile zapłaciłaś?

a co sądzicie o takiej Fisher Price
1.jpg
ja mam taką tylko ze z rybkami mój synalek mają gdzieś ale licze że się nią w końcu zainteresuje ma dwie melodyjki które mnie dobijają :-Da moj pilot od telewizji samsuga na nią też działa :-D:-Di to też mnie wkurza bo co chce dać na inny program w telewizji to reaguje karuzela :wściekła/y::-D:rofl2:

ja mam taką tylko ze z rybkami mój synalek mają gdzieś ale licze że się nią w końcu zainteresuje ma dwie melodyjki które mnie dobijają :-Da moj pilot od telewizji samsuga na nią też działa :-D:-Di to też mnie wkurza bo co chce dać na inny program w telewizji to reaguje karuzela :wściekła/y::-D:rofl2:
:sorry::sorry:TO TO KICHA...

:-D:-D:-D:-D dobre, ja tez mam Rybki, no melodyjki nie są powalajace chyba tylko dwie mi pasują za to projektor ślicznie wieczorem wygląda na suficie i na ścianach :tak:mała czasem sobie pozerka u niej dopiero ciekawość się rozkręca

Kasiulec, ja mam taką samą jak Abeja. Mało jaskrawa (źle dla małej), za to ładne pastele (dobre dla mamusi :-p). Pilot bajka. Melodyjki działają na małą - zasypia. Rano o 6 wskoczyłam do łóżka - z pilotem :-) Uruchomiłam karuzelę - działa 5 minut. Kończyła grać i małej włączało się "miauczenie". Ja tylko rękę na pilota i cisza. Trzy razy musiałam nacisnąć pilota i dzięki temu spałam do 8:30 !!!

Przyszła też huśtawka - chyba będzie ok, ale ciii nie zapeszam :-p:-)

reklama
a ja polecam taka karuzelke jaka my mamy- jest z muzyka powazna,ale klocki nad glowa dziecka sa w takich zywych kolorach, Asia uwielbia gaworzyc do tych klockow

Załączniki

• Picture 333.jpg
    Picture 333.jpg
    22,8 KB · Wyświetleń: 35
Do góry