dziewczyny co sadzicie o wanience - nie wiem czy to do konca wanienka - tomi tube nie wiem jak to sie dokladnie pisze ... dziecko kapie sie w takiej pozycji jak jest w brzuszku ja wlasnie dostalam to w przesylce i chce sie dowiedziec cos wiecej o tym
reklama
Amelkowa
Fanka BB :)
dziewczyny co sadzicie o wanience - nie wiem czy to do konca wanienka - tomi tube nie wiem jak to sie dokladnie pisze ... dziecko kapie sie w takiej pozycji jak jest w brzuszku ja wlasnie dostalam to w przesylce i chce sie dowiedziec cos wiecej o tym
pierwszy raz słyszę o czymś takim, nawet w Googlach tego nie wyświetla - chyba że inaczej się to pisze
AgnieszkaKRK31
Mamuśka dwóch urwisków.
Abeja - o te rozm. ciuszków pytałam,bo szafa pokaźna a myślałam,że może to tylko te maleńkie ciuszki 56-62 i tak się zastanawiałam czy nie mam za mało ale spoko.
Torba b.ładna,ale jeśli można trafić jakąś z przewijakiem czy coś w podobnej cenie,ja bym nie kupowała tylko jeszcze poszukała na allegro. Przecież nawet jeśli przesyłka przyjdzie tuż przed rozwiązaniem to i tak spokojnie zdążysz ją odświeżyć. Powodzenia!
Boozqowa - b. fajne prezenty. Matę edukacyjną dostałam od kuzynki a wcale się tego nie spodziewałam,więc tym bardziej się cieszę.Też uważam,że b.rozwija dziecko.
Kluska- heh Alf podwiadasz - spadek po chrześnicy męża- Dagmara ma już 11 lat,a Alf wciąż piękny
Torba b.ładna,ale jeśli można trafić jakąś z przewijakiem czy coś w podobnej cenie,ja bym nie kupowała tylko jeszcze poszukała na allegro. Przecież nawet jeśli przesyłka przyjdzie tuż przed rozwiązaniem to i tak spokojnie zdążysz ją odświeżyć. Powodzenia!
Boozqowa - b. fajne prezenty. Matę edukacyjną dostałam od kuzynki a wcale się tego nie spodziewałam,więc tym bardziej się cieszę.Też uważam,że b.rozwija dziecko.
Kluska- heh Alf podwiadasz - spadek po chrześnicy męża- Dagmara ma już 11 lat,a Alf wciąż piękny
monisia1979
[FONT=Century Gothic"]Amelko,jak się nie mylę,to chyba coś takiego:
http://www.urwis.pl/sklep/z4852_tummy-tub-wiaderko-do-kapieli-niemowlat.html
Moim zdaniem,kolejny bajer,chociaż kosztowny,ale tak na dobrą sprawę,jak w tym wogóle wykąpać dziecko??????przecież w takiej pozycji,w jakiej ono siedzi,nie dotrzesz do żadnych zakamarków ciała.Jak takiego malucha wykąpać????
No chyba,że to nie to...[/FONT]
Moim zdaniem,kolejny bajer,chociaż kosztowny,ale tak na dobrą sprawę,jak w tym wogóle wykąpać dziecko??????przecież w takiej pozycji,w jakiej ono siedzi,nie dotrzesz do żadnych zakamarków ciała.Jak takiego malucha wykąpać????
Ostatnia edycja:
AbEjA
Mamy styczniowe 2007
co do przewijaka do torby to ja mam takowy więc mi na nim nie zależy, a kieszeni termicznej nie potrzebuje bo mam opakowanie termiczne TT... raczej starczy tym bardziej że nie przypominam sobie zeby przy pierwszym dziecku była mi potrzebna...
Niby ta torba co wam pokazałam by mi pasowała, ale jakoś nie umiem się zdecydować..
Tu są jeszcze inne typy:
TORBA podróżna z przewijakiem do wózka plażę (730990414) - Aukcje internetowe AllegroSUPER TORBA DO WÓZKA DZIECIĘCEGO PROMOCJA !!!!! (757737159) - Aukcje internetowe Allegro
Niby ta torba co wam pokazałam by mi pasowała, ale jakoś nie umiem się zdecydować..
Tu są jeszcze inne typy:
TORBA podróżna z przewijakiem do wózka plażę (730990414) - Aukcje internetowe AllegroSUPER TORBA DO WÓZKA DZIECIĘCEGO PROMOCJA !!!!! (757737159) - Aukcje internetowe Allegro
Amelkowa
[FONT=Century Gothic"]Amelko,jak się nie mylę,to chyba coś takiego:
Dla mnie to masakra jakaś - przecież wiadomo że w takim wiaderku dziecko nie ma tak jak w brzuszku, a noworodka NA BANK bym do tego nie włożyła... To co z tego że niby pozycja 'embrionalna' skoro dziecko siedzi na pupce... Biedny kręgosłup takiego maleństwa... Podejrzewam że żaden ortopeda by na takie kąpanie dziecka nie pozwolił dopóki samo nie potrafi siedzieć...
O matko i córko, jaki cudak Wiaderko na kolorowej podstawce, pewnie 10x droższe..Wygląda to tak, że dziecko siedzi w tej wodzie, dopóki brudek sam nie odpadnie Zostanę jednak przy mojej zwykłej wanience[FONT=Century Gothic"]Amelko,jak się nie mylę,to chyba coś takiego:
pszczółka maja
co do przewijaka do torby to ja mam takowy więc mi na nim nie zależy, a kieszeni termicznej nie potrzebuje bo mam opakowanie termiczne TT... raczej starczy tym bardziej że nie przypominam sobie zeby przy pierwszym dziecku była mi potrzebna...
Tu są jeszcze inne typy:
Abejko widzę że masz podobny problem jak ja. Szukałam toreb nie mogłam się na żadną zdecydować i wkońcu nic nie kupiłam;-).
Moim zdaniem pierwsza najładniejsza jest ta 3 opcja. Pierwsza fajnie pasuje Ci do wózeczka, ale w porównaniu do tej 3 jest taka smutna. Druga chyba trochę za dziecinna jak dla mnie. Ale w 3 też widzę minus bo nie podoba mi się ta kratka w niebieskiej torbie.Wolała bym chyba by kieszonki zrobili z tego materiału co są w zielonej, albo w te kółka. Co do jakości to wiadomo ze zdjęć się nie oceni. A wszystkie wyglądają na funkcjonalne bo mają sporo kieszonek i pojemny środek.
Co do tego wiaderka to bała bym się dziecko w nie włożyć.
A i pochwale się swoim nowym nabytkiem dla małej. Polarowa, ocieplana kurteczka ze szmateksu za 18 zł.
Załączniki
wlasnie o to tomme tube mi chodzilo
w angli i irlandach w tym kapia i ponoc lekarze mowia ze to jest dobra pozycja dla noworodka ale ja wlansie tak samo nei jestem przekonana do tego ... Nie wiem czy skorzystam z tego ... koelzanka ma cos takiego to jej zapytam
w angli i irlandach w tym kapia i ponoc lekarze mowia ze to jest dobra pozycja dla noworodka ale ja wlansie tak samo nei jestem przekonana do tego ... Nie wiem czy skorzystam z tego ... koelzanka ma cos takiego to jej zapytam
reklama
A i pochwale się swoim nowym nabytkiem dla małej. Polarowa, ocieplana kurteczka ze szmateksu za 18 zł.
Śliczna!!!:-)