reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

nakleiłam naklejki na ścianę i są pięknościowe :-) ale fotkę wkleję, jak już wszystko będzie gotowe. przedwczoraj przyszły też ubranka z allegro, więc jestem cała happy :-D
[QUOaTE=elisabeth;4247279]
ja prałam i wózek i fotelik, ale tylko dlatego, ze to lezało w piwnicy... [/QUOTE]
a jak prałaś wózek? bo ja mam używany i też stoi teraz w piwnicy. zastanawiam się, jak go "ugryźć", bo nie ma niczego zdejmowanego.

reklama
Daizee ja prałam wózek tak jak tapicerkę np na krzesłach... Gąbką i rozcieńczonym żelem do prania... Ale dużo elementów miałam ściąganych więc wrzuciłam po prostu do pralki.

Ja tak samo-odrobina Loveli rozpuszczona w ciepłej wodzie i gąbeczka. Luby jakoś rozkręcił wózek (jak przyszło potem do składania, to części wyszło na dwa wózki :-D:-D:-D), a niektóre elementy dało się wrzucić do pralki.

Ja Luby jakoś rozkręcił wózek (jak przyszło potem do składania, to części wyszło na dwa wózki :-D:-D:-D)
i jaka oszczędność. Jeden możesz sprzedać na allegro i drugi wtedy wyjdzie za darmochę.:-D:-D:-D:-D:-D
A i pochwale się swoim nowym nabytkiem dla małej. Polarowa, ocieplana kurteczka ze szmateksu za 18 zł.
kurteczka śliczna

Abejka, mnie też 3 torba podoba się najbardziej:-):-)

A do tego wiaderka bałabym się malutkiej włożyć. Ja boję się kąpieli w zwykłej wanience a co dopiero w takim dziwolągu

to ja się pochwalę dzisiejszym nabytkiem

Załączniki

• SL370516.jpg
    SL370516.jpg
    26,8 KB · Wyświetleń: 44
  • SL370517.jpg
    SL370517.jpg
    29,5 KB · Wyświetleń: 49
reklama
Super nabytki dziewczyny, kurteczka jak i fotelik.
Ja też zrobiłam sobie dziś małe zakupy, ale przez internet;-)
Miałam to zrobić na początku tygodnia, ale jakoś nie miałam weny by iść do banku i wpłacić kase na konto by potem móc przelelwy robić, ale po dzisiejszej wizycie się zmotywowałam i już wszystko pozamawiałam i porobiłam przelewy- pochwale się ;-)

Pościel do wózeczka- wiem, że większość z was nawet się w nią nie zaopatrza, ale ja chcę mieć. Wybrany przez mojego T. motyw to żyrafa;-), a kolor soczysta zieleń, wiadomo, by do wózka zielonego pasowała;-)
4-el Pościel do WÓZKA --- SATYNA BAWEŁNIANA LUX (751542939) - Aukcje internetowe Allegro

Komplet pościeli do łóżeczka. Dogadałam się ze sprzedawcą, że zamiast wypełnienia, które mam po bracie w cenie tego zestawu wyśle mi przybornik. Po co mam płacić za wypełnienie i ma potem leżeć niepotrzebne, a tak to przybornik na pewno się przyda;-) Oprócz tego skorzystałam z opcji gratisowej z imieniem, wybrałam imię na ochraniaczu. Nie chciałam by było na poduszcze co mała zasłoni główką i jakoś na przyborniku mi też się nie widziało ;-)
No i jeszcze jeden gatis to jasiek dziecięcy, ale nie wiem, czy tylko poszewka, czy też wypełnienie. Pewnie sama poszwa,ale i tak fajnie:-D
Kolor pościeli to różowy, a motyw 108.
6-el POŚCIEL 120x90 z aplikacją + dwa GRATISY (752899455) - Aukcje internetowe Allegro

Rożek też wzięłam w kolorze różowym, a motyw Miś 4.
ROŻEK - BECIK 80x80 z APLIKACJĄ (759168223) - Aukcje internetowe Allegro

Prześcieradło już od innego sprzedawcy bo tamten nie miał, kolor, wiadomo, różowe :-D
PRZEŚCIERADŁO FROTTE Z GUMKĄ 120X60 DARLAND (757698356) - Aukcje internetowe Allegro

I od tego samego sprzedawcy kupiłam też przewijak miękki, w kolorze... RÓŻOWYM ;-)
PRZEWIJAK WE WZORACH POŚCIELI DARLAND (759924755) - Aukcje internetowe Allegro

No, to się pochwaliłam ;-)

A wczoraj T. kupił w ikei tą lampkę kwiatuszek na ściane i niespodziankę kocyk dla małej;-)

Dobra, koniec tego przechwalania się;-)

Idę chłopu obiad robić;-)

Do góry