Super nabytki dziewczyny, kurteczka jak i fotelik.
Ja też zrobiłam sobie dziś małe zakupy, ale przez internet;-)
Miałam to zrobić na początku tygodnia, ale jakoś nie miałam weny by iść do banku i wpłacić kase na konto by potem móc przelelwy robić, ale po dzisiejszej wizycie się zmotywowałam i już wszystko pozamawiałam i porobiłam przelewy- pochwale się ;-)
Pościel do wózeczka- wiem, że większość z was nawet się w nią nie zaopatrza, ale ja chcę mieć. Wybrany przez mojego T. motyw to żyrafa;-), a kolor soczysta zieleń, wiadomo, by do wózka zielonego pasowała;-)
4-el Pościel do WÓZKA --- SATYNA BAWEŁNIANA LUX (751542939) - Aukcje internetowe Allegro
Komplet pościeli do łóżeczka. Dogadałam się ze sprzedawcą, że zamiast wypełnienia, które mam po bracie w cenie tego zestawu wyśle mi przybornik. Po co mam płacić za wypełnienie i ma potem leżeć niepotrzebne, a tak to przybornik na pewno się przyda;-) Oprócz tego skorzystałam z opcji gratisowej z imieniem, wybrałam imię na ochraniaczu. Nie chciałam by było na poduszcze co mała zasłoni główką i jakoś na przyborniku mi też się nie widziało ;-)
No i jeszcze jeden gatis to jasiek dziecięcy, ale nie wiem, czy tylko poszewka, czy też wypełnienie. Pewnie sama poszwa,ale i tak fajnie
Kolor pościeli to różowy, a motyw 108.
6-el POŚCIEL 120x90 z aplikacją + dwa GRATISY (752899455) - Aukcje internetowe Allegro
Rożek też wzięłam w kolorze różowym, a motyw Miś 4.
ROŻEK - BECIK 80x80 z APLIKACJĄ (759168223) - Aukcje internetowe Allegro
Prześcieradło już od innego sprzedawcy bo tamten nie miał, kolor, wiadomo, różowe
PRZEŚCIERADŁO FROTTE Z GUMKĄ 120X60 DARLAND (757698356) - Aukcje internetowe Allegro
I od tego samego sprzedawcy kupiłam też przewijak miękki, w kolorze... RÓŻOWYM ;-)
PRZEWIJAK WE WZORACH POŚCIELI DARLAND (759924755) - Aukcje internetowe Allegro
No, to się pochwaliłam ;-)
A wczoraj T. kupił w ikei tą lampkę kwiatuszek na ściane i niespodziankę kocyk dla małej;-)
Dobra, koniec tego przechwalania się;-)
Idę chłopu obiad robić;-)