reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

reklama
Shenkoka przegródki fajne i dywanik też, potem będzie służył jako "karny jeżyk"

Sylvia ja biorę jasia, bo bez niego to ciężko mi spać

Kms ja też choruje na fioletowy Shaggy, ale czekam na ciut więcej gotówki;-)

Ja nie mam żadnych zabawek w zasadzie no nie licząc misia dużego i pluszowego szczurka:confused2: Ani grzechotki ani nic nawet karuzeli nie mam na łóżeczko:confused2:

Bardzo fajny wątek się wytworzył.
Moja babcia po moim chrzcie rozżarzyła węgle czy drewno w piecu kaflowym i okadzała nimi moje łóżeczko. Ponoć jak ręką odjął. Do dziś jestem grzeczna:-D.
:szok::szok::szok::-D:-D:-D pełnowymiarowe gusła :-D:-D:-D

Ja nie mam żadnych zabawek w zasadzie no nie licząc misia dużego i pluszowego szczurka:confused2: Ani grzechotki ani nic nawet karuzeli nie mam na łóżeczko:confused2:

ja też nie mam, oprócz kilku pluszaków i dwóch materiałowych książeczek z lumpka ;-) zobaczysz, dostaniecie tyle tego, że nie ma sensu kupować wcześniej :tak::tak:

U nas tez tylko miski,no i takie "duże"-klocki itp po J.ale grzechotek,gryzaków,karuzel -niet!!Może przybedą z gośćmi:-p:-D:-D

Przyznam się że trochę liczyłam na gości jednak muszę przyznać że ich dużo u nas nie będzie :-D:-D Ale zobaczymy, wydaje mi się że takie maleństwo przez pierwsze 2 tyg i tak nie będą one interesowały i jakoś później się je nabędzie:tak:

Przyznam się że trochę liczyłam na gości jednak muszę przyznać że ich dużo u nas nie będzie :-D:-D Ale zobaczymy, wydaje mi się że takie maleństwo przez pierwsze 2 tyg i tak nie będą one interesowały i jakoś później się je nabędzie:tak:

no na poczatek to najfajniejsza zabawką i to wielofunkcyjna bedą mamusine cycuszki!!:-D:-D:-D:-D

HAHAHAHA
Może małej dla urozmaicenia kupię nasutniki żeby miała na coś kolorowego popatrzeć zawsze tańsze od karuzeli :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Ale mi odbija normalnie chyba przedawkowałam dziś mleko i płatki:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama

Dokładnie tak jak piszesz maluch przez pierwsze dni nawet nie zwraca na to uwagi:tak:
a potem na pewno coś przywędruje do domku:tak::tak::tak:
My też nie mamy dla dzidzi żadnych zabawek bo trzeba dać gościom szansę po co mi kilka podobnych:sorry:
Mamy tylko taką huśtawkę
HUSTAWKA FISHER PRICE AQUARIUM @@H7184@@ OD SS (743243617) - Aukcje internetowe Allegro
dostaliśmy od mojego brata więc na początek wystarczy:tak:

Do góry