reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

Cyniczna wóz niezły i kolor faktycznie tak jak napisała Catedra odważny :-)

Boozqowa złotą siostrę masz :tak:

Lanselotka cudny ten pokoik dla córci :happy: ja też ten kolorek uwielbiam ale mam w nim salon w domieszka czekoladowego i fioletu - całkiem nieźle wygląda, a moja Kluseczka będzie miała błękit z odcieniami fioletu

Abeja mutsy bardzo mi się podoba ale jednak zdecydowaliśmy się na coś z większą gondolą :tak:i jak chciałam mytsy to szukałam na allegro używek w całkiem niezłych cenach były bo jest ich już sporo

reklama
A ja miałam torbę do x-landra używana kupić na allegro w sumie za grosze a nie widać że używana tylko koleś wczoraj dodał że jednak nie ma właśnie tej ceratki i się zastanawiam czy licytowac czy nie... Botaka ceratka to może się przydac gdzies na wyjeździe czy u rodzinki... a ten mi z taką informacją wylatuje...:crazy::crazy: A nowa torba w sklepie u nas kosztuje 110zł więc nie wiem....

ceratkę dokupisz osobno, nawet dzisiaj w Carefurze oglądałam, większa i może lepsza od tej w torbie
LAncelotka pokoik jest boooooooooooooooski, kolory wspaniałe :-)

a ja właśnie wróciłam z kliniki i nasza Gwiazda waży już 3 300 g

Ostatnia edycja:
Abeja mutsy bardzo mi się podoba ale jednak zdecydowaliśmy się na coś z większą gondolą :tak:i jak chciałam mytsy to szukałam na allegro używek w całkiem niezłych cenach były bo jest ich już sporo

no właśnie Slider ma większą gondolę niż te do stelaży 4 Rider czy UrbanRider.
Sliderów na allegro są 3 :-) chyba kupię używkę + nowy fotelik do wpięcia.. :-)

My też dzis oglądaliśmy wózki,ale kurcze sama nie wiem czego chcę ;-)
Cyniczna - świetny ten Twój wózek. Powiedz mi,bo gondolkę widzę a fotelik też kupiliście,tak? Bardzo mi się podoba.

Abeja
- czyli decyzja podjęta,a to już pół sukcesu;-)

Lanselotka - no pokoik bardzo ładniusi.

Dziewczyny, wiem, że temat był maglowany już z 5 razy, ale teraz spanikowałam przed jutrzejszymi zakupami i nie mam kompletnie pojęcia jaki materac do łóżeczka dla Niuńki kupić... Jakie wy macie?? Błagam wręcz o pomoc!!
Tylko, proszę, nie krzyczcie...:-)

Ja mam kokos/pianka/kokos;-)

ja mam też taki ;-) z tego co go wymacałam i radziłam się lekarza pediatry i tej babki od dzieci w szpitalu to dobry wybór.
Nie kupuj przypadkiem samego kokosowego, bo TY byś na tym nie wyleżała a co dopiero Maluszek. Podobno dobrej jakości sama panka też się sprawdza, a Mistrzostwo to podobno materacyk lateksowy... ale ten to już kosztuje.
poradź się sprzedającego... bo powinien wiedzieć też co będzie ok.

a ja mam takie pytanie...kupujecie już podgrzewacz?? bo jeśli nie będę mogła karmić to bedzie przydatny tak samo przy odciąganiu pokarmu...
zastanawiam się czy jest mi potrzebny na już?? czy kupic go w razie "katastrofy" laktacyjnej.

reklama
Do góry