reklama
kinguś
Nie poddam się
Ja dziś byłam się rozejrzeć u mnie jest tania odzież tylko z ubrankami dziecięcymi i pajacyki nexta, marks&spencers są po 8 zł.ja na razie większość ubranek kupiłam w szmateksie... wydałam ze 40 zł z mam dwie torby ciuszków...
Bardzo fajnyA co myślicie o tym wózku, coraz bardziej mi się podoba.
Baby Dreams Espiro Atlantic
Guziczek87
Pracująca mamuśka
Ja właśnie odkryłam nowy szmateks u mnie i tam takie fajne ciuszki mało używane wiec się już obkupiłam troszkę, hi hi:-) kopiłam 3 polary w rożnych rozmiarach i taki śliczny dresik bezowy z różowym misiem no cud miód i orzeszki

katarzynka1979
Mamusia Zuzanki
a to kilka takich moich zakupów... leżą już ze dwa miesiące![]()
piękne, w jakim szmateksie kupujesz? moze bysmy się kiedyś umówily?
Bardzo ładny i normalna cena.
asienka_r
mama Ani i Gabrysi
Chyba się na niego jednak zdecydujemy, chociaż siostra mówiła, żebyśmy nie kupowali z pompowanymi kołami, bo wózek robi się ciężki i opona może się przebić. Czytaliśmy dużo opinii na temat kół piankowych i pompowanych i zdecydowani pompowane wygrywają. Dostaliśmy też kilka rad, na co patrzeć przy oglądaniu wózka i ten z linka spełnia chyba wszystkie nasze warunki, no może nie jest super lekki, ale ma pompowane koła.
kinguś
Nie poddam się
Dokładnie dla starszych dzieci to ubrania trafiają się troszkę podniszczone a dla takich maluchów to tylko mogą być zmechacone od prania.Ja właśnie odkryłam nowy szmateks u mnie i tam takie fajne ciuszki mało używane wiec się już obkupiłam troszkę, hi hi:-) kopiłam 3 polary w rożnych rozmiarach i taki śliczny dresik bezowy z różowym misiem no cud miód i orzeszki![]()
Kasiu na bemowie jest fajny sklepik z używaną odzieżą tylko dla dzieci.piękne, w jakim szmateksie kupujesz? moze bysmy się kiedyś umówily?
katarzynka1979
Mamusia Zuzanki
Kasiu na bemowie jest fajny sklepik z używaną odzieżą tylko dla dzieci.
A gdzie dokładnie? w okolicach wrocławskiej może?
katarzynka1979
Mamusia Zuzanki
głęboki to jeszcze jakoś wygląda, ale spacerówka wygląda jak... kosiarka;-)tak mi się skojarzyło:-):-)
Za... oryginalność (TFU)??? i dla szpanu ;-):-)
reklama
J@god@
IV-V 2005, X 2009
Ja właśnie ubolewam, że szmateksy przestały być atrakcyjne dla mnie, z powodu, że synek już za duży i już na niego trudno znaleźć coś sensownego i nie zniszczonego.
A małych ciuchów mam całą szafę, raczej nie będę dokupować, bo pamiętam, że miałam tego tyle, że Krystiana nie we wszystko udało mi się ubrać.
Tylko śpiworek na zimę, bo Krystianowy pierwszy sprzedałam.
Ja chyba ograniczę się do dokupienia używanej gondoli do naszej spacerówki, szkoda mi kasy na wózek. U nas ciężka gondola się nie sprawdzi, bo ja już z doświadczenia wiem, że nie wtaszczę jej na górę. A naszą spacerówkę uwielbiam.
Co do babydreamsów, to ja nie znam nowych wózków, ale miałam w swoim czasie dostaną parasolkę i kurcze połamała się na pierwszym kamienistym pagórku na jaki wjechaliśmy. Jak inne wózki tej firmy są podobnej jakości to ja dziękuję.
Po prostu pękło całe zawieszenie pod spodem i się złożyła na pół. Wózeczek delikatny, zdecydowanie do jeżdżenia po supermarkecie.
Ja się zastanawiam nad taką chustą nosidłem. Przy Krystianie miałam nosidło ale od 3 miesięcy, takie pionowe, a on na 3 miesiące był już na tyle długi, że jego nogi obijały mi się o kolana i nie dawałam rady go nosić. A myślałam o takim nosidełku od urodzenia, gdzie maluszek jest w leżącej pozycji.
A małych ciuchów mam całą szafę, raczej nie będę dokupować, bo pamiętam, że miałam tego tyle, że Krystiana nie we wszystko udało mi się ubrać.
Tylko śpiworek na zimę, bo Krystianowy pierwszy sprzedałam.
Ja chyba ograniczę się do dokupienia używanej gondoli do naszej spacerówki, szkoda mi kasy na wózek. U nas ciężka gondola się nie sprawdzi, bo ja już z doświadczenia wiem, że nie wtaszczę jej na górę. A naszą spacerówkę uwielbiam.
Co do babydreamsów, to ja nie znam nowych wózków, ale miałam w swoim czasie dostaną parasolkę i kurcze połamała się na pierwszym kamienistym pagórku na jaki wjechaliśmy. Jak inne wózki tej firmy są podobnej jakości to ja dziękuję.
Po prostu pękło całe zawieszenie pod spodem i się złożyła na pół. Wózeczek delikatny, zdecydowanie do jeżdżenia po supermarkecie.
Ja się zastanawiam nad taką chustą nosidłem. Przy Krystianie miałam nosidło ale od 3 miesięcy, takie pionowe, a on na 3 miesiące był już na tyle długi, że jego nogi obijały mi się o kolana i nie dawałam rady go nosić. A myślałam o takim nosidełku od urodzenia, gdzie maluszek jest w leżącej pozycji.
Ostatnia edycja: