kinguś
Nie poddam się
Dokładnie tak, byłaś tam?A gdzie dokładnie? w okolicach wrocławskiej może?
Tylko te najmniejsze rzeczy wiszą wysoko i co chwila mnie ręce bolały i musiałam robic odpoczynek;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dokładnie tak, byłaś tam?A gdzie dokładnie? w okolicach wrocławskiej może?
Dokładnie tak, byłaś tam?
Tylko te najmniejsze rzeczy wiszą wysoko i co chwila mnie ręce bolały i musiałam robic odpoczynek;-)
Mnóstwo. Ceny są od 8 zł za pajacyk. Niektóre są zmechacone przez pranie a nie które wyglądają jak nowe. Te ubranka na już starsze dzieci są bardziej schodzone a na maluszki w super stanie.a duzó jest tam takich małych ubranek? i w jakim są stanie? nigdy tam nie bylam ale kojarze ze w tych okolicach był tam sklep z ciuszkami
Mnóstwo. Ceny są od 8 zł za pajacyk. Niektóre są zmechacone przez pranie a nie które wyglądają jak nowe. Te ubranka na już starsze dzieci są bardziej schodzone a na maluszki w super stanie.
Będę tam na początku czerwca to Ci podam.Beatko jak będziesz w okolicy to spisz mi dokladny adres, bo ja tak pamietam "na oko", byłam w okolicy tego sklepu chyba z 4 lata temu, jak bym n mogla znaleźć to z dokładnym adresem sobie poradzę
dzięki!
Ja się zastanawiam nad taką chustą nosidłem. Przy Krystianie miałam nosidło ale od 3 miesięcy, takie pionowe, a on na 3 miesiące był już na tyle długi, że jego nogi obijały mi się o kolana i nie dawałam rady go nosić. A myślałam o takim nosidełku od urodzenia, gdzie maluszek jest w leżącej pozycji.