reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

Karolinusia udane zakupy, ciuszki naprawdę śliczne:tak:

Ja mogę Wam polecić też ciuszki z sieci PEPCO, są tam ciuszki z azjii nie za dobre gatunkowo, ale są też bardzo dobre ciuszkzi z Anglii i naprwdę tanie. Teraz widziałam body z krótkim rękawkiem za 4.99 a z długim za 5.99 z bardzo dobrej , mięsistej bawełenki.

reklama
Ja mogę Wam polecić też ciuszki z sieci PEPCO, są tam ciuszki z azjii nie za dobre gatunkowo, ale są też bardzo dobre ciuszkzi z Anglii i naprwdę tanie. Teraz widziałam body z krótkim rękawkiem za 4.99 a z długim za 5.99 z bardzo dobrej , mięsistej bawełenki.

Potwierdzam :-) mozna tam znaleźć naprawdę ładne ciuszki za grosze :tak:

Ja nie mam jeszcze nic dla Dzidzi :-) ale się nie stresuję, przyjdzie czas i na zakupy. Na razie muszę uporządkować nasze zgromadzone skarby i miejsce na składowanie nowych dzieciowych znaleźć ;-) no i męża przekonać, że możemy już choćby skarpeteczki kupić :wściekła/y:na razie mamy muzykę mozarta dla bobasów i dostałam zgodę na zakup bajeczek, coby dla mieszkańca mojego Brzuszka czytać :-)

Petinko mnie też nie ciągnie jeszcze do zakupów, ani do oglądania, spokojnie jest jeszcze dużo czasu, a teraz raczej nie ma problemów z dostępnością towaru.

ja na razie większość ubranek kupiłam w szmateksie... wydałam ze 40 zł z mam dwie torby ciuszków... dzieki temu moge sobie iść do next'a i kupić kilka super jakościowych ale i drogich ciuszków... kupuję najróżniejsze rozmiary w zasadzie od 60 do 80 bo w szmateksie na różne rzeczy się trafia... no i w zasadzie ja mam tak, że jak coś mi się spodoba to nieważna jest dla mnie cena....

CYNICZNA zabiję Cię za to, że mi pokazałaś murę.... ja też się zakochałam i teraz poluje na jakąś używkę bo jednak cena mnie powala, nie chcę tyle dać za wózek bo za takie pieniadze to już samochód można kupić:-p

a to kilka takich moich zakupów... leżą już ze dwa miesiące:-D:tak::-D

Załączniki

• 200905201932.jpg
    200905201932.jpg
    29,4 KB · Wyświetleń: 59
  • 200905201933.jpg
    200905201933.jpg
    28,2 KB · Wyświetleń: 57
  • 200905201934.jpg
    200905201934.jpg
    28,6 KB · Wyświetleń: 57
  • 200905201935.jpg
    200905201935.jpg
    27,1 KB · Wyświetleń: 58
  • 200905201936.jpg
    200905201936.jpg
    24,8 KB · Wyświetleń: 60
CYNICZNA zabiję Cię za to, że mi pokazałaś murę.... ja też się zakochałam i teraz poluje na jakąś używkę bo jednak cena mnie powala, nie chcę tyle dać za wózek bo za takie pieniadze to już samochód można kupić:-p
:-D:-D:-D Fajny, nie???? :tak::tak::-D:-D:-D No, teraz to i mi się już nic innego nie podoba. W porównaniu z tym wózkiem wszystkie inne blado wypadają :-D

cyniczna Ty z dnia na dzień powiększasz listę powodów dla których kiedyś Cię zamorduję:-D:-D:-D

przestań grzebać w necie bo zbankrutuje przez Ciebie:-):-D:-):-D

reklama
Do góry