reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

chrzań Catedra ich wszystkich równo!!!ja dziś chrzanię wszystko!!!!

wiesz po moim ostatnim napadzie agresji za kierownicą jak sfakowałam kolesia bo na mnie śmiał trąbnąć a ja ja jestem zaj... kierowca przecież:tak: facet pojechał za mną pod sam dom wyskoczył z samochodu i chciał mi zrobić krzywdę... jak zobaczył brzuszek to cofnął się i jedynie mnie nazwyzywał...

wolę już zamknąć paszczę poza tym w tym samym sklepie kupowałam łóżeczko i nie ma jednej części:confused2:musze tam jeszcze raz pojechać:-p

reklama
wiesz po moim ostatnim napadzie agresji za kierownicą jak sfakowałam kolesia bo na mnie śmiał trąbnąć a ja ja jestem zaj... kierowca przecież:tak: facet pojechał za mną pod sam dom wyskoczył z samochodu i chciał mi zrobić krzywdę... jak zobaczył brzuszek to cofnął się i jedynie mnie nazwyzywał...

wolę już zamknąć paszczę poza tym w tym samym sklepie kupowałam łóżeczko i nie ma jednej części:confused2:musze tam jeszcze raz pojechać:-p

ja do "zaczepek" słownych jestem dziś pierwsza...dziś jestem wyjątkowo wredna. nie wspomnę ilu kierowców dziś wyzwałam, a rodzina mi z drogi schodzi.jedynie pies mnie nie wnerwia.

biedronkowe nawet dobre są

a moja pralka coś szwankuje i wyciągam ciuchy brudne

Huggies nie polecam raz je kupiłam i fatalne są

to ja muszę wypróbować te chusteczki - tak jak pisałam wcześniej kupiłam 3-pak :eek:

ja w ciąży stałam się właśnie wyjątkowo spokojna i wrównoważona :tak:jakoś tak wszystko ostatnio "po mnie spływa" i powiem wam, że całkiem to fajne tak się nie irytować byle gównem...... wcześniej straszny nerwus ze mnie był

a ja lubie Huggiesy, są mocno nawilżone i grube :-) rzecz gustu :-) mi np. nie bardzo pasują te biedronkowe dla odmiany :-)

Są gusta i guściki:-D:-D Ja za to nivea ubóstwiam:-D:-D
Kupiłam mydełko Bambino ale nie wiem czy będę używać bo w zasadzie kupiłam płyn do kąpieli dla malucha;-)

Czy wy będziecie smarować malucha po kąpieli jakimś specjalnym balsamem czy oliwka wystarczy??

Catedra, Karolinusia spokojnie, bo złość urodzie szkodzi (jak to mawiała moja babcia)... ja mam tak jak kms... spokój, olewka... tylko mój pierworodny mnie czasami denerwuje;-)

Abeja je tez uzywam żeli do prania...

Guziczek ja kupiłam oliwkę Hipp

Chusteczki miałam wypróbowane rózne... odpowiadały mi Bella i Biedronkowe... natomiast nie lubiłam Pampers... teraz kupiłam Nivea...

No i uwaga... Kupiłam już prawie całą wyprawkę... :tak:... jestem z siebie dumna;-)

ja nie będę smarować niczym. Do kąpieli mam oilatum soft i mam nadzieję że wystarczy. A pupcię będę smarować linomagiem.

Właśnie rozglądam się za torbą na wózek. Macie jakieś typy, uwagi, bo nie mam pojęcia co wybrać?. Czy warto inwestować w coś droższego, czy są jakieś fajne a tańsze?

Ja mam do kapieli plyn bezzapachowy,hypoalergiczny Aventu (mozna tez myc nim wloski). Czy ktoras z was miala "z nim doczynienia"? I jak to jest z tym oilatum?Jedne mamusie polecaja,inne pisza ze mozna stosowac ale najlepiej 2x w tygodniu jako zamiennik..:confused:

reklama
ja nie będę smarować niczym. Do kąpieli mam oilatum soft i mam nadzieję że wystarczy. A pupcię będę smarować linomagiem.

Właśnie rozglądam się za torbą na wózek. Macie jakieś typy, uwagi, bo nie mam pojęcia co wybrać?. Czy warto inwestować w coś droższego, czy są jakieś fajne a tańsze?

I przy kazdej codziennej kąpieli, bedziesz wlewac oilatum, i to wystarczajaco powinno nawilzyc skore maluszka? Jesli tak to wygodne rozwiazanie... niz nacierac po kazdej kapieli malca tlusta oliwką.. Ile kosztuje ten oilatum? Slyszalam, ze jest dosc drogi..sa moze jakies tansze odpowiedniki?

Do góry