reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

dobrym sposobem na proszek jest rozpuszczenie go w ciepłej wodzie:) wiadomoże jak damy za dużo proszku to nawet to nie pomoże ale jeśli jest odpowiednia ilość to proszek nie osadza się tak na ubrankach:)

reklama
Mi też te rosmanowskie się mało nawilżane wydają.. A po chusteczkach Johnsona piekła mnie twarz :sorry: Nie wiem, jakie kupić. O tych biedronkowych dużo dobrego piszecie, może się na nie skuszę..:confused:
biedronkowe nawet dobre są
A ja płukam 2 razy na koniec, bo właczam na program niemowlęcy (lubię nową pralkę) i ten program chaakteryzuje się tym, że ma dodatkowe płukanie w ciepłej wodzie, super te ubranka z pralki są takie cieplutkie i milutkie i prawdę mówiąc piorę w samym proszku Lovella bez płynów do płukania a ubranka są milutkie w dotyku i wcale nie śmierdzą, tylko pachną dzidziusiowym zapachem.
A sama lovella jak się wącha w opakowaniu to rzeczywiście trochę brzydko pachnie.

Wczoraj 2 prania zrobiłam.
Dziś drugie pranie włączyłam, jeszcze ze 2-3 mi zostały. Tylko minusem 7kg pralki jest to, że mi 2 prania to na moje suszarki nie wchodzi, dobrze, że na dworzu szybciej wysycha, ale więcej niż 2 prania na dzień nie mam gdzie wieszać.
a moja pralka coś szwankuje i wyciągam ciuchy brudne
Ja mam chusteczki Pampers Sensitive. Wyprobowalam jedynie na sobie;-)Bez zadnego zapachu,ale jak narazie jedyne po ktorych nic mnie nie "szczypalo",nie probowalam jeszcze Huggies.
Huggies nie polecam raz je kupiłam i fatalne są

ja WAM mogę poprasować...na akord i odesłać
:-)
bardzo lubię prasować wszystko,,,prócz Mojego koszuli:wściekła/y: kosztują majątek, a do prasowania są "ciulowe"
mam tak samo jak Ty a dla dzidziusia rzeczy o ja juz nie umie sie doczekac tego prania iprasownaia ale poczekamm az pomalujemy jeszcze tydzien ale mysle ze prac bede tak za 2 tygodnie

ja uwielbiam wszystko prasować:-D czekam kiedy Iza zacznie się pięknie do mnie uśmiechac:-D:-D:-D

a mnie szlag trafił dzisiaj... robiłam materacyk na zamówienie bo nie chciałam kokosowego tylko gruby piankowy... no to facet w sklepie doradza i mówi 12 cm wysokości... ja mówię ok... no i mam teraz zonk....

WSZYSTKIE PRZEŚCIERADŁA SA NA MAKS 11 CM WYSOKOŚCI......

myślałam, że go zabiję tym bardziej że chciałam lepszy materiał na obszyciu i facet mi w sklepie pokazywał... takie ładne, lamówkami obrobione super...

jak dzisiaj zobaczyłam co mi zamówił... owszem materiał ten sam ale niestety naciągnięty i wygląda jak zwykła szmata...

cóż.... na szczęście kosztował tylko 50 zł... więc chrzanię to... nie mam ochoty się z nim kłócić:confused2: więcej już tam nic nie kupię...

reklama
ja uwielbiam wszystko prasować:-D czekam kiedy Iza zacznie się pięknie do mnie uśmiechac:-D:-D:-D

a mnie szlag trafił dzisiaj... robiłam materacyk na zamówienie bo nie chciałam kokosowego tylko gruby piankowy... no to facet w sklepie doradza i mówi 12 cm wysokości... ja mówię ok... no i mam teraz zonk....

WSZYSTKIE PRZEŚCIERADŁA SA NA MAKS 11 CM WYSOKOŚCI......

myślałam, że go zabiję tym bardziej że chciałam lepszy materiał na obszyciu i facet mi w sklepie pokazywał... takie ładne, lamówkami obrobione super...

jak dzisiaj zobaczyłam co mi zamówił... owszem materiał ten sam ale niestety naciągnięty i wygląda jak zwykła szmata...

cóż.... na szczęście kosztował tylko 50 zł... więc chrzanię to... nie mam ochoty się z nim kłócić:confused2: więcej już tam nic nie kupię...

chrzań Catedra ich wszystkich równo!!!ja dziś chrzanię wszystko!!!!

Do góry