reklama
Sylvietta
Fanka BB :)
ja właśnie sobie powoli uświadomiłam że właściwie to rozsądnie by było zgromadzić wszystkie potrzebne rzeczy już teraz w czerwcu i lipcu..
większość zakupów chcę zrobić jednak w polsce, więc niedługo szykuje mi się taki maraton shopingowy.. a że małe będzie pierwsze to i wszystko potrzebne, i ja jestem zielona, i nie mam też znajomych od których można by przejąć taką wprawkę..
większość zakupów chcę zrobić jednak w polsce, więc niedługo szykuje mi się taki maraton shopingowy.. a że małe będzie pierwsze to i wszystko potrzebne, i ja jestem zielona, i nie mam też znajomych od których można by przejąć taką wprawkę..
Sylvietta
Spodobała mi się taka wanienka, ale nie mam bladego pojęcia czy to się w praktyce może sprawdzić czy jednak takie najprostsze są lepsze, plis niech mnie jakaś doświadczona mama oświeci w tym temacie..
Wanienka do kąpieli ONDA - OK BABY - od 0 do 12m | Pielęgnacja i zdrowie | Mycie i kąpiel | Wanienki, przewijaki | BabyClub - WÓZKI | Foteliki dla dzieci | Artykuły dla niemowląt | Avent | Chicco | Wózki dziecięce | Łóżeczka turystyczne | Zabawki Fis
Wanienka do kąpieli ONDA - OK BABY - od 0 do 12m | Pielęgnacja i zdrowie | Mycie i kąpiel | Wanienki, przewijaki | BabyClub - WÓZKI | Foteliki dla dzieci | Artykuły dla niemowląt | Avent | Chicco | Wózki dziecięce | Łóżeczka turystyczne | Zabawki Fis
cyniczna
Oglądałam tą wanienkę na allegro, ale nie mam pojęcia, czy to się sprawdza hahahahaSpodobała mi się taka wanienka, ale nie mam bladego pojęcia czy to się w praktyce może sprawdzić czy jednak takie najprostsze są lepsze, plis niech mnie jakaś doświadczona mama oświeci w tym temacie..

Sylvietta
Oglądałam tą wanienkę na allegro, ale nie mam pojęcia, czy to się sprawdza hahahahabo sem zielona w tym temacie jko TY ;-):-) No, człowiek się uczy całe życie... czasami na własnych błędach niestety i na zmarnowanych pieniądzach ;-)
nauka kosztuje
no właśnie - fajnie by było uniknąć trochę tych zbędnych kosztów... ale jak sobie patrzę po necie na różne gadżety to pojawia się pewien niepokojący objaw - nagle stwierdzenie, że coś jest takie fajne i słodkie urasta do rangi najważniejszego argumentu na rzecz ;-) no więc póki jeszcze trochę nad sobą panuję - dopiero planując zakupy - chciałabym jednak trochę pomyśleć nad swym shoping planem..
L
LuizaPatrycja
Gość
Powiem wam że fajna ta wanienka, widać ze praktyczna bardzo.Gdybym nie miałajuż wanienki napewno zdecydowałabym się na taką.
J@god@
IV-V 2005, X 2009
My wanienki też mamy więc zakup odpada. Krystian najpierw miał taką na wannę, potem jak zrobił się siedzący i mobilny i takie mycie na wysokości przestało byc bezpieczne to mieliśmy go już przenieść do naszej wanny ale zrobiło nam się jakoś głupio, że za mały i dokupiliśmy jeszcze najzwyklejszą nereczkę i przez pewien czas wkładaliśmy do wanny tę nereczkę.
25.05 w Lidlu będą rzeczy dla maluszka:
Lidl Online
Wiecie, że mój mąż tym razem bardziej myśli o wyprawce ode mnie. Co do zabobonów, to jak wszystko było ok w I ciąży to sama się wściekałam, że wszyscy mi mówią, żebym czekała. A teraz jak nie jestem pewna jutra, a do tego same głupie sny mnie nawiedzają to sama się odpycham myślowo od zakupów dla maleństwa.
Lidl Online
Wiecie, że mój mąż tym razem bardziej myśli o wyprawce ode mnie. Co do zabobonów, to jak wszystko było ok w I ciąży to sama się wściekałam, że wszyscy mi mówią, żebym czekała. A teraz jak nie jestem pewna jutra, a do tego same głupie sny mnie nawiedzają to sama się odpycham myślowo od zakupów dla maleństwa.
Ostatnia edycja:
Lidl Online
Podoba mi się karuzela z pozytywką, tylko dlaczego błękitna

Karolinusia
A tak w ogóle, to ile warto zapłacić za leżaczek-bujaczek?
no własnie co z tymi bujaczkami?? są potrzebne czy nie?? przyda się czy bedzie pół roku w kącie nieużywany stał?? tez się zastanawiam nad tym tematem. nie wiem, nie mam pojęcia:-(
reklama
Co do wanienki, to ja mam zamiar kupić zwykłą nerkę, dużą i stojak pod nią. Później po prostu już nie trzeba będzie dokupować większej. Te małe są fajne i słodko wyglądają, ale zanim się człowiek obejrzy, maluch już z niej po prostu wyrasta i trzeba kupować drugą.
Co do leżaczka, to ja sobie chwalę jego zakup przy pierwszej ciąży. Stawiałam sobie go na podłodze, Małą do niego i bujałam nogą, np. ucząc się do egzaminu. Potem Mała sama sobie w nim siadała i zasypiała. Po dwóch latach już nie chciała w nim zasypiać, to trzeba było huśtawkę kupić;-)
Co do leżaczka, to ja sobie chwalę jego zakup przy pierwszej ciąży. Stawiałam sobie go na podłodze, Małą do niego i bujałam nogą, np. ucząc się do egzaminu. Potem Mała sama sobie w nim siadała i zasypiała. Po dwóch latach już nie chciała w nim zasypiać, to trzeba było huśtawkę kupić;-)