reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

reklama
Dzięki Karolinusia... czyli ja też uderzę do Tesco....:-)

Wiem to nie ten wątek, ale tak przy okazji może w tym temacie tez się ktos orientuje... dodatki do domu typu lampa, dywanik... to w Castoramie czy LeroyMerlin?

leroy i obi

Karolinusia... ja śpię na kokosowo sprężynowym i nie zrobię tego swojemu dziecku i nie kupię mu kokosowego... dla małej robię na zamówienie 12 cm piankowy w robionym na zamówienie pokrowcu z bardzo dobrego materiału (gruuuba bawełna przeszywana)... ten mój kokosowy co noc mam ochotę wyrzucić za okno:confused2: jest tak twardy, że wszystko mnie boli... a piankowe w sklepach były po 5 cm i do tego w takiej beznadziejnej bawełnie jak ze szmaty... dlatego robię grubszy na zamówienie bo te 5 cm to tak troszkę mało dla mnie...

Dziewczyny jak bedziecie robic zakupy w tesco to wyrobcie sobie ta nowa karte na punkty. Za kazde wydane 2 plny jest 1 punkt, nagrody od 300 punktow. Niby nic, ale ziarnko do ziarnka i sie nazbiera. Szczegolnie ze karta jest darmowa, wyrobienie zajmuje 2 minuty a potem jak sie kupuje jakies ciuszki czy cos to punkty sie szybko gromadza.
Ja w niedziele kupilam w tesco 2 paczki bodziakow bo byly w promocji.
Dzisiaj w Selgrosie kupilam 2x Pampers 1 (te po 43 szt) i 2x Pampmers 2 (po 94 szt.), do tego wkladki Bella, patyczki Dzidzius i 10 szt pieluch tetrowych (wiecej mi nie potrzeba).
Ja nie przepadam z kolei za chusteczkami Nivea i zostaniemy napewno przy Pampers na zmiane z Huggies. Pampers sa jak dla mnie najlepiej nawilzone, a Huggies nie dosc ze fajnie nawilzone to jeszcze dosc grube. Nivea byly dla nas troche za suche.

parę dni nie zaglądałam i widzę że dziewczyny szalałyście na zakupach :-)
Petinka zakupy ogromiaste :-):-)

a ja byłąm w lidlu i się rozczarowałam bo chciałam kupić rajstopki a już nie było. w jeden poranek wszystko rozebrali.....:eek:

Hej a ja właśnie kupuję same chusteczki nivea, miałam kiedyś opakowanie chusteczek haggisów tych klasycznych ale strasznie się przedzierały i strasznie mnie to wkurzało!!Pampersów nie testowałam..... Ale nabyłam wczoraj również chusteczki rossmanowskie i nawet ładnie pachną i wytrzymałe są i to w takim ładnym pojemniczku :-D:-D Zakupiłam również mydełko bambino chociaż nie wiem czy się przyda skoro mam płyn do kąpieli ziajki:tak::tak: ale na wszelki wypadek jest zresztą to tylko nicały 1zł wiec luz:-D:-D

Chodzę po tych sklepach i kurcze tak mnie korci żeby cos tam jeszcze kupić jak bym mogła to bym całą fortunę świata straciła na takie bzdurki, ciuszki i kosmetyki dla dzidzi:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

AAAA mam pytanie jakie pileuchy miały otworek na pempuszek który nie odpadł??? Bo kupiłam huggisy newborn (28) i one nie mają a pampersy mają??:oo::oo::oo:

ja kupuję w TESCO-bo jest jak mi się wydaje najtaniej...
parę złotych, ale przy większych zakupach-czuć różnicę...
a ja jadę dziś po łóżeczko lalalalalallaa:-) tylko kurna jaki materacyk??
My kupujemy w auchanie.
Super pochwal się później łóżeczkiem;-)
Zapisuje sie do fanklubu żyrafowego:-D:-D:-D:-D
Dla lubiących żyrafy, zmówiłam taką grzechotkę
Grzechotka drewex ŻYRAFKA nowość zobacz i kup (718460685) - Aukcje internetowe Allegro

Dziewczyny jak bedziecie robic zakupy w tesco to wyrobcie sobie ta nowa karte na punkty. Za kazde wydane 2 plny jest 1 punkt, nagrody od 300 punktow.
Dokładnie.
a ja byłąm w lidlu i się rozczarowałam bo chciałam kupić rajstopki a już nie było. w jeden poranek wszystko rozebrali.....:eek:
Tam to chyba trzeba iść z samego rana jak się promocja zaczyna.

AAAA mam pytanie jakie pileuchy miały otworek na pempuszek który nie odpadł??? Bo kupiłam huggisy newborn (28) i one nie mają a pampersy mają??:oo::oo::oo:
Ja też mam bez dziurki ale położne mówiły że można odwinąć pieluszkę i też będzie ok.

reklama
Dziewczyny jak bedziecie robic zakupy w tesco to wyrobcie sobie ta nowa karte na punkty. Za kazde wydane 2 plny jest 1 punkt, nagrody od 300 punktow. Niby nic, ale ziarnko do ziarnka i sie nazbiera. Szczegolnie ze karta jest darmowa, wyrobienie zajmuje 2 minuty a potem jak sie kupuje jakies ciuszki czy cos to punkty sie szybko gromadza.
Ja w niedziele kupilam w tesco 2 paczki bodziakow bo byly w promocji.
Dzisiaj w Selgrosie kupilam 2x Pampers 1 (te po 43 szt) i 2x Pampmers 2 (po 94 szt.), do tego wkladki Bella, patyczki Dzidzius i 10 szt pieluch tetrowych (wiecej mi nie potrzeba).
Ja nie przepadam z kolei za chusteczkami Nivea i zostaniemy napewno przy Pampers na zmiane z Huggies. Pampers sa jak dla mnie najlepiej nawilzone, a Huggies nie dosc ze fajnie nawilzone to jeszcze dosc grube. Nivea byly dla nas troche za suche.
ja to mam- ale nie wiem czy sie opłaca- za 300 pkt- czyli wydane 600 zł jest bon UWAGA! na cale 3zł!!!!!!!!:szok::-D:-D:-D a co najlepsze- nie na co chces w Tesco- tylko- na wybrane produkty- czyli pewnie to co im wogóle nie schodzi:-D
troche mało jak a udostępnienie i zgode na przetwarzanie danych- no ale juz po ptakach:-D:-D:-D

Do góry