reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

Petinka-super zakupy i dzięki za wieści;-) Już nie mogę się doczekać kiedy się tam wybiorę... Listę mam już zrobioną od tygodnia. W poniedziałek wracam na dolny śląsk więc pewnie w niedługim czasie i ja tam zawitam :-D

reklama
Petinka chyba macie już wszystko;-)

dużo kosztuję te nasze dzidzie:-D ale jakie to przyjemne wydawanie na nie pieniędzy:-D:-D:-D
To prawda:-):-)

Ps. w ramach żarciku małż dowcipniś własnie rzucił we mnie majtkami poporodowymi :laugh2:
Jaki dowcipniś :-):-)

A co do wyścigów x landerów, to chyba rzeczywiście trzeba będzie je zorganizować, tylko nie wiem, czy 4kołowe mają szanse wygrać z 3kołowymi:-)
Damy radę ;-);-)

A mnie przeraża ilość prania, a raczej gdzie ja to rozwieszę (mam tylko 2 suszarki). Właśnie puściłam pierwszą pralkę - pieluchy i białe ubranka na gotowanie.
Ja miałam dziś zacząć pranie ale niestety M prał wczoraj nasze rzeczy i jeszcze nie wyschły. Pewnie się obudzę z ręką w nocniku :zawstydzona/y:

A wczoraj zażartowałam sobie z M i mówię "to jak jutro popiorę to wyprasujesz rzeczy Kini wieczorem" a on się zgodził :shocked2::shocked2:

Kinguś żeby mój się zgodził, choć ja lubię malutkie prasować, bardziej mi się nie chce do tych dwóch kupek naszych rzeczy zabrać co wyschły na dziś ;-).

boozqowa zapomniałam wczoraj napisać, że przy dużych zakupach, powyżej 1000zł, dają 5% rabatu, ale tylko jeśli płaci się gotówką, my akurat nie pomyśleliśmy, żeby wcześniej bankomat odwiedzić.

To super! Planuje kupić tam wózek z fotelikiem oprócz wyprawki jeżeli jeszcze będzie ten co chcemy to spokojnie tam 1000zł zostawimy, jak nie dwa razy tyle bo sam wózek i fotelik kosztują 1500zł.

Wiecie, teraz kiedy mam już to wszystko w domu, rozumiem Wasz pęd do prania, prasowania i układania w szafach i komodach :-) Nie podejrzewałam, że kocyk, rożek, czy poszewka na kołdrę mogą tak cieszyć:-)
A co do wyścigów x landerów, to chyba rzeczywiście trzeba będzie je zorganizować, tylko nie wiem, czy 4kołowe mają szanse wygrać z 3kołowymi:-)

Petinko...ja też mam zamówionego Xlandera XA, damy radę :-) powinien za tydzień do mnie dojechać.

Dziewczyny a może powiecie mi w jakim markecie najlepiej zrobić zakupy dla maluszka... typu kosmetyki, buteleczki itp... nie wiem może Tesco? czy tam jest choc trochę taniej? Bo planujemy jutro jechac do Bydzi na zakupy, więc może i coś dla dzidzi bym kupiła, tylko nie wiem czy warto w marketach?

Dziewczyny a może powiecie mi w jakim markecie najlepiej zrobić zakupy dla maluszka... typu kosmetyki, buteleczki itp... nie wiem może Tesco? czy tam jest choc trochę taniej? Bo planujemy jutro jechac do Bydzi na zakupy, więc może i coś dla dzidzi bym kupiła, tylko nie wiem czy warto w marketach?

ja kupuję w TESCO-bo jest jak mi się wydaje najtaniej...
parę złotych, ale przy większych zakupach-czuć różnicę...
jak możesz to zobacz po ile maja chusteczki Bambino i Nivea w dwupakach?? może mają jakieś promocje...

a ja jadę dziś po łóżeczko lalalalalallaa:-) tylko kurna jaki materacyk??

PRZYKŁAD: chusteczki nivea soft 2pak w tesco 13zł z gr, a w hurtowni art niemowlęcych ten sam 2pak 16zł z gr.

Dzięki Karolinusia... czyli ja też uderzę do Tesco....:-)

Wiem to nie ten wątek, ale tak przy okazji może w tym temacie tez się ktos orientuje... dodatki do domu typu lampa, dywanik... to w Castoramie czy LeroyMerlin?

Zapisuje sie do fanklubu żyrafowego:-D:-D:-D:-DMam rozek,pieluchy tetrowe parę ubranek i kocyk z żyrafami.Uwielbiam je.Mogłaby jakas ze mna mieszkać ,śmigałabym na niej na zakupy:-p;-);-)

reklama
Do góry