reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

Dziewczyny , co kupujecie do wózków na zimę - gruby koc czy śpiworek?http://www.allegro.pl/item711488980_spiwor_do_wozka_z_polarem_exclusive.html
Ja mam kocyk:tak:
Dziś uprałam i poprasowałam część z moich nabytków z allegro;-):tak::-D
Super:-D

ja zamowiłam laktator ręczny TT , na elektryczny mnie nie stać:-(
zamówiłam dzidzi taką pościel
Śliczna pościel.
Laktator ręczny pożyczyłam od koleżanki jak będzie potrzeba to kupię elektryczny.

A teraz wersja po przeróbkach :-)
Super Wam to wyszło:-D:-D:-D

C
A ja wklejam zdjęcia tego, co nabyliśmy wczoraj:-D. Kocyki mamy już trzy, ale nie mogliśmy się oprzeć:-D:-D:-D. Dokupiliśmy też paczkę pampersów 3-6 kg
:-):-)

wlasnie wygrałam aukcje:-)
Fajny ten wzorek:tak::tak:

reklama
Catedra, Iza- łaaaaaał :-D I skoro już kompletujecie zespół, to ktoś do sprzątania Wam się przyda, bo zdolności takich jak Wy raczej nie mam :-D No, ewentualnie na jeden kolor malować mogę :-D

A teraz wersja po przeróbkach :-)

hand made by Izaa&Catedra Company
czas realizacji zlecenia: 5 dni roboczych (robotnicy mieli w ramach utrudnienia nosić przed sobą 10cio kilogramowe piłki które na dodatek kopały po każdym kolejnym owocku:-p)
inspiracja: giraffka ze śpiochów ze smyka
materiały: OBI hipermarket
ogólny koszt: ok 80 plnów za farby itp... koszt żywienia catedry przez 5 dni (nie pytajcie:-D), zszarpane nerwy (catedra za dużo gada)

Zamówienia przyjmujemy po godzinie 9tej rano

ps. żyrafka nie ma jeszcze oczek i uśmiechu (braki techniczne, potrzeba czarnej farby:-D)

Efekt mega fajny!!! :szok: super Wam to wyszło:tak::tak:

Catedra, Izaa - powtórze za resztą kobitek, łożeczko wyszło świetnie, gratulacje:tak: taka praca i jej efekty cieszą o wiele bardziej niż zakupy nowego, wiem cos o tym bo sama też przemalowałam stare "paździochy" w sypialni na biało, bo nasza Gwiazda będzie miała część pokoju w kolorze białym i wszystko fajnie się zgrało , charatałam wałeczkiem 9 godzin:-)
znalazłam fajną rzecz na chrzciny ZAPROSZENIA chrzest ZE ZDJĘCIEM w 4dni PROMOCJA (701296142) - Aukcje internetowe Allegro
może trochę wybiegam w przyszłość ale słodkie są , nie ?

Zaproszenia super i robią wrażenie bo mieliśmy podobne z moim M na nasz ślub;-)
Catedra, Izaa dobra robota:-D:-)
Dentico, fajne ciuszki, kasiulec ładna pościel

A ja wklejam zdjęcia tego, co nabyliśmy wczoraj:-D. Kocyki mamy już trzy, ale nie mogliśmy się oprzeć:-D:-D:-D. Dokupiliśmy też paczkę pampersów 3-6 kg.

widzę że zakupy udane... cóż że kocyk juz trzeci... napewno inny od tamtych dwóch:-p i bardzo ładny:tak:

wlasnie wygrałam aukcje:-)

V-CROSS 3 CZĘŚCIOWY ,GONDOLA SPACERÓWKA FOTELIK (722908505) - Aukcje internetowe Allegro

tylko teraa muze kase skombinowac skądś na ten wózek:sorry::-D:-D:-D
gratulacje:tak:

Dzięki dziewczyny :-)

Łóżeczko wymagało odświeżenia. Poprzedni dzidziuś idzie właśnie do 4 klasy :-p

Sądzę, że Catedra dobrałaby zdecydowanie żywsze kolory. Mi zdecydowanie odpowiadały takie pastelowe. Żyrafka miała być jeszcze na szafie. Niestety mój M. kręcił nosem, że mała mieszka w naszym pokoju, a nie w dziecinnym...

Izaa jeśli masz niedosyt żyrafek to możesz dokupić rożek, przewijak czy wogóle pościel z żyrafkami, ja własnie dzisiaj zamówiłam przewijak miękki i przybornik na łóżeczko, żyrafkowy zawrót głowy mnie ogarnął, rożek już mam i pieluchy flanelowe też z tymi samymi żyrafkami do kompletu :-D ładne są i takie delikatne, ecru

Izaa jeśli masz niedosyt żyrafek to możesz dokupić rożek, przewijak czy wogóle pościel z żyrafkami, ja własnie dzisiaj zamówiłam przewijak miękki i przybornik na łóżeczko, żyrafkowy zawrót głowy mnie ogarnął, rożek już mam i pieluchy flanelowe też z tymi samymi żyrafkami do kompletu :-D ładne są i takie delikatne, ecru

Zamawiałaś na allegro?

reklama
Do góry