reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

Ale sliczne lozeczko !!!!!
kasiulec zdjecia powrzucam po oficjalnym praniu ktore nastapi mysle ze gdzies tak za 2 tygodnie.. bo teraz bedziemy malowac w wekend nasz pokoj a chce zeby ciuszki dzidziusia byly swieze:)

reklama
Catedra, Izaa dobra robota:-D:-)
Dentico, fajne ciuszki, kasiulec ładna pościel

A ja wklejam zdjęcia tego, co nabyliśmy wczoraj:-D. Kocyki mamy już trzy, ale nie mogliśmy się oprzeć:-D:-D:-D. Dokupiliśmy też paczkę pampersów 3-6 kg.

Catedra, Iza super! :-) a czy ja mogę dołączyć do firmy? mogę szyć pościele :-D

byłam rano w Lidlu, ale wszystkie ciuszki nie dość, że made in china, to jeszcze w ogromnych rozmiarach. więc kupiłam tylko przytulaki Lidl Online żółte hipcie i termometr Lidl Online też żółty, bo jakoś mnie nudzi kolorystyka typu: różowy dla dziewczynki, niebieski dla chłopca. Pawełek będzie miał kolorowo :-)

Iza, Catedra - świetna robota!
asieńkar -
super rzezy - podoba mi się czapeczka.

Jeśli chodzi o moją pościel
to się martwię czy ochraniacz nie będzie za wysoki:sorry:ale już za późno, najwyżej będę przerabiać;-)

czy któraś z Was ma pościel feretti i wie jak ten ocraniacz się sprawdza?

Niunia - nie mogę doczekać się zdjęć:)

Dzięki dziewczyny :-)

Łóżeczko wymagało odświeżenia. Poprzedni dzidziuś idzie właśnie do 4 klasy :-p

Sądzę, że Catedra dobrałaby zdecydowanie żywsze kolory. Mi zdecydowanie odpowiadały takie pastelowe. Żyrafka miała być jeszcze na szafie. Niestety mój M. kręcił nosem, że mała mieszka w naszym pokoju, a nie w dziecinnym...

Daizee czuj się członkiem zespołu :-)

Dzięki dziewczyny :-)

Łóżeczko wymagało odświeżenia. Poprzedni dzidziuś idzie właśnie do 4 klasy :-p

Sądzę, że Catedra dobrałaby zdecydowanie żywsze kolory. Mi zdecydowanie odpowiadały takie pastelowe. Żyrafka miała być jeszcze na szafie. Niestety mój M. kręcił nosem, że mała mieszka w naszym pokoju, a nie w dziecinnym...

Daizee czuj się członkiem zespołu :-)
dzięki :-D jak już po remoncie zabiorę się za szycie, to na pewno powklejam fotki :tak:

reklama
Do góry