Karolinusia
Fanka BB :)
ja właśnie dla MOJEJ NIUNI mam komode z IKEI. SZAFA w sypialni też IKEA. :-) szafa jeszcze pamieta studenckie czasy-ale stan idealny
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja tez mam komode z Ikei dla mojej niuni, w sumie to dwie... a jedna musimy kupic do naszego pokoju, taka sama tylko biała bo u nas wszystko białeja właśnie dla MOJEJ NIUNI mam komode z IKEI. SZAFA w sypialni też IKEA. :-) szafa jeszcze pamieta studenckie czasy-ale stan idealny
W sypialni mamy tylko łozko szafkę nocna i taki regał sosnowy z Ikea, taki powiedziałabym piwniczny :-) - mam nadzieję, ze wiecie o co chodzi - kilka desek złozonych w regał z 5 pólkami.
Najpierw myslałam, że kupię takie kosze i powkładam między te półki a do tych koszy dam te podręczne rzeczy malenstwa - typu body, spiochy itd (grubsze do szafy w pokoju dziecinnym), ale pare dni temu wymysliłam sobie ze nie znajde takich pudełek na wymiar a za to z jakiegoś fajnego materiału uszyje taką zasłonkę na sznureczku, powieszę na tym regale i będzie taka podręczna szafa.... jak myślicie??
Łóżeczko śliczne i aniołek uroczy!!! Już nie mogę doczekać się kiedy nasze łóżeczko będzie gotowe do ubraniaJagoda ja też o tym laktatorze myśle , ma bardzo dobre opinie innych mam;-)
Ja też pochwale się moim łóżeczkiem , już je ubrałam , też mam baldachim jak mayo bo też mi się one podobają
Zobacz załącznik 160002 Zobacz załącznik 160005 Zobacz załącznik 160008
A to mój niedzielny zakup z wycieczki do Częstochowy, więć już raczej imie pozostanie
Zobacz załącznik 160007
pewnie że zasłonka może spełnić swoją rolę to najszybszy i najłatwiejszy sposób, można też zamontować coś na styl rolety rzymskiej ale to droższe rozwiązanie i nie wiem czy Ci się opłaca a te koszę o których pisałaś to pewnie dostałabyś w Ikei?? tylko nie orientuję się w cenach??ja to nawet poprane jeszcze nie mamale co tam.
Czekam na kasę i zamawiam babkę do malowania ścian w pokoju dziewczynek. Tzn narazie w pokoju Zuzy bo przez pierwsze pół roku Agatka będzie u nas w sypialni...
w związku z tym malowaniem mam ogromną zagwózdkę bo nie wiem na jakie obrazki się zdecydować...czy to miałyby być np. sceny z Kubusia Puchatka czy inne. Zuzka uwielbia tą kreskówke Świat Małej Księżniczki, ale ta ksieżniczka jest taka paskudna - wielkozebna, przeciez nie dam jej namalować na scianie!!!! Muszę poprzeglądac jakieś książeczi dla dzieci.
W sypialni mamy tylko łozko szafkę nocna i taki regał sosnowy z Ikea, taki powiedziałabym piwniczny :-) - mam nadzieję, ze wiecie o co chodzi - kilka desek złozonych w regał z 5 pólkami.
Najpierw myslałam, że kupię takie kosze i powkładam między te półki a do tych koszy dam te podręczne rzeczy malenstwa - typu body, spiochy itd (grubsze do szafy w pokoju dziecinnym), ale pare dni temu wymysliłam sobie ze nie znajde takich pudełek na wymiar a za to z jakiegoś fajnego materiału uszyje taką zasłonkę na sznureczku, powieszę na tym regale i będzie taka podręczna szafa.... jak myślicie??