reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

mayo ciekawa jestem ile Ci ten baldachim posłuży.
Na pewno dopoki malenstwo ma lozeczko w naszej sypialni,zeby nie draznilo go swiatlo,odblask z TV itp.Dodatkowo UK ma wilgotny i wietrzny klimat wiec mam pewnosc ze maluszka nie zawieje jak otworzymy okno;-)Co do siedliska kurzu-mam dwa na zmiane;-)Gdzies wyczytalam ze dzidzia w lozku z baldachimem czuje sie bardziej "utulona" i bezpieczna a poza tym to takie urocze;-):-)

reklama
mayo nie patrz na innych tylko zakładaj co chcesz!!!! to Twoje łóżeczko, Twój baldachim i Twoje dziecko bedzie tam spalo..skoro Tobie sie podoba to jest najpiekniejsze na swiecie i już!!!! :-)

mayo,łóżeczko śliczne:tak::tak::tak:.A o tym baldachimie,to też słyszałam,że dzidziuś sie wtedy czuje bardziej utulony i tak mu przytulnie jest.Ja ani przy Młodej nie miałam i nie zamierzam kupować,ale przyznam,że tak przystrojone łóżeczko wygląda pięknie i tak dzidziusiowo:-):-):-):-):-)

mi tez sie baldachimy podobają- ale tylko na obrazku.... bo sporo sie nasłuchałam, poa tym, wiem ze moja mama miala dla siostry i szybko go zdjęła...;-)

a ja gdzieś wyczytałam, że taki baldachim to tylko zbiorowisko kurzu i niepraktyczny :baffled: ale co ja tam wiem :rofl2:
eeeee tam no przecież to materiał pierzesz posciel to i ściągasz baldachim do prania:tak: to samo z wietrzeniem:tak: ja miałam przy niecały rok później go maltretowała i szarpała:baffled:

Tak jak obiecalam wczoraj wklejam zdjecie "ubranego" lozeczka naszego synusia:-)Narazie stoi pod przykryciem zeby sie nie zakurzylo ale w "razie czego" jestem juz spokojniejsza bo jest gotowe;-)
http://babystrology.com/tickers/bab...nt=Maja&year=2009&month=10&day=11&babycount=1

Śliczne łóżeczko i pościel i baldachim!!! Ja dziś mam dostać paczkę z moimi zamówieniami ale łóżeczko jeszcze nie jest skręcone...
jak będzie gotowe to się pochwalę!!:tak:

A ja czekam na kuriera z pierwszą partią rzeczy jedzie :blink:.
Najbardziej jestem ciekawa materacyka, bo kupiłam kokos-gąbka-kokos jak przy Krystianie ale jeszcze z jakąś otuliną dookoła i teraz zastanawiam się czy nie za miękki będzie :sorry2:.
MATERAC *KOKOS PIANKA KOKOS* łóżeczka 120 * 60 (720977111) - Aukcje internetowe Allegro

na laktator zdecydowałam się medeli i do butelki medeli dokupiłam smoczki dr Browna bo wyczytałam, że pasują
MEDELA NAJLEPSZY LAKTATOR Mini ELECTRIC #GWARANCJA (721161697) - Aukcje internetowe Allegro
0388 DR.BROWNS SMOCZKI DO BUTELEK WĄSKICH TYP-1 (723856084) - Aukcje internetowe Allegro
zastanawiam się nad smoczkiem medeli, ale on jest specjalistyczny dla dzieci z problemami ssania i jest droższy od butelek :sorry2:,
ale pamiętam, że właśnie takie smoczki były kiedyś najbardziej polecane dla noworodków i małych niemowlaków.
Medela - Smoczek do butelki Habermana (702247698) - Aukcje internetowe Allegro

i też spróbuję bubchen kosmetyki na początek, słyszałam sporo dobrego o nich.

Jagoda ja też o tym laktatorze myśle , ma bardzo dobre opinie innych mam;-):tak:

Ja też pochwale się moim łóżeczkiem , już je ubrałam , też mam baldachim jak mayo bo też mi się one podobają:-D

IMG_0242.jpg IMG_0243.jpg IMG_0246.jpg
A to mój niedzielny zakup z wycieczki do Częstochowy, więć już raczej imie pozostanie:happy:

IMG_0245.jpg

reklama
Dentico cudnie!!!!

Wy macie juz fajnie... poskladane łozeczka i pościel i wogóle....

a ja pokój jeszcze nie zrobiony i jakos sie nie zapowiada zeby mial byc zrobiony w najbliższym czasie:-(

Ostatnia edycja:
Do góry