pszczółka maja
Fanka BB :)
Dentico ślicznie :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dentico cudnie!!!!
Wy macie juz fajnie... poskladane łozeczka i pościel i wogóle....
a ja pokój jeszcze nie zrobiony i jakos sie nie zapowiada zeby mial byc zrobiony w najbliższym czasie:-(
u mnie najgorsze ze maja okna wymieniac, ale.... dopiero jak bedziemy mieli kase bedziemy mogli isc amówic.. a..... po zamowieniu czeka sie 4 tyg!!!!!!!!!!! a nie wiem kiedy dokladnie bediemy mieli pieniądze na to- wiem tylko ze we wrzesniu,ale którego....Dentico... fajnie to urządziłaś
Medeuska... nie załamuj się... ja narazie mam tylko wszystko poprane i poprasowane. jutro przyjdą "magicy" zakładać panele do Pokoju Małej, a własciwie do sypialni naszej, którą będziemy narazie dzielić (narazie mamy wykładzinę). Także narazie też mam sporo do zrobienia, nie wspomnę już o remoncie łazienki, który miał być, a go nie ma z braku kasy....
TRUDNO!!! Dużo by się chciało...ale mierzę siły na zamiary.
u mnie najgorsze ze maja okna wymieniac, ale.... dopiero jak bedziemy mieli kase bedziemy mogli isc amówic.. a..... po zamowieniu czeka sie 4 tyg!!!!!!!!!!! a nie wiem kiedy dokladnie bediemy mieli pieniądze na to- wiem tylko ze we wrzesniu,ale którego....i czy wogóle az na tyle zeby od razu zaplacic zaliczke i meic pewnosc ze jak przyjda robic to bedziemy miec pieniadze tez nei do konca.. i jestem w kropce czy po wyplacie zamawiac okna i czekac te 4 tyg do poczatku pazdziernika czy zamawiac dopiero jak bedzie kasa, ale wtedy to moe byc tak ze okna beda wymieniac dopiero w listopadzie nawet
![]()
u mnie najgorsze ze maja okna wymieniac, ale.... dopiero jak bedziemy mieli kase bedziemy mogli isc amówic.. a..... po zamowieniu czeka sie 4 tyg!!!!!!!!!!!
Abeja z tą szafą/kotarka na sznureczku może być wygodniej niż z koszami i faktycznie ciężko może być żeby takie co pasują i są ładne znaleść. A co do ściany to córa już "prawie" dorosła niech sama zadecyduje co chce mieć na swojej ścianie ;-)to przecież jej kącik (oczywiście w ramach rozsądku)
Też tak jak Karolinusia myślę, że pora roku na wymianę okien będzie już nie najlepsza - chyba, że faktycznie będziesz mniała gdzie z maleństwem sie zatrzymać na ten czas. Życzę, żeby szybko kaska wpłyneła![]()
W sypialni mamy tylko łozko szafkę nocna i taki regał sosnowy z Ikea, taki powiedziałabym piwniczny :-) - mam nadzieję, ze wiecie o co chodzi - kilka desek złozonych w regał z 5 pólkami.
Najpierw myslałam, że kupię takie kosze i powkładam między te półki a do tych koszy dam te podręczne rzeczy malenstwa - typu body, spiochy itd (grubsze do szafy w pokoju dziecinnym), ale pare dni temu wymysliłam sobie ze nie znajde takich pudełek na wymiar a za to z jakiegoś fajnego materiału uszyje taką zasłonkę na sznureczku, powieszę na tym regale i będzie taka podręczna szafa.... jak myślicie??