Zamówiłam dzisiaj fotelik. W końcu ;-) O taki
Zobacz załącznik 158931
Ja kupię taki sam (120 zł) tylko w kolorze jasny szary - blady róż :-)
Materac mam kokos - pianka, można zdjąć pokrowiec.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zamówiłam dzisiaj fotelik. W końcu ;-) O taki
Zobacz załącznik 158931
znami Nata``li`a `śpi od urodzenia i uwielbiam z nią spac a jej łożko stoi nie ruszone od nowości:-)podziwiam podejście.... osobiście nie wyobrażam sobie spania z dzieckiem, ale to indywidualna kwestia :-) My nie spaliśmy z Zuzą prawie wogóle (prawie, bo czasem gdy brałam ją do karmienia np. o 4 rano to potem już zostawała z nami) ale praktyki takie powodują w mojej opinii więcej złego niż dobrego. Moi znajomi maja syna, który ma 4 lata i wciąż śpi z nimi... zresztą - takich przypadków jest dużo..
Co do materaca - w necie jest sporo informacji o najlepszych rozwiazaniach dla malucha, było też jakis czas temu w m jak mama chyba, ale ja teraz nie mam czasu grzebać, moze jutro do południa.
a ja swojemu dziecku nie zrobię krzywdy... ja mam materac kokosowy w swoim panieńskim łóżkuna dniach mam zamiar kupić sobie gruby piankowy.... ten kokosowy jest tak twardy, że budzę się z bólem pleców... brrrrr... nie cierpię tych kokosowych... albo kupię bardzo gruby piankowy, albo jakiś sprężynowy..... i dzidzi też prawdopodobnie kupię coś innego niż kokos....
Catedra o to właśnie chodzi!!w nocy mogłam normalnie spać,a jak był starszy to była pełna samoobsługa i czasem nawet nie wiedziałam kiedy sobie cycka doił!:-)![]()