reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

reklama
Właśnie wygrałam aukcje na nosidełko red castle sport :-D, zważając na fakt że dopiero kilka godzin temu pomyślałam o nosidełku to mam ekspresowe tempo haha:szok:, mam ten kolorek błękitny,mam nadzieje że będe zadowolona , może któraś z Was je miała?

709201656.jpg 717265400_1.jpg

od niemowlaka aż do 12kg, dużo różnych pozycji noszenia , ma wsparcie na główke i wkładke pod pupcie dla niemowlaków , już bym chciała w nim przytulić do siebie mojego dzidziusia...och rozmarzyłam się.....:-D

Też myślałam o nosidełku :-p Ale bardziej o mei tai :tak:
Dostałam dziś łóżeczko, podgrzewacz do butelek,termosik, masę pluszaków i innych pierdół zabawkowych, kołderki i pościel :-D :-D Fajnie, zawsze to trochę wydatków mniej :-D

Właśnie wygrałam aukcje na nosidełko red castle sport :-D, zważając na fakt że dopiero kilka godzin temu pomyślałam o nosidełku to mam ekspresowe tempo haha:szok:, mam ten kolorek błękitny,mam nadzieje że będe zadowolona , może któraś z Was je miała?

Zobacz załącznik 158864 Zobacz załącznik 158865

od niemowlaka aż do 12kg, dużo różnych pozycji noszenia , ma wsparcie na główke i wkładke pod pupcie dla niemowlaków , już bym chciała w nim przytulić do siebie mojego dzidziusia...och rozmarzyłam się.....:-D

ja mam takie, ale czerwone po Zuzi. Ten sam producent. Używalismy na wakacjach, chcielismy wejsc na Babią Górę. Wygodne jest średnio. Ja teraz raczej przerzuce się na chustę.

a ja mam nosidełko ale nawet nie wiem jakiej firmy jak sprawdzę to wam napiszę- dostałam od brata... fajnie mam bo jestem najmłodsza a mam 3 dzieciatych już braci więc zawsze coś mi skapnie po tych najmłodszych dzieciaczkach...

a ja dziś dostałam 2 kartony ubranek dla Dzidzi,do tego rożek,kocyk,bujaczek,bardzo się cieszę.Ubranka przebiorę,przepiorę i coś tam pewnie jeszcze dokupię.Super,tak się cieszę,a te rzeczy takie malusie,że ojej...

Moja mama jak zobaczyła bodziaki w najmniejszym rozmiarze, to dostała takiego ataku śmiechu, że nie mogła się uspokoić przez parę minut :-D Mówiła, że zapomniała już, jakie to małe będzie ;-)

no ja mam jedne spodenki z falbanka na pupie w rozmiarze uwaga 44!! hahaha co do nosidelka to ja mam ale nie wiem jakiej firmy - w spadku po szwagierce:)

reklama
pewnie już gdzieś było o materacykach, ale jakieś 100 stron temu ;-) co myślicie o materacyku z gryką i kokosem? my sami śpimy na kokosowym materacu i jest spoko. zastanawiam się, czy dla Pawełka też taki będzie ok?

Do góry