reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

Wy się martwicie, że macie nie poprane ciuszki, a ja jeszcze nawet pół bodziaka nie mam :-( ale nic to, skończy się remont, to się rzucę w wir zakupów :-) bo teraz to nie ma sensu niczego kupować, bo wszystko zakurzone. dobrze, że żyjemy w takich czasach, że wystarczy pójść do sklepu i wszystko jest, a nie jak nasi rodzice, musieli się nagimnastykować, że jakiegoś ciucha zdobyć:tak:

reklama
shenoka tyak jak ja tylko cazki kupilam bo nozyczkami nei potrafie obcinac i ponoc cazki sa najlepsze na poczatku czytalam w jakims poradniku no ale to wedlug upodobac zeby tylko bylo wygodnie:) malej dzidzi na poczatku obcina sie przeciez na prosto paznokcie

Ja mam i cążki i nożyczki, nawet pilniczek jest w zestawie:-D. Na opakowaniu jest napisane, że nożyczki to dopiero od 3 roku życia się nadają, ale wiadomo, każda z nas dobierze to, czym jej wygodnie. Zapowiedziałam mężowi, że on będzie obcinał, bo ja się boję. On ma pewniejszą rękę.

Pszczółko:-) nasz zestaw z bliska wygląda tak:

asienka_r no to będziesz miała szczęście jak uda Ci się męża przekonać. Mi się nie udało, do dziś nie obetnie paznokci Krystianowi, wogóle nikt po za mną nie chce mu obcinać i jak akurat dłużej mnie nie ma, to Krystianowi szpony rosną bo nikt nie podejdzie. A to w sumie nie takie trudne. Ale po porodzie to moja siostra mu obcięła, jeszcze w szpitalu jak mnie odwiedziła, mi ten pierwszy raz jakoś odwagi zabrakło a skubaniec z 0,5 cm paznokcia do obcięcia się urodził, dobrze, że niedrapki wzięłam do szpitala, to zanim siostra przyjechała i mnie poratowała to się niedbrapkami ratowałam, co by sobie nic nie zadrapał niechcący.

A ja nadal czekam, żeby go zobaczyć na żywo, bo się jeszcze troszkę waham i nie jestem pewna, czy jest wart tej ceny. X-lander mi się bardzo podoba, ale jak dla mnie jest zdecydowanie za twardy, ale za to spacerówkę ma faktycznie super.

Wiem, że jesteś tu wózeczkowym ekspertem, ale muszę napisać, że spacerówka tego wózka ma dziwną budkę, która nie zamknięta bardzo brzydko wisi. Na zdjęciach tego nie widać, ale na żywo prezentuje się bardzo niechlujnie. Widziałam zarówno w sklepie jak i u koleżanki. Może to drobiazg,ale dla mnie przez tą budkę wózek odpada.
Pozdrawiam Wszystkie serdecznie i życzę super zakupów, wózeczkowych i nie tylko.

też zauważyłam ten "problem" z budką...

chryste nie nazywajcie mnie wózkowym ekspertem bo mi głupio:baffled:

ja po prostu znaim cokolwiek kupię to sprawdzam każdą opcję... u mnie każdy zakup jest 50 razy przemyślany:-D:-D:-D

gtx jest identyczny jak gt.... dokładnie to samo... jedyna różnica w przednich kółkach:tak:

też zauważyłam ten "problem" z budką...

chryste nie nazywajcie mnie wózkowym ekspertem bo mi głupio:baffled:

ja po prostu znaim cokolwiek kupię to sprawdzam każdą opcję... u mnie każdy zakup jest 50 razy przemyślany:-D:-D:-D

gtx jest identyczny jak gt.... dokładnie to samo... jedyna różnica w przednich kółkach:tak:

Catedra... dobrze, że jesteś obeznana w temacie. Ja dzieki Tobie zaoszczędziłam 600zł:szok: a to duuuuuuuuużo pieniążków.

SENKU JU

Ja mam i cążki i nożyczki, nawet pilniczek jest w zestawie:-D. Na opakowaniu jest napisane, że nożyczki to dopiero od 3 roku życia się nadają, ale wiadomo, każda z nas dobierze to, czym jej wygodnie. Zapowiedziałam mężowi, że on będzie obcinał, bo ja się boję. On ma pewniejszą rękę.

Pszczółko:-) nasz zestaw z bliska wygląda tak:

Dziękuję za wyczerpującą informację;-) Muszę poszukać po sklepach bo w aptece koło mnie były Canpola ale tylko grube.

reklama
Smerfi, już to gdzieś pisałam, ale nie mogę się powstrzymać, żeby nie napisać raz jeszcze :-D w Empiku mają przecudne filcowe naklejki-zwierzaczki :-D ok. 20 zł za 2 sztuki, ale są ona dość duże i wystarczą, myślę, 2, góra 4. Ja więcej nie będę brać, bo też łóżeczko będzie stało w naszym pokoju, obkleję tylko dzidziowy kącik ;-)

poszukaj u użytkownika, co ma te naklejki, bo mają też dużo innych. mniejsze zestawy, inne obrazki, na pewno coś znajdziesz fajnego :-)
dzięki, szukałam w użytkowniku, ale takie duże zestawy ma, a ja chcę tylko kącik okleić, widziałam też jeszcze u innego użytkownika na allegro, takie pojedyncze, 20, 40, 60 cm. Zatanawiam się czy nie zamówić kilka i np zrobić 2 zwierzątka a nad nimi słoneczko i chmurkę.Ale na razie się zastanawiam.
Coruja, zobaczę na pewno w tym empiku, jeśli by mi się spodobały to zaoszczędze na przesyłce.

Do góry