reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

reklama
nawet nie wiesz jak:-D:-D:-D a to jeszcze nie wszystko, bo trochę rzeczy przywiezie jeszcze mama i siostra. Ja najchętniej już bym wszystko przygotowała- łóżeczko pościeliła, poukładała jakoś te inne rzeczy, ale najpierw pranko i prasowanko.

no no asieńka wyprawka full wypas:-):-)
też bym się ucieszyła na taką ooogromną paczkę.

Powiedz mi jakie nożyczki siostra Ci kupiła tzn. końcówkę tą do obcinania mają wąską i cienką, bo ze zdjęcia trochę ciężko mi dojrzeć ale chyba tak??

Nożyczki to ostatnia rzecz (chyba) jaką muszę kupić, a szukam właśnie takich wąskich i cienkich.

no no asieńka wyprawka full wypas:-):-)
też bym się ucieszyła na taką ooogromną paczkę.

Powiedz mi jakie nożyczki siostra Ci kupiła tzn. końcówkę tą do obcinania mają wąską i cienką, bo ze zdjęcia trochę ciężko mi dojrzeć ale chyba tak??

Nożyczki to ostatnia rzecz (chyba) jaką muszę kupić, a szukam właśnie takich wąskich i cienkich.
Tak, takie zaokrąglone końce mają. Może po firmie poszukaj, my mamy Canpol Babies

Asienka_r :szok: no super paka...

Ja własnie skończyłam prasowanie ubranek... zrobiłam zdjęcie i... stwierdziłam, że w porównaniu z Waszymi "wyprawkami" to ja mam mało:-p... ale podczas prasowania tak sobie myslałam, ze części z tych rzeczy, które mam to i tak pewnie w ogóle nie założe... więc jest git...

Ja przy synku mam nożyczki Nuka, wtedy one nie z takimi gulkami na końcach, tylko normalne troszkę zaokrąglone i przyznam szukam podobnych dla drugiego, bo te Nuka służą nam do dziś. Ale wydaje mi się, że maluszek powinien mieć własne nożyczki?

Hehe to wygląda na to, że niedługo zostanę sama co nie ma popranych ubranek, ja sobie to na wrzesień zostawiam, w końcu jeszcze prawie 2 miesiące do terminu, a na razie lekarz nie straszy wcześniejszym porodem.

reklama
Do góry