reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

reklama
niunia obydwóch nie widziałam na żywo niestety:no: aczkolwiek bexą się tez interesowałam i nie ma tego wózka w żadnych sklepach... opinie na forach są dość niepochlebne o tym wózku...

powiem szczerze, że te wózki są polskie i mają zbyt wysoką cenę co do jakości:tak: mogłabyś spokojnie wózek takiej samej klasy i jakości kupić za 1000-1100 zł...

ogólnie są bardzo ładne i fajne ale uważam, że trochę za drogie...

jeżeli bexa bardzo Ci się podoba to np. tańszy a dobrej jakości jest

Wózek GŁĘBOKI+SPACER.+FOTELIK Baby Active JET (717657558) - Aukcje internetowe Allegro

ten oglądałam z każdej strony 10 razy i to jest ta sama jakość polskiego wózka za mniejszą cenę...lekki, ładny, fajnie sie składa ogólnie jest bardzo zgrabny.... ma kilka wersji kolorystycznych najlepiej wejdź na stronę producenta....

nie zaryzykowałabym kupna wózka bez obejrzenia go na żywo....

po kolei... jeżeli już to zdecydowanie gtx a nie gt... różnica jest tylko taka że gt ma skrętną całą oś a gtx ma skrętne kółka więc uważam, że jest lepszy... składa się do baaardzo małych rozmiarów, ma super materiały wykończeniowe, bardzo fajny system wpinania wszystkiego bo na takie klik klaki więc bardzo sprawnie się to robi... fotelik do niego niezły... wszystkie przykrycia są na napy a nie rzepy... więc porządnie wykonany...

byłam bardzo za tym wózkiem ale... jest ogólnie dosć ciężki:baffled: wizualnie sprawia wrażenie lżejszego... porównam go do x-landera bo są w podobnym przedziale cenowym... x- lander jest 200 zł droższy ale ma kilka tzw "bajerów" przez co x-lander niestety wygrywa walkę... te bajery to: rozpinana dodatkowo budka, łatwiej go podbić na krawężniku bo jest lżejszy, dodatkowy śpiwór do spacerówki...

jednym słowem... gdyby ten wózek był o 200 zł tańszy to byłaby to najlepsza oferta cenowa... w cenie 1200 zł ja wolałabym dorzucić 200 zł do x-landera...

espiro gtx mam chyba w małym palcu, jeżeli chodzi o szczegóły techniczne:-p pytaj o wszystko co chcesz:-D:-D:-D

ach... jeżeli chodzi o gondolę to jest z przecietnej wielkości aczkolwiek trochę większa niż w x-landerze... ale x-lander ma fajniejszą spacerówkę....

Ooo, super opinia;-) Bo już myślałam, że ja to kompletnie nie praktyczna matka jestem :p Wszystko co wybierałam było tylko ładne z wyglądu, ale jeżeli chodziło już o użytkowanie to porażka :-) Mi właśnie też GTX bardziej się spodobał. Jeżeli chodzi o wagę to nie muszę do tego przywiązywać dużej wagi. Mieszkam w domku jednorodzinnym- jak na razie choć nie zapowiada się by było inaczej- i T. ma swoją prace w garażu, w razie co to zawsze będę miała go pod ręką ;-) GTX wygląda bardziej stabilnie i konkretnie od mojego proponowanego wcześniej vectora. To oprócz kół to nie ma żadnej różnicy pomiędzy GT, a GTX?
Jeżeli się orientujesz dobrze w tych wózkach to znasz może tak orientacyjnie wymiary gondoli? ;-) Z góry dziękuję :-D

Jejku, ale świetne naklejki.:-):-):-):-) Gdyby moja malutka miała oddzielny pokój to zaraz bym je kupiła, ale będzie miała łóżeczko w naszym pokoju więc postanowiłam że kupię kilka niedużych naklejek i nakleję na ścianę w tym kąciku, w którym będzie jej łóżeczko, tylko jeszcze nic nie znalazłam.

Jejku, ale świetne naklejki.:-):-):-):-) Gdyby moja malutka miała oddzielny pokój to zaraz bym je kupiła, ale będzie miała łóżeczko w naszym pokoju więc postanowiłam że kupię kilka niedużych naklejek i nakleję na ścianę w tym kąciku, w którym będzie jej łóżeczko, tylko jeszcze nic nie znalazłam.
poszukaj u użytkownika, co ma te naklejki, bo mają też dużo innych. mniejsze zestawy, inne obrazki, na pewno coś znajdziesz fajnego :-)

GTX wygląda bardziej stabilnie i konkretnie od mojego proponowanego wcześniej vectora. To oprócz kół to nie ma żadnej różnicy pomiędzy GT, a GTX?
Jeżeli się orientujesz dobrze w tych wózkach to znasz może tak orientacyjnie wymiary gondoli? ;-) Z góry dziękuję :-D

Babydesign Group

strona producenta plus wszystkie dane.... wymiarów na pamięć nie znam... ale gondola jest ok;-)
jedyna różnica to właśnie te kółka... gt ma skrętną oś a gtx obydwa...

poza tym gt ma trochę inne kolory ale już się dopytywałam jak chcesz kolor gt na podwoziu gtx to da radę:tak: (ten niebieski z gt jest ładniejszy) ale jak chcesz koniecznie zielony to powiem Ci że na żywo super wygląda bo widziałam...

ps. siedzę w Wawie... w next'cie fajne promocje... kupiłam wczoraa małej dwie czapeczki na zimę po 11 zł :D przecenione z 35 :p

Ostatnia edycja:
Jak to dobrze, że ja mam stary wózek:-), bo jak patrzę na te co wklejacie, to dostaje zawrotu głowy i chyba na nic bym się nie zdecydowała, bo podobaja mi się wszystkie...

Pszczółko, naklejki na prawdę rewelacja... ale nasz mała podobnie jak u Smefri bedzie w naszej sypialni, więc chyba zrezygnuję z dekorowania ścian dziecięcymi wzorami;-)

A ja dziś mam mega pranie... ubranek... "2 pralki" już się suszą... mogłabym jeszcze jedną wstawić z pościelą, ale na razie odpuszczę, za kilka dni to zrobię...

reklama
Do góry