reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

meduska nie jest to jakość Feretti ale Feretti kosztuje 3x tyle, natomiast ja używam tej pościeli od dawna i nic się z nią nie dzieje, uważam że jakość jest bardzo dobra no i cena przystępna :-)

Fajny ten pojemnik na pampersy chyba sobie dokupie :-)

reklama
ja tez od tego spredawcy co luiza patrycja tylko inne wzory
6-CZ POŚCIEL 120x90 Z APLIKACJĄ OD MAMO-TATO (713937675) - Aukcje internetowe Allegro
chce ten pierwszy kolor w paseczki
do tego 3-cz POŚCIEL 120x90 Z APLIKACJĄ OD MAMO-TATO (713937721) - Aukcje internetowe Allegro
3 cz bo wypelnienie juz bede miała-i to drugie chce zielone z tymi serduszkami- preścieradło takie zielone juz mam:-)

A więc też chyba skorzystam z tej oferty już dałam cynka mężowi tylko nie wiem czy brać tą trzy czy sześcioczęściową...??

a czy wy zakupujecie nawilzacz pwoietrza? bo ja wlasnie dzis jade po niego i nie wiem na jaki sie zdecywoac ...bo wiadomo jak zaczna grzac kaloryfery to i sucho zaczyna sie robic wiec mysle ze to dobry zakup co o tym myslicie?

ja kupiłam nawiżacz..solac..z jonizacja powietrza..uzywamy od kilku miesięcy i sobie z M chwalimy..nawet latem czuć różnicę powietrza..na jesień-zime będzie jak znalazł..polecam :tak:

śliczne pościele dziewczyny!

JA tak właśnie się zastanawiam nad nawilżaczem ale jeszcze nie jestem przekonana czy to jest mi aż tak potrzebne zobaczymy jak to będzie, co do pościeli to nadal się zastanawiam poczekam aż M wróci i pokaże mu zobaczymy co powie:-p

Dziewczyny wiecie może orientacyjnie jaka ilość pampersów jest potrzebna w najmniejszym rozmiarze?

Ja kupuję pampersy newborn od2-6kg taka żółta paczka z promocjii u nas jest za 54 zł jumbo pack tam mieszczą się chyba dwie zwykłe bo jest 94 sztuki. Uważam że się opłaca. Na początek do szpitala kupuje tylko tą jedną paczkę, później się zobaczy. Na poczatku byłam zdania że zacznę już w ciąży robić zapasy pampersów żeby później nie odczuć za bardzo pustek w portfelu, ale teraz doszłam do wniosku że niewiadomo tak naprawdę ile dziecię beszie ważyło, a moje napewno będzie spore więc ten zapas mógłby okazać się niepotrzebny i byłyby to pieniądze wyrzucone w błoto. Tak więc bedę robić zakupy pampersowe na bieżąco.

reklama
ale ja się jakoś nie mogę zdecydować i chciałam Wasze typy pooglądać:-)
Ja mam 2 kpl firmy www.ankras.com.pl . W sklad mojej wchodzi baldachim,ochraniacz 360cm,poszwa na kolderke i na poduszke. Kosztowala 112zl w sklepie,sadze ze na stronie producenta moze byc tansza. narazie tylko ogladalam ja rozlozona,jak "ubiore" lozeczko to pokaze w calosci:tak: Do tego mam pod kolor 2 przescieradelka frotte firmy www.kieczmerscy.com.pl po 18zl jedno (tez cena "sklepowa").
Co do nawilazacza,dorwalam ostatni numer gazety "M jak mama" i tam jest artykul,ktore z maminych czy babcinych rad co do opieki nad malenstwami mozna nadal wykorzystywac. Co do nawilazaczy pisze ze swobodnie mozna go zastapic wilgotnym recznikiem polozonym na kaloryfer (tylko bez przesady,zeby dzidzius nie mial sauny;-)) - to dobra rada dla ograniczonych budzetowo..skorzystam;-):-D

Załączniki

• 100_3484.jpg
    100_3484.jpg
    23,4 KB · Wyświetleń: 42
  • 100_3482.jpg
    100_3482.jpg
    22,1 KB · Wyświetleń: 43
Do góry