reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

dziewczyny! ja dzis widziałam wózek za uwaga 12400zł :szok: concord neo z włókna węglowego!!!!! zastanawiam się, czy urodziłby za mnie za tą cenę..kto w ogóle wymyśla cos takiego :confused: ..a kto to kupuje :confused:

Widziałam ten wózek na allegro dziwny i mój M powiedział że nie wsadził by do niego dziecka nawet jakby mu zapłacili:baffled:
:baffled:Zresztą włókno węglowe do samolotów instalują czyli mam rozumieć że ten wózek lata hahaha :szok::-Dno może wtedy bym sie nad nim zastanowiła.......:cool2:

reklama
mój mutsy prawie 3 lata temu kosztował 3tyś:szok: (stelaż, nosidełko, gondola, spacerówka, torba) czekałam na niego 3miesiące:szok: ale opłacała się inwestycja bo dwójka się wyjeździ;-) jedyne co to mam felgi porysowane :baffled: muszę zanieść do lakiernika samochodowego może da się coś z tym zrobić:tak:

Roksi 3 tyś. jeszcze w miarę normalna cena za taki komplecik - sami zastanawialiśmy sie nad Mutsy. Ale niestety jak dla nas za mała gondolka i niestety odpada :-( no ale 12 tyś . ......

Roksi 3 tyś. jeszcze w miarę normalna cena za taki komplecik - sami zastanawialiśmy sie nad Mutsy. Ale niestety jak dla nas za mała gondolka i niestety odpada :-( no ale 12 tyś . ......
kms ja nie wiem kto kupuje takie wózki ale skoro produkują to jest zbyt na nie;-)

Karolinusia słodkie te kombinezoniki:-). Siostra mi wczoraj mówiła, że zima ma być podobno ciepła, a Twoje to takie słodkie chyba właśnie w sam raz na taką zimę.

no dwa są grubsze na taką zimę wiesz normalną od 3-6mcy a te jasne to polarek, czy tam welurek jest, takie jesienne bardziej.
ale fakt-moja Niunia zimą niz zmarznie. :-D ciekawe czy wda się w Tatusia i będzie uwielbiała zimę i śnieg czy raczej w Mamę i będzie preferowała lato...

ja dzis w biedronce kupiłam Lovele wpromocji prawie 15zł do kolorów bo stwierdzilam że dziecko będ\ie miało kolorowe ciuszki a białych to tylko paresztuk więc nie będzie mi potrzebny proszek do białego
Hahaha, u mnie głównie biel, beż i ecru :-D:tak:
a ja nic tylko główkuje czy kupować już wózek z allegro czy czekać jeszcze z miesiąc ....może cena spadnie, ale jest też ryzyko, że wyprzedadzą te modele z 2008 r. lub braknie mojego koloru, jak myślicie brać ?:confused:
X-LANDER XA 08 SPACERÓWKA+GONDOLA+TORBA+FOLIA (702949945) - Aukcje internetowe Allegro chyba klikne już na to kup teraz i następny zakup będzie z głowy ..............nie wiem , kurka a teraz naczytałam sie negatywów o tym sprzedawcy i znowu mam zgryza, chociaż z drugiej strony na kilka tys. pozytywów są 4 negatywy więc może nie ma czego się czepiać.....
Jak na wersję 2008 to cena nie jest zbyt atrakcyjna, więc bym się nie spieszyła raczej, a po sklepach połaziła. U mnei ten wózek w modelu z 2008r. kosztuje 1120zł... model 2009 1400zł.
witam wieczorową porą;-)
prezentuję najnowsze nabytki dla BIANKI

kobinezoniki od mojej siory po jej dzieciaczkach, już wyprane i pachnące od rozm52 wzwyż
a ostatnia fotka- misiowa wyprawka kupiona przez moją babcię, a prababcię BIANKI;-)
Misiowa wyprawka bardzow moim stylu... ale podkoszulka bez rękawów raczej nie nałożysz - nie widzę rozcięcia ani guziczków, by można było głowę przecisnąć.
no dwa są grubsze na taką zimę wiesz normalną od 3-6mcy a te jasne to polarek, czy tam welurek jest, takie jesienne bardziej.
Ja z grubym kombinezonem jeszcze się wstrzymam. teraz nie ma zbyt dużego wyboru. Poczekam na sezon do połowy września.

Szokujecie mnie z ilością postów:szok:. Od wczorajszego czytania 5 stron przybyło. Ale milusie macie te wyprawki muszę przyznać:tak::tak::tak:. Ja z kombinezonem wstrzymam się chyba aż się dzidzia urodzi, to będę wiedziała przynajmniej jaka jest duża i jaki mam kupić, żeby był dobry.

Hahaha, u mnie głównie biel, beż i ecru :-D:tak:

Jak na wersję 2008 to cena nie jest zbyt atrakcyjna, więc bym się nie spieszyła raczej, a po sklepach połaziła. U mnei ten wózek w modelu z 2008r. kosztuje 1120zł... model 2009 1400zł.

Misiowa wyprawka bardzow moim stylu... ale podkoszulka bez rękawów raczej nie nałożysz - nie widzę rozcięcia ani guziczków, by można było głowę przecisnąć.

Ja z grubym kombinezonem jeszcze się wstrzymam. teraz nie ma zbyt dużego wyboru. Poczekam na sezon do połowy września.

wiem, że podkoszulka nie założę...ale wiesz jak to jest -PRABABCIA kupiła. co miałam powiedzieć??
a kombinezoniki są po siostry dzieciakach wiec tyle ich jest.a z resztą listopad-luty to bedzie chyba najzimniej więc cieszę się że je mam i to w różnych wielkościach. poza tym są i tak tylko do wózka.

Ja na razie kombinezonka nie mam i puki co też się wstrzymam do sezonu zimowego żeby był jakiś wybór fajny. Puki co mam taki śpiworek do wózka dla małej wiec może to mi zastąpi kombinezon przez jakiś czas?? sama nie wiem...:confused:

reklama
Widziałam ten wózek na allegro dziwny i mój M powiedział że nie wsadził by do niego dziecka nawet jakby mu zapłacili:baffled:
:baffled:Zresztą włókno węglowe do samolotów instalują czyli mam rozumieć że ten wózek lata hahaha :szok::-Dno może wtedy bym sie nad nim zastanowiła.......:cool2:

no właśnie tym się szczycą..że z tego samego materiału ten wózek co samoloty..ilość egzemplarzy jest ograniczona..wszystkie znaczone i rejestrowane..pytanie tylko po co :confused:

no mój mutsy 4rider w pełnym zestawie kosztował 3500zł..:baffled: ale ja raczej z myślą o dwójce dzieci go kupowałam..skoro Tobie Roksi slużyl i służy..to jestem dobrej myśli :sorry2:

Do góry