Hej,
zrobiłam ostatnio rozeznanie cenowe:-):-):-)
Ja pochodziłam niedawno trochę po lumpkch w warszawie, jeden jest na Bemowie "FILIPK", ubranka mają niebrzydkie, ale jest tam dość drogo, śpioszki, pajacyki za około 12 - 17 zł... W tej cenie można kupić nowe rzeczy na przecenach lub nowe w kilkupakach np mothercare.
Byłam jeszcze w kilku innych "na wagę" - można tam coś upolować za niewielkie pieniądze, ale trzeba mieć na to dużo siły i czasu żeby tak biegać;-);-) a ja siły nie mam ani samochodu:-) za późno się za to zabrałam.
co do kombinezonów zimowych to ja chce jeden kupić na 62 - taki polarkowy jakiś, njlepiej niebieski
a drugi na 68 lub 74 zimowy no i jakąś kurteczkę, te większe moze uda się kupić na przecenach w zimę. Ale nie wiem jak to będzie wyglądało w praktyce, w końcu teraz zakupy wyglądająinaczej niż z niemowlakiem:-)
Dość drogo wychodzą ciuszki z Cubusa - za pajacyk lub śpioszki około 40 zł.
W mothercare i next można kupić kilkupaki ciuchów, gdzie body wychodzi za około 7 zł za sztukę a śpiochy około 12 zł (w przecenie).
w H&M nie odpowiada mi za bardzo jakość ciuszków, mam kilka po bratanicy i są dość zużyte.
Dla dziewczynek możnakupić ładne sukieneczki w Zarze na przecenie w cenie około 19, 30 zł. Dla chłopców super bluzeczki polo za 9 zł. Ale ja nadal nie znam płci
W mohercare są super buciki dla dziewczynek i chłopców za około 15 zł .
Poza tym mam problem z kupowaniem rzezy bo raz ze nie wiem jaka płeć a dwa że nie wiem czy kupić na 56 czy 62 cm, ale widzę że to nie tylko mój problem