najważniejsze by nie obcinać maleństwu paznokci w szpitalu!
Dlaczego?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
najważniejsze by nie obcinać maleństwu paznokci w szpitalu!
Ja powoli szykuję się do zakupu materacyka do łóżeczka.. i nie wiem jaki jest najlepszy...z jakiego tworzywa??
z tego co czytałam to właśi najbardziej polecane są materacyki tego typu. ja mam podobnyMATERAC KOKOS-GRYKA-PIANKA 120x60 ŁÓŻECZKO (699909249) - Aukcje internetowe Allegro
Ja kupiłam podobny.
Dziewczyny taki mi doradziły :-)
guziczek a ten pokrowiec na fotelik samochodowy to chodzi Ci o śpiworek, bo tak to się średnio opłaci, tak naprawdę w tym foteliku będziemy wozić jesienią i zimą, może wiosną jeszcze, więc właściwie zawsze w kombinezonkach a pokrowiec to na lato jak dziecko prawie góle jeździ. Chyba, że masz goły fotelik? Bo ta tapicerka z fotelików jest naogół bardzo ok, wystarczy ją tylko w dziecinnym proszku wyprać.
Co do materacyka to właściwie każy jest ok byleby nie był za miękki. Wiem, że w gazetach polacają piankowe, ale większość które ja widziałam są wg mnie za miękkie. My za pierwszym razem mieliśmy kokos-pianka-kokos super się sprawdził, nie odkształcił się przez 3 lata użytkowania i teraz ponieważ mamy 2 łóżeczka i myślimy o wywiezieniu jednego do dziadków, to zastanawiam się czy go nie dać tam do nich i jak jedną noc raz na kilka miesięcy będzie miał mały do przespania to chyba nic mu się nie stanie jak się prześpi na materacyku po starszym bracie? Zawsze to dużo lepszy materacyk niż ten z turystycznego łóżeczka.