jak patrze na wasze zakupy to mi wstyd bo poza pościelą łużeczkiem i wózkiem to boje zakupy zmieszcza się w 1 reklamówce ale kupuje tylko rozmiary62 ewentualnie 68 i takie 56co wygladają na troche większe jeszcze troche dokupie w wrześniu a większe będa kupowane po porodzie ...
bo u nasz w rodziach prezenty ludzie dają dla dzidzi jak przychodzą zobaczy więc cos dostaniemy z tych większych a nie mamy tyle kaski by szalec!a mąz sie uparł ze jego córcia ma mie wszystko nowe a nie z lumpku czy np używane z allegro ale nie jest źle!w wrzesniu na początku kupuje reszte ubranek piore,i kupuje wszystkie kosmetyki i wanienke a ja mam już jelp bo dostałam od mojej mamy bo zawsze prana była w nim moja bielizna bo mnie inne uczulały mam nadzieje ze się sprawdzi myślałam że to Lovela bardziej uczula!
a właśnie co polecacie do paznokietków?
i jakie kremy do pupy?
co do całego ciałka to oliwke myślałam o Jonsons baby ale ktoś pisał że Jonsons uczula toco polecicie?
do kąpieli chciałam taki płyn lub żel 2w1 z dozownikiem tylko nie mam pojęcia jakiej firmy a czy do wody leje sie jakiś płyn do kąpieli- słyszałam ze emulsje czy coś w tym stylu nie pozwalają skórze oddychac czy to prawda?
a jeśli mam zamiar karmi piersią to musze kupowa butelki już teraz?