reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

widzę że już temat pampersów się zaczyna ale to dobrze bo wydaje mi się że już czas najwyższy coś chomikować:tak::tak: ja myślę że na wstępie zaopatrzę się na dwie mega paki pampersów new born i8 to wszystko poźniej może na jakieś activ czy coś bo w zasadzie nie za bardzo się znam na tym wszystkim:dry:

reklama
Ponoć tescowe są dobre. Ale powiem Wam, że ja jestem na etapie szukania hurtowni pieluch bo nie wyrobię finansowo inaczej chyba ;-) Szczególnie, że takiemu maluchowi się zmienia pieluchę z 8 razy dziennie.

pszczółka maja ja kupuje tylko te duże jumbo paczki bo to się lepiej opłaca , ostatnio właśnie te pampersy 80 sztuk kupiłam po 39,90 w jakiejś aptece w Manufakturze

Dziewczyny moja od razu była na Pampersach 2:tak: po półtorej paczce przeszłyśmy na 3 bo 2 były za małe:szok: wiec nie ma co robić dużych zapasów:no: Pampers new born czyli 1 różnią się od 2 tym że mają jakiś wkład na smółkę:tak: a wielkością są takie same:tak:
po roku przeszłam na pampersy z rossmann i uważam że są nawet lepsze od pampersów bo mają dodatkowy ściągacz na pleckach żeby nic górą nie wypłynęło ale to jest w rozmiarze 5 nie wiem jak z mniejszymi rozmiarami:tak:

Odnosnie pampersow... czy wszystkie poczatkowe [1] [2-5kg] maja dziurkę na gojący sie pępuszek?

i takie pytanko co do proszku do prania.. slyszalam, ze noworodkowi mozna prac tylko w proszku bez dodatkowo dolewania plynu do plukania.. Takim np z Lovelii 2 in 1. Jak to jest, kupic sam proszek, czy proszek + plyn?

Odnosnie pampersow... czy wszystkie poczatkowe [1] [2-5kg] maja dziurkę na gojący sie pępuszek?

i takie pytanko co do proszku do prania.. slyszalam, ze noworodkowi mozna prac tylko w proszku bez dodatkowo dolewania plynu do plukania.. Takim np z Lovelii 2 in 1. Jak to jest, kupic sam proszek, czy proszek + plyn?
Asheara w 2 nie ma ale żaden problem można wywinąć brzeg:tak: lub wyciąć dziurkę:tak:
ja prałam w zwykłym jelpie bo nawet nie wiedziałam że jest 2 w 1 :-D

ja kupiłam wczoraj w biedronce 2 proszki Lovella po 14.99 czyli bardzo tanio. Jeden do białego drugi do kolorów. A w rossmanie taki sam za 25 zł....:tak:

reklama
dentico29 wczoraj mi odpisalas na temat serii bezzapachowej AA Help ale znalazlam tylko odpowiedniki do twarzy a jest cos do ciała??

Poszłam i sprawdziłam w kosmetyczce tak ja mam emulsje do mycia całego ciała takie opakowanie z dozownikiem na dziale z mydłami w tesco kupiłam ( bezzapachwe, bez alergenów , bez barwników) ;-), musisz jeszcze poszukać , na pewno znajdziesz w którymś markecie lub sklepie kosmetycznym ewentualnie rossmanie:tak::tak:

Do góry