reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

reklama
Ja mam zagwózdkę jednak z tymi fotelikami samochodowymi... nie potarfię wybrać, a Luby jakos nie przejawia zainteresowania tematem...
Ze szpitala dzieci zabierzecie w fotelikach? Siostra zabierała w gondoli i tą gondolę do samochodu wsadziła (a nie była to gondola dostosowana do wpięcia w pasy, ale bo ja wiem...

Dzięki ;-) Właśnie o to mi chodziło

A ja walczę ale chyba jutro pojadę i coś kupię ;-)

poddaj się ;-) nic nie sprawia takiej radości jak zakupy dla maluszka. jak kupisz wszystko na raz to radości mniej, a tak co jakiś czas można się pocieszyć no i w portfelu tak się tego nie odczuwa. zresztą jak chodzi się po sklepach to zawsze na jakąś okazję trafić

Ja mam zagwózdkę jednak z tymi fotelikami samochodowymi... nie potarfię wybrać, a Luby jakos nie przejawia zainteresowania tematem...
Ze szpitala dzieci zabierzecie w fotelikach? Siostra zabierała w gondoli i tą gondolę do samochodu wsadziła (a nie była to gondola dostosowana do wpięcia w pasy, ale bo ja wiem...

ja napewno zabiorę w foteliku. pogoń tego swojego ukochanego ;-)

w sobotę mój M złożył komodę ciuszki są na swoim miejscu ,w sumie wszystko dla maleństwa już mamy tylko kosmetyki i pieluszki :-)
chyba Mamusia pisała o wielkiej promocji w Tesco pojechałam i kupiłam troche ciuszków w rozmiarze 0-3 i 3-6 a przy kasie wyszło 250zł:szok:

cyniczna w foteliku jak najbardziej. Ja ten pierwszy mam użytkowany już - maxi cosi, dość stary ale służył nam dobrze przy Zuzi, raczej nie zdecyduje sie na zakup nowego... drugi mam firmy Coneco i jestemsy bardzo zadowoleni (Zenith). Coneco ma też bardzo fajne te pierwsze foteliki i one mają dość przystępne ceny w stosunku do tych bardzo znanych firm, no i oczywiscie wszystkie niezbędne atesty.

Testami samochodowymi (m.in typu ADAC) ja nie sugeruje się praktycznie wcale. Dla mnie one są psu na budę.

reklama
Hejka
a ja własnie wczoraj przywiozłam od koleżanki komodę z przewijakiem i wbudowaną wanienką więc te zakupy mi odpadają i mogę juz spokojnie składować ciuszki :-)

imageupload215782669.jpg

Do góry