pszczółka maja
Fanka BB :)
tylko zazdrościć mogę, bo niestety do najbliższego tesco to mam ponad 40 km. a jak takie ceny to nie ma co w lumpku kupować...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja za swój dałam 20 zł... i sądzę, że takiej kwoty możesz się spodziewać.
Dzięki dziewczyny mam porównanie ;-) w sierpniu wybieram się właśnie po kombinezonikw moim lumpku około 23zł
Super:-)U mnie tez zamowienie na lozeczko,wozek,posciel i materacyk zostalo wczoraj zlozone.
Jak sam wpadł to pewnie:-)dzisiejszy przecenowy rzecz jasna zakup nie wiem czy sie przyda, ale jakoś sam mi wpadł do wózka![]()
Muszę do tesco podskoczyć. Koleżanka chwaliła ich rzeczy, że dobre gatunkowo i nie niszczą się po praniu.Kochana w tesco na stoisku cheerokie kupiłam i dałam całe dwadzieścia pare złotych przecena z pięćdziesięciu paru.
Śliczne:-)Śliczne te Wasze zakupy. :-)
To i ja zebrałam to co mi się uzbierało. Zbiorowo nowe ciuszki (h&m, tesco, smyk,5.10.15)
Ja swoją listę z wyprawką wysłałam koleżance- mamie 3 letniej dziewczynki żeby mi ją zweryfikowała ;-)Ale warto to przeczytaćZajrzyjcie sobie do tego wątku https://www.babyboom.pl/forum/polecam-odradzam-f77/rzeczy-kupione-niepotrzebnie-5004/ mi dał jednak trochę do myślenia
Dzieki za liste,juz wrzucilam do "ulubionych" i podczytuje.Tak sobie pomyślałam, że my tak gromadzimy te wszystkie rzeczy dla naszych skarbeczków, ale może się okazać, że nie wszystko nam się przyda. Zajrzyjcie sobie do tego wątku https://www.babyboom.pl/forum/polecam-odradzam-f77/rzeczy-kupione-niepotrzebnie-5004/ mi dał jednak trochę do myślenia
superŚliczne te Wasze zakupy. :-)
To i ja zebrałam to co mi się uzbierało. Zbiorowo nowe ciuszki (h&m, tesco, smyk,5.10.15)
Łowy ciuchlandowe są poprane już ale niestety jakoś z prasowaniem u mnie kiepsko i tak sobie stosik ubranek leży i na mnie zerka co jakiś czas, także jak juz będą "zrobione" to popstrykam i im fotki.![]()
No i dzisiejsza przesyłaka, parę dni temu udało mi sie na allegro kupić kombinezon/śpiworek - w prezencie dostalam dwie czapeczkitakże bardzo się cieszę bo naprawde fajowy jest
z otworami na pasy, milutki, cieplutki i co ważne niedrogo wyszło
![]()
ja właśnie z tego powodu nie mogę w nocy spac z nerwów że niezdąże kupić wszystkiego a w tej ciąży mam amnezje i nie mogę się skupić co mi jest jeszcze potrzebneJa zrobiłam sobie listę, żeby nie kupować więcej niż zaplanuję. Chociaż na razie grozi mi, że kupię za mało, bo mam tylko 2 pary śpiochów i butelkę:-) Jakby co, to na osiedlu mam dwa sklepy z ubrankami i akcesoriami dla dzieci, chyba z 5 aptek, więc w pół godziny mąż nadrobi ewentualne zaległości:-)
:-)dzisiejszy przecenowy rzecz jasna zakup nie wiem czy sie przyda, ale jakoś sam mi wpadł do wózka![]()