reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

reklama
rzeczywiście super!!!! a nie orientujesz się czy takie ale z szufladą można kupić?? bo u mnie Mała będzie z nami póki co sypialnie dzielić... a schowków oczywiście za mało :no:

Tak są z szufladą , ja mam z szufladą właśnie , mogliśmy wybrać ale też wolimy dodatkową półke np na pościel czy kocyki

121.jpg

Śliczne te Wasze zakupy. :-)
To i ja zebrałam to co mi się uzbierało. Zbiorowo nowe ciuszki (h&m, tesco, smyk,5.10.15)

Łowy ciuchlandowe są poprane już ale niestety jakoś z prasowaniem u mnie kiepsko i tak sobie stosik ubranek leży i na mnie zerka co jakiś czas, także jak juz będą "zrobione" to popstrykam i im fotki. :tak::-D

No i dzisiejsza przesyłaka, parę dni temu udało mi sie na allegro kupić kombinezon/śpiworek - w prezencie dostalam dwie czapeczki :) także bardzo się cieszę bo naprawde fajowy jest :happy: z otworami na pasy, milutki, cieplutki i co ważne niedrogo wyszło :-D

Załączniki

• na bb1.jpg
    na bb1.jpg
    45,1 KB · Wyświetleń: 54
  • na bb2.jpg
    na bb2.jpg
    50,5 KB · Wyświetleń: 50
  • na bb3.jpg
    na bb3.jpg
    55,3 KB · Wyświetleń: 45
ja za swój dałam 20 zł... i sądzę, że takiej kwoty możesz się spodziewać:tak:.
w moim lumpku około 23zł
Dzięki dziewczyny mam porównanie ;-) w sierpniu wybieram się właśnie po kombinezonik:tak:

U mnie tez zamowienie na lozeczko,wozek,posciel i materacyk zostalo wczoraj zlozone.
Super:-)

:-)dzisiejszy przecenowy rzecz jasna zakup nie wiem czy sie przyda, ale jakoś sam mi wpadł do wózka:-D
Jak sam wpadł to pewnie:tak:

Kochana w tesco na stoisku cheerokie kupiłam i dałam całe dwadzieścia pare złotych przecena z pięćdziesięciu paru.
Muszę do tesco podskoczyć. Koleżanka chwaliła ich rzeczy, że dobre gatunkowo i nie niszczą się po praniu.

To i ja zebrałam to co mi się uzbierało. Zbiorowo nowe ciuszki (h&m, tesco, smyk,5.10.15)
Śliczne:-)
Ja swoją listę z wyprawką wysłałam koleżance- mamie 3 letniej dziewczynki żeby mi ją zweryfikowała ;-)Ale warto to przeczytać

Tak sobie pomyślałam, że my tak gromadzimy te wszystkie rzeczy dla naszych skarbeczków, ale może się okazać, że nie wszystko nam się przyda:-D. Zajrzyjcie sobie do tego wątku https://www.babyboom.pl/forum/polecam-odradzam-f77/rzeczy-kupione-niepotrzebnie-5004/ mi dał jednak trochę do myślenia
Dzieki za liste,juz wrzucilam do "ulubionych" i podczytuje.
Udalo mi sie znalezc zdjecie wozka w takim kolorze jak zamowilam,jakos tak mi pasuje do mojego synusia:-)i tych jego "meskich" rzeczy:-D

Załączniki

• 763_01_3302.jpg
    763_01_3302.jpg
    41,4 KB · Wyświetleń: 46
Jeżeli chodzi o wózki, to ja wiem jedno. Na pewno nie kupię wózka bez amortyzatorów. Facet w sklepie dał mi się przejewać wózkiem z i bez. Powiem krótko otworzył mi oczy.

jaki śpiworek kupić żeby pasował też do fotelika samochodowego - zeby można było dziecko przypiąć. A może lepiej kombinezonik?

eh ciągle mi się wydaje ze do października masa czasu... a to juz tuz tuz

Łowy ciuchlandowe są poprane już ale niestety jakoś z prasowaniem u mnie kiepsko i tak sobie stosik ubranek leży i na mnie zerka co jakiś czas, także jak juz będą "zrobione" to popstrykam i im fotki. :tak::-D

No i dzisiejsza przesyłaka, parę dni temu udało mi sie na allegro kupić kombinezon/śpiworek - w prezencie dostalam dwie czapeczki :) także bardzo się cieszę bo naprawde fajowy jest :happy: z otworami na pasy, milutki, cieplutki i co ważne niedrogo wyszło :-D
super
Ja zrobiłam sobie listę, żeby nie kupować więcej niż zaplanuję. Chociaż na razie grozi mi, że kupię za mało, bo mam tylko 2 pary śpiochów i butelkę:-) Jakby co, to na osiedlu mam dwa sklepy z ubrankami i akcesoriami dla dzieci, chyba z 5 aptek, więc w pół godziny mąż nadrobi ewentualne zaległości:-)
ja właśnie z tego powodu nie mogę w nocy spac z nerwów że niezdąże kupić wszystkiego a w tej ciąży mam amnezje i nie mogę się skupić co mi jest jeszcze potrzebne

reklama
Do góry