reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

Widzę, że jak byśmy razem z Catedrą na zakupy chodziły, to nasze kruszynki wyglądałyby jak bliźniaczki :-D:-D:-D Ale to już było widać w sklepie, zatrzymywałyśmy się przy tych samych rzeczach :-)

Boshe jak mnie kręgosłup dzisiaj boli :/

reklama
wiesz Iza... masz szczęście, że w jednym mieście nie będziemy mieszkać;-) ale zgadzam się całkowicie:-D:-D:-D

Widziałysmy wczoraj je na żywo. Mi wpadło od razu w oko. Nie białe, tylko białe drewno (hmm mam nadzieję, że wiesz o czym mówie). Jest boskie. Gdybym nie dostała łóżeczka, to właśnie takie bym kupiła.

Dziewczyny polecam to łóżeczko mam już je w domu( dokładnie to co na zdjęciu) jest śliczne dość duże, polecam w 100%:happy::-D:happy:

U mnie tez zamowienie na lozeczko,wozek,posciel i materacyk zostalo wczoraj zlozone. Mama wziela na raty i bedziemy splacac na pol:tak::-D A wybor padl na HEBART - wózki dziecięce wybrany kolor to popiel z czerwonym i nie ma go na zdjeciu. Mial byc Jumper X ale nie bylo mozliwosci rat,a po przemysleniu ten wybrany wyszedl taniej i jest lzejszy;-)Lozeczko Radek (kolor slomka- na foto) z szuflada i wyciaganymi szczebelkami:-)Juz sie nie moge doczekac tych rzeczy:tak: Mama odbiera je w poniedzialek ale do mnie dotra dopiero w polowie sierpnia:-) Jejeku,czy wy tez tak bardzo chcialybyscie miec juz te placzace kruszynki na swiecie?:-D
mam takie same łóżeczko tylko kolor teak:tak:
a wózeczek mi akurat nie podchodzi- gondolka nie w moim stylu:sorry::-)

Tzn ja nie mialam na mysli wczesniejszgo porodu zeby byla jasnosc,tylko np jakby troche czas przyspieszyc..pstryknac i juz pazdziernik;-):-)
ja to bym wolala listopad- po bólu i w lepszej formie:-):-)
NAJCHĘTNIEJ PAŹDIERNIK BYM WYCIEŁA Z ŻYCORYSU W TYM ROKU:-D

:-)dzisiejszy przecenowy rzecz jasna zakup nie wiem czy sie przyda, ale jakoś sam mi wpadł do wózka:-D

Załączniki

• śpiworek.jpg
    śpiworek.jpg
    18,5 KB · Wyświetleń: 68
U mnie tez zamowienie na lozeczko,wozek,posciel i materacyk zostalo wczoraj zlozone. Mama wziela na raty i bedziemy splacac na pol:tak::-D A wybor padl na HEBART - wózki dziecięce wybrany kolor to popiel z czerwonym i nie ma go na zdjeciu. Mial byc Jumper X ale nie bylo mozliwosci rat,a po przemysleniu ten wybrany wyszedl taniej i jest lzejszy;-)Lozeczko Radek (kolor slomka- na foto) z szuflada i wyciaganymi szczebelkami:-)Juz sie nie moge doczekac tych rzeczy:tak: Mama odbiera je w poniedzialek ale do mnie dotra dopiero w polowie sierpnia:-) Jejeku,czy wy tez tak bardzo chcialybyscie miec juz te placzace kruszynki na swiecie?:-D

o tak ja już sie niemoge doczekac mojej małej księżniczki,
a łużeczko śliczzne nasze -takie samo tylko w koloże Teak stoi już w jej pokoju!

Ostatnia edycja:
Dziewczyny powiedzcie mi ile może kosztować kombinezonik zimowy w lumpku(nie chciałabym przepłacić)tak około?

w moim lumpku około 23zł

co do ceny kombinezonu na zimę to nie pomogę, pewnie w każdym sklepie inna. u mnie pewnie będą one dopiero na jesieni.

a ja dziś zamówiłam łóżeczko na allegro. odwrotu już nie ma :-). padło jednak na drewniane z wyjmowanymi szczebelkami i zakrytą szufladą. do tego zamówiłam kółeczka i bujaki. Zamówiłam sobie w kolorze białym więc pewnie trochę sobie poczekam zanim mi sprowadzą.
Łóżeczko GRACJA IV DĄB + szuflada zakryta! (694552720) - Aukcje internetowe Allegro
zamówiłam też materacyk gryka-kokos od tego samego sprzedawcy. teraz tylko będę wyczekiwać kiedy kurier się pojawi.:-)

bardzo ładne łóżeczko :tak:

More4kids - Łóżeczka dziecięce - DREWEX Łóżeczko dziecięce HIPPO z opuszczanym bokiem Białe

co sądzicie o takim łózeczku? Już zaczęłam się wstępnie orientować i szukać. Interesują mnie raczej białe łóżeczka. MOże polecicie mi coś innego do 450 zł

ja wybrałam tez drewexu ale model lion...czyli kolor teak :tak: świetny wybór!!!!

ja bym chciała :tak:

:-)dzisiejszy przecenowy rzecz jasna zakup nie wiem czy sie przyda, ale jakoś sam mi wpadł do wózka:-D

sam :confused2::sorry: hehehehe ale rozumiem i popieram :tak:

a do mnie wczoraj dotarła paczka z ciuszkami, które wygrałam na allegro..i..nie mogłam się napatrzeć :tak: heh teraz czeka mnie pranie..prasowanie..ale jakie to wszystko miłe..

Widziałysmy wczoraj je na żywo. Mi wpadło od razu w oko. Nie białe, tylko białe drewno (hmm mam nadzieję, że wiesz o czym mówie). Jest boskie. Gdybym nie dostała łóżeczka, to właśnie takie bym kupiła.

fachowo to się nazywa transparentna biel ;-), czyli drewno pomalowane jest na biało, ale widać słoje
to było jedno z 3 łóżeczek nad jakim się zastanawiałam, niestety nie ma wyjmowanych szczebelków i dlatego odpadło, ale śliczne jest podobnie jak te z lwem i kaczką z tej samej serii :)

a i jest w wersji z szufladą tylko ta szuflada ma mały minus tzn nie jest przykrywana
a plusem tego łóżeczka jest to że górna poręcz jest gumą pokryta. tylko drewex ma takie cóś ;-)

a to łóżeczko było drugim o jakim myślałam ;-), a odpadło bo mój M zdecydował że bierzemy grację. jakby decyzji nie podjął to pewnie do tej pory bym się zastanawiała :-)

napewno się przyda i jest śliczny. a powiedz mi gdzie kupiłaś i ile dałaś?
kurcze że wy macie gdzie kupować na tych wyprzedażach u mnie w tej dziurze to nie ma ciekawych miejsc. w sumie to może dobrze bo mam tyle ciuchów że i tak pewnie wszystkich nie zdąrze małej założyć. no i jeszcze to pranie i prasowanie mnie czeka:eek:

reklama
fachowo to się nazywa transparentna biel ;-), czyli drewno pomalowane jest na biało, ale widać słoje
to było jedno z 3 łóżeczek nad jakim się zastanawiałam, niestety nie ma wyjmowanych szczebelków i dlatego odpadło, ale śliczne jest podobnie jak te z lwem i kaczką z tej samej serii :)

a i jest w wersji z szufladą tylko ta szuflada ma mały minus tzn nie jest przykrywana
a plusem tego łóżeczka jest to że górna poręcz jest gumą pokryta. tylko drewex ma takie cóś ;-)

Kochana w tesco na stoisku cheerokie kupiłam i dałam całe dwadzieścia pare złotych przecena z pięćdziesięciu paru.

poza tym mają inne cieawe rzeczy teraz w tesco właśnie cheerokie poprzeceniane, warto!!!:-)

napewno się przyda i jest śliczny. a powiedz mi gdzie kupiłaś i ile dałaś?
kurcze że wy macie gdzie kupować na tych wyprzedażach u mnie w tej dziurze to nie ma ciekawych miejsc. w sumie to może dobrze bo mam tyle ciuchów że i tak pewnie wszystkich nie zdąrze małej założyć. no i jeszcze to pranie i prasowanie mnie czeka:eek:

Kochana w tesco na stoisku cheerokie kupiłam i dałam całe dwadzieścia pare złotych przecena z pięćdziesięciu paru.

poza tym mają inne cieawe rzeczy teraz w tesco właśnie cheerokie poprzeceniane, warto!!!:-)

Do góry