reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

kinguś prasowanie w czasie bezsennych nocy to niezły pomysł:-) Tylko podejrzewam, że to te niewyprasowane ubranka mogłyby tę bezsenność powodować:-D
Wszystkie moje koleżanki cierpiały na bezsenność w ostatnim miesiącu, ale to pewnie emocje związane z oczekiwaniem... Prawie jak przed wycieczką szkolną:-D
Dlatego po co leżeć bezczynnie jak można poprasować;-);-)

Napewno nie, już mam zapowiedziane zdjęcie szwu za 4 tyg. A bez niego kobiety do 2 tygodni chodzą jeszcze i rodzą.....
A może się zdarzyć też tak że będzie jednak cesarka bo dziecko będzie wielkie...:eek:
Będzie dobrze trzeba wierzyć, że dzidzi jak najdłużej będzie w brzusiu siedziała:tak:

:szok:jeju Wy juz pierzecie i się przygotowujecie, ja to ostatnio tak leże w wannie, patrze na swój brzuch wystający z wody i se myśle... kurcze, w ciązy jestem;-):-D... ale po sierpniowej wypłacie to już zacznę coś kupowac...
:-D:-D:-D Mi jeszcze trochę zostało do zrobienia;-)

no to prawie wszystko wyprane i wyprasowane:tak: chyba za dużo do kupienia nie zostało;-)
Pokaźny stosik :-D:-D

Dziewczyny powiedzcie mi ile może kosztować kombinezonik zimowy w lumpku(nie chciałabym przepłacić)tak około?

reklama
co do ceny kombinezonu na zimę to nie pomogę, pewnie w każdym sklepie inna. u mnie pewnie będą one dopiero na jesieni.

a ja dziś zamówiłam łóżeczko na allegro. odwrotu już nie ma :-). padło jednak na drewniane z wyjmowanymi szczebelkami i zakrytą szufladą. do tego zamówiłam kółeczka i bujaki. Zamówiłam sobie w kolorze białym więc pewnie trochę sobie poczekam zanim mi sprowadzą.
Łóżeczko GRACJA IV DĄB + szuflada zakryta! (694552720) - Aukcje internetowe Allegro
zamówiłam też materacyk gryka-kokos od tego samego sprzedawcy. teraz tylko będę wyczekiwać kiedy kurier się pojawi.:-)

Rozmawiałam dziś bezpośrednio z przedstawicielem TAKO. Dostawa na terenie Polski - gratis, kolorystyka wózka dowolna praktycznie, niestety termin oczekiwania pokrywa sie z danymi przekazanymi mi przez sprzedawcę w sklepie - najbliższy termin połowa września, chyba że kolorystyka standardowa, to 2 tygodnie. Cena z fotelikiem 1200zł, cena bez fotelika 1025zł. Gwarancja 24 miesiące. No, to zdaje się, że zamówię wózek bezpośrednio u nich, a nie w sklepie.

Dziewczyny powiedzcie mi ile może kosztować kombinezonik zimowy w lumpku(nie chciałabym przepłacić)tak około?

ja za swój dałam 20 zł... i sądzę, że takiej kwoty możesz się spodziewać:tak:

Rozmawiałam dziś bezpośrednio z przedstawicielem TAKO. Dostawa na terenie Polski - gratis, kolorystyka wózka dowolna praktycznie, niestety termin oczekiwania pokrywa sie z danymi przekazanymi mi przez sprzedawcę w sklepie - najbliższy termin połowa września, chyba że kolorystyka standardowa, to 2 tygodnie. Cena z fotelikiem 1200zł, cena bez fotelika 1025zł. Gwarancja 24 miesiące. No, to zdaje się, że zamówię wózek bezpośrednio u nich, a nie w sklepie.

Ciekawe... w sklepie dorwałam gwarancję od tako... na gwarancji jest napisane 12 miesięcy... na tej dołączonej do wózka:confused2: zrobiłam to bo sprzedawca w sklepie powiedział mi, że to nieprawda z tą gwarancją 2letnią...

More4kids - Łóżeczka dziecięce - DREWEX Łóżeczko dziecięce HIPPO z opuszczanym bokiem Białe

co sądzicie o takim łózeczku? Już zaczęłam się wstępnie orientować i szukać. Interesują mnie raczej białe łóżeczka. MOże polecicie mi coś innego do 450 zł

Widziałysmy wczoraj je na żywo. Mi wpadło od razu w oko. Nie białe, tylko białe drewno (hmm mam nadzieję, że wiesz o czym mówie). Jest boskie. Gdybym nie dostała łóżeczka, to właśnie takie bym kupiła.

U mnie tez zamowienie na lozeczko,wozek,posciel i materacyk zostalo wczoraj zlozone. Mama wziela na raty i bedziemy splacac na pol:tak::-D A wybor padl na HEBART - wózki dziecięce wybrany kolor to popiel z czerwonym i nie ma go na zdjeciu. Mial byc Jumper X ale nie bylo mozliwosci rat,a po przemysleniu ten wybrany wyszedl taniej i jest lzejszy;-)Lozeczko Radek (kolor slomka- na foto) z szuflada i wyciaganymi szczebelkami:-)Juz sie nie moge doczekac tych rzeczy:tak: Mama odbiera je w poniedzialek ale do mnie dotra dopiero w polowie sierpnia:-) Jejeku,czy wy tez tak bardzo chcialybyscie miec juz te placzace kruszynki na swiecie?:-D

Załączniki

• loz_19.jpg
    loz_19.jpg
    26,8 KB · Wyświetleń: 35
  • radek_7_SLOMKA_SZ.jpg
    radek_7_SLOMKA_SZ.jpg
    26,8 KB · Wyświetleń: 29
reklama
Do góry