reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

Dziewczyny, co sądzicie o takim leżaczku? Bo jestem bliska by go kupić, ale prosze o obiektywne opinie :-D

LEŻACZEK WELUR SUN z KOŁYSKĄ+PAłąk Z ZABAWKAM (683786258) - Aukcje internetowe Allegro

Ostatnio jak oglądałam były inne wzory, i tamte lepiej przypadły mi do gustu, a gdybym miała wybrać z tych to na owieczkę bym się skusiła:-D

ładny ale jak dla mnie trochę zbyt płytki tzn niewyprofilowany....
poza tym zastanów się czy chcesz wydawać kaskę na rzecz która Ci będzie przydatna przez pół roku... ja wolę kupić fotelik samochodowy i jakby co to on będzie pełnił funkcję leżaczka...

ale jakbym miała kasę to bym kupiła:-) tylko nie taki... wizualnie jest śliczny ale mam wrażenie, że maluch spadnie z niego....

reklama
No właśnie też odnosze wrażenie, że jest taki płaski... I nie byłam pewna, czy to tylko mi sie tak wydaje, czy rzeczywiście ma coś nie tak z tym.... Więc chyba odpuszczę...

no to właśnie mnie załatwiłaś cyniczna:-D

bo mi się ten klasyk nie podobał a jumper x mi podchodzi jak najbardziej... kurcze i teraz mam problem....

porównajmy zdjecia
To masz nad czym myśleć. Jak ja się cieszę, że wózkowy dylemat już za mną. Jestem tak zachwycona jumperem, że nawet innych wózków nie oglądam. A gtx jest bardzo podobny, ale jak dla mnie dyskwalifikuje go pałąk przy spacerówce. Może to drobiazg, ale ja chcę żeby był montowany poziomo, a nie od dołu i w Tako taki jest:-) Jeśli mogę coś dodać, to o wózku jet słyszałam opnie, że średniej jakości wykonanie, ale może się poprawili, a co do połamanego stelaża tako, to może i się zdarzył, ale byłam byłam w 10 sklepach i wszędzie jumper miał super opinie. Tylko fotelik nędzny, ale na szczęście nie tzreba brać kompletu.

To masz nad czym myśleć. Jak ja się cieszę, że wózkowy dylemat już za mną. Jestem tak zachwycona jumperem, że nawet innych wózków nie oglądam. A gtx jest bardzo podobny, ale jak dla mnie dyskwalifikuje go pałąk przy spacerówce. Może to drobiazg, ale ja chcę żeby był montowany poziomo, a nie od dołu i w Tako taki jest:-) Jeśli mogę coś dodać, to o wózku jet słyszałam opnie, że średniej jakości wykonanie, ale może się poprawili, a co do połamanego stelaża tako, to może i się zdarzył, ale byłam byłam w 10 sklepach i wszędzie jumper miał super opinie. Tylko fotelik nędzny, ale na szczęście nie tzreba brać kompletu.
a ja myślałam, że ja się czepiam:-D:-D:-D a tutaj tylko pałąk:-p
te same opinie o jet'cie słyszałyśmy... ale w sklepie sprawia wrażenie dość solidnego, ale gtx sprawia lepsze wrażenie...
muszę jumpera obejrzeć na żywo.... na razie lekka przewaga gtx po oględzinach....

Shenkoka ja bym noworodka w czymś takim bała się umyć (jak go do tego wsadzić, za paszki nie wolno przecież) a takiemu siedzącemu dzieciątku to nie wiem czy w takiej kiszce wąskiej jest przyjemnie? Jakoś mnie nie przekonuje ten kubełek.

Leżaczek wydaje mi się trochę płaski, ja się zastanawiam nad używaną huśtawką leżaczkiem, jak mi kaski wystarczy. W sumie nasz fotelik samochodowy ma opcję bujania i opcję zatrzymania (ustawia się tak rączkę, że fotelik się nie rusza) i jest zdecydowanie lepiej wyprofilowany niż ten leżaczek.
Choć ja wiem, że u nas lepiej w matę zainwestować, bo ja i tak nie bardzo mam gdzie ten leżaczek trzymać.

a ja myślałam, że ja się czepiam:-D:-D:-D a tutaj tylko pałąk:-p
te same opinie o jet'cie słyszałyśmy... ale w sklepie sprawia wrażenie dość solidnego, ale gtx sprawia lepsze wrażenie...
muszę jumpera obejrzeć na żywo.... na razie lekka przewaga gtx po oględzinach....
Tylko pałąk :zawstydzona/y:
Mnie się wydaje, że jak nie ma z boku wózka pałąka to dziecko tak wisi, bo nie ma o co się oprzeć. Może to złudzenie, ale tak sobie ubzdurałam.
A jet mi się podoba, ale nowe w sklepie to prawie wszystkie dobrze wyglądają.
Daj znać, jak będziesz po oględzinach jumperka :tak:

Dziewczyny, co sądzicie o takim leżaczku? Bo jestem bliska by go kupić, ale prosze o obiektywne opinie :-D

LEŻACZEK WELUR SUN z KOŁYSKĄ+PAłąk Z ZABAWKAM (683786258) - Aukcje internetowe Allegro

Ostatnio jak oglądałam były inne wzory, i tamte lepiej przypadły mi do gustu, a gdybym miała wybrać z tych to na owieczkę bym się skusiła:-D
boozqowa ładny bardzo ale nie wiem czy praktyczny jeśli masz wolna kaskę to można sobie pozwolić na taki:tak: ja zazwyczaj jak byłam zajęta po prostu zostawiałam córcie w łóżeczku:tak: nie ciągnęłam za sobą do każdego pomieszczenia:no: może dlatego jak była starsza to lubiła gdy wrzucałam jej zabawki do łóżeczka i potrafiła sama bawić się przez godzinę:tak: jeśli naprawdę musiałam mieć ją na oku to zapinałam małą w nosidełko:tak:

ja jestem za wanienką również bałabym się noworodka wykąpać w takim wiaderku:szok:

aha zapomniałam się pochwalić zakupiłam kombinezon za 20zł w 5-10-15 niestety 62 rozmiar ale za tą kasę:tak:

reklama
:happy2:booazowa ja słyszałam że te leżaczki i leżaczko chuśtawki się wykorzystuje i dzieci to lubią .;-) Prawie wszystkie mają pasy i nie powinno nic się stać . Ja też kupiłam leżaczek tylko w innym kolorze

111.jpg

shenkoka ja bym nie wiedziała jak włożyć i wyjąć dziecko z takiego wiaderka, nie czytałam o nim żadnych opinii:baffled:

catedra cudna pufa,:-D szkoda że mam do ikei tak daleko też bym ją kupiła :happy2:

Do góry