reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

mutsy 4rider..i zdania nie zmienie :) :tak:

właśnie wpakowałam dzisiejsze zakupy do komody..oj zapelnia sie zapelnia...

medeuska gdzie robisz zakupy?

reklama
...Niedawno chwalilam sie ze wybralam juz wozek...Niestety moja mama dzisiaj go obejrzala,pojezdzila,przy okazji natknela sie na kilka niezadowolonych z niego klientek.Juz myslalam ze znowu bede musiala wertowac internet przez kolejne 6 tygodni zeby znalezc cos niezlego w rozsadnej cenie,ale na szczescie w/w klientki i obsluga w sklepie daly mamie namiary na innych kilka wozkow i udalo sie szybko wybrac:-Duff! A co ciekawe sprzedawczyni polecila wozek tanszy (co sie rzadko zdarza) a jak uznala bez awaryjny:-)
A jak u Was z wyborem wozu?:happy2:
o jakich mówisz?

ja jestem na etapie albo jet Neo, albo espiro gtx....

Jestem uziemiona w domu, więc zakupy odpadają, Przed kompem też nie mogłam siedzieć, więc zakupy przez internet też odpadały. Teraz będę nadrabiała zaległości :-)

Bylam zdecydowana na Tako Jumper X,doradzono mi http://www.hebart.com.pl/index.php?id=produkt&lang=pl&numer=1 mam tylko problem z wyborem koloru,ale tu w necie to nie jest pelna gama.
A no nie jest :-D I nie ma wszystkich modeli. U mnie tako jumper zostaje na bank. Nie znam ani jednej niezadowolonej z niego mamy. Zresztą dają na niego 24 miesiące gwarancji, a sprzedawca nie miał jeszcze ani jednaj reklamacji tego wózka. Ja wybieram z kolorystyki silver 09, jakoś tak te kółeczka, kwadraciki etc. nie bardzo mi leżą....:-D

Ostatnia edycja:
Mi poczatkowo w podjeciu decyzji pomagaly opinie klientek z netu dlatego padlo na Jumper X,byly pozytywne,a nie mam mozliwosci zabaczenia zadnego wozka "na zywo".
Po wywiadzie babci (mamy,jak pisalam) stanowczo nam go odradzono. Pani pokazala mamie calkiem powykrecany stelaz i mowi ze z 5 wozkow jakie miala w sklepie wszystkie wrocily..No i jeszcze klientki ja wsparly.
Tak naprawde to wszystkie przekonamy sie (lub nie) do wozkow,ktore kupimy jak juz same pouzywamy;-)i bedziemy doradzac innym mama:-)

mayo a Ty go osobiście nie oglądałaś? Bo dla mnie to tą opowieść o stelażu to między bajki włożyć... Nie namawiam Cię bynajmniej, bo wiadomo, że ile ludzi tyle opinii, ale mało prawdopodobna ta historia mi się wydaje.
Ja ten wózek oglądałam z Lubym i przyjaciółką (która musty jeździła z synkami swoimi), jeździliśmy nim przed sklepem (nie tylko tym zresztą), nie znaleźliśmy nic, o co moglibyśmy się do tego wózka przyczepić (no, fotelik mi się nie widzi, ale nie jest obowiązkowy). Zresztą jest to na chwilę obecną najpopularniejszy wózek w okolicy i dziewczyny go sobie chwalą. Ach, no i nie chcę "X"a żadnego tylko ten http://www.tako.net.pl/index.php?action=showitem&id=261 w nowej kolorystyce silver.
Ja Ci tylko powiem, że wózek to samej trzeba obejrzeć, pojeździć, pomacać i nie ma co na innych opinii polegać. To najlepsza metoda na sprawdzenie, czy coś Ci pasuje, czy nie.

Ostatnia edycja:
reklama
hehehehe boozqowa :tak::-D prawdziwa kobieta ;-) kolor już masz :blink:
ja jednak patrze też na funkcjonalność..powiem Wam, że marzyla mi sie mura maxi cosi, ale jak zobaczylam na żywo wykonanie..to rączki mi opadly..wózek za 3000zł powinien odpowiadać jakością do ceny..i jak to mówiła kiedyś cyniczna..nawet sam przewijać..;-) a tymczasem ortalion jak z lat 80..masakra..beznadziejna spacerówka..załamka..sprzedawca powiedział, że niestety zaczeli je produkowac w Chinach i jakość spadła..
zobaczyłam za to mutsy..i zachwycila mnie tapicerka i wykonanie..no i gwarancja oraz serwis..nie mam sie do czego przyczepić..więc..mutsy 4rider i już..

Ostatnia edycja:
Do góry