reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

My wczoraj wybraliśmy rożki :-), powiem wam że większość ma wyjmowane usztywnienia więc mogą być i miękkie i twarde:tak:

002.jpg 004.jpg

Oczywiście "przypadkiem":cool2: odwiedziłam wyprzedaż w Tesco
006.jpg

Cieszę się że my już mamy wybór wózka za sobą:happy2: (padło na x-landera xt-zielony), średnio raz dziennie nim jeźdze po domu i narazie jestem zachwycona zwrotnością i lekkością prowadzenia:-);-):-)
Mi został się do kupienia tylko laktator:-p , wybrałam medela mini electric , zbieram fundusze właśnie . Na allegro zamówiłam 2 piżamki do karmienia , jak przyjdą wstawie zdjęcia , staniki do karmienia i szlafrok do szpitala , Prawie już jestem gotowa hahaha:cool2::baffled::cool2:

reklama
Cyniczna jak pisalam w swoim poscie nie mam mozliwosci zobaczyc wozkow "na zywo",ogladala i jezdzila moja mama. Powykrecany stelaz Jumperka widziala. Tak jak napisalam-kazda z nas sama wyciagnie opinie jak pojezdzi wozem,ktory wybierze;) Na korzysc Hebarta przemowilo rowniez to ze jest 5kg lzejszy.

Cieszę się że my już mamy wybór wózka za sobą:happy2: (padło na x-landera xt-zielony), średnio raz dziennie nim jeźdze po domu i narazie jestem zachwycona zwrotnością i lekkością prowadzenia:-);-):-)
Mi został się do kupienia tylko laktator:-p , wybrałam medela mini electric , zbieram fundusze właśnie . Na allegro zamówiłam 2 piżamki do karmienia , jak przyjdą wstawie zdjęcia , staniki do karmienia i szlafrok do szpitala , Prawie już jestem gotowa hahaha:cool2::baffled::cool2:

Tylko pozazdrościć :tak:, ale z drugiej strony się pocieszam, że cała przyjemność zakupów jeszcze przedz nami :-)

A no nie jest :-D I nie ma wszystkich modeli. U mnie tako jumper zostaje na bank. Nie znam ani jednej niezadowolonej z niego mamy. Zresztą dają na niego 24 miesiące gwarancji, a sprzedawca nie miał jeszcze ani jednaj reklamacji tego wózka. Ja wybieram z kolorystyki silver 09, jakoś tak te kółeczka, kwadraciki etc. nie bardzo mi leżą....:-D

no to właśnie mnie załatwiłaś cyniczna:-D

bo mi się ten klasyk nie podobał a jumper x mi podchodzi jak najbardziej... kurcze i teraz mam problem....

porównajmy zdjecia

Załączniki

• jet.jpg
    jet.jpg
    33,3 KB · Wyświetleń: 36
  • 665677012.jpg
    665677012.jpg
    28,1 KB · Wyświetleń: 44
  • J10.jpg
    J10.jpg
    20,5 KB · Wyświetleń: 42
no i teraz porównanie...

jet lżejszy od espiro ale espiro mniejszy po złożeniu i solidniejszy stelaż...
obydwa gwarancja na rok czasu

no i wypadł mi teraz ten tako:-D dwa lata gwarancji plus stelaż po złożeniu najmniejszy z nich wszystkich...

no to jak go obejrzę na żywo i się nie przerażę to chyba jednak będzie tako:-D

cenowo:
jet ok.1000 zł
espiro ok.1200
tako ok. 950 zł....

ach... i muszę Wam pokazać co dzisiaj małej kupiłam:-D:-D:-D PUFA...

wiem, że trochę za wcześnie ale się zakochałam:-D

Załączniki

• 496229cfa76df759.jpg
    496229cfa76df759.jpg
    20,3 KB · Wyświetleń: 37
Ostatnia edycja:
Ostatnia edycja:
reklama
Skoro jesteśmy przy rożkach..to to nasz wczorajszy zakup..:tak:
w takim tez wzorze mamy pościel dla malucha..wszystko drewex..

roksi mam podobny spiworek :tak:

catedra super pufa :-D wcale ci sie nie dziwię, że nabyłaś :-D

boozqowa..mnie sie leżaczek bardzo podoba..ale nie porównywałam z innymi..na pierwszy rzut oka ok :-)

Załączniki

• rozek.jpg
    rozek.jpg
    21,2 KB · Wyświetleń: 39
Ostatnia edycja:
Do góry