reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

kms- zastanawiam się również nad tą pościelą. przeglądałam rzeczy na allegro z linku od LuizyPatrcji i rożek w te paski wpadł mi w oko :-)
Drugą opcją jest pościel feretti -słyszałam o niej wiele dobrego. Ale z tymi decyzjami wstrzymam się do momentu wyboru łóżeczka.

mnie przekonuje to, że jest ładna, kolorystyka tego kompleciku to to, co chcemy mieć w pokoiku Kluseczki :tak: no i do tego całkiem niezła cena jak za trzy części, feretti 3-częścioew to ok.220 pln :confused:

:-D:-D
Bardzo ładna pościel.

Dzięki :-D

Kinguś może nie tak bardzo potrzebne ale jak fajnie wygląda!!!:-D

Dokładnie to nami kieruje, praktyczności to pewnie ciężko się będzie nauczyć, no chyba,że sama z czasem przyjdzie ;-)

kms ja bym wybrała to pierwsze łóżeczko białe na zdjęciu jest super:-)

Dzięki, mi też ono bardziej się podoba, tylko chyba trochę niewygodnie pod nim sprzątać, bo jest nisko i odkurzaczem ciężko wjechać będzie - no chyba, że za każdym razem przesuwanko :happy2:

reklama
Ja myślę, że kołderkę jednak powinno się kupić. Nie wiadomo , jak ciepłolubny będzie dzidziuś:-), może pod kocykiem będzie mu za zimno:-). Przezorny zawsze ubezpieczony, jak mawia moja mama:-)

Ja mam kołderkę, do tego 4 zmiany pościeli dwu-częściowej(na kołderkę i poduszkę) mam dwa śpiworki jednem mały drugi większy, do wózka mam śpiworek, planuję jeszcze kupić dwa kocyki tak jak polecają we wszystkich gazetkach itp jednen grubszy akryowy i cieńszy polarkowy.

ja kupiłam dzisiaj kocyk polarowy taki ładny żółty z wyhaftowaną żyrafką za 10 zł taki mięutki i milutki że ciągle bym sie do niego ptrzytylala, jeszcze widzialam taki gfajny z mikrowokien i sie zastanawiam czy nie kupic tez bo tez kurcze jeszcze bardziej mieciutki, ceplejszy zamiast akrylowego zastaawiam sie czy nie kupic, bo jeden mam w spadku grubszy i jeszcze jeden polarkowy wiec moe kupie ten z mikrofibry bo naprawde baaaaaaaaaaaaaardzo bardzo mięciutki- akurat byly tylko niebieskie a niebieskiego nie chce bo mam sporo niebieskich rzeczy;-)

no i ręczniczek z kapturrkiem dzisiaj kupiłam też różowiutki te z haftem taki fajny za 20 zł:tak::tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
A ja jeszcze nic nie kupiłam:-(...
Mój mąż ostatnio wypalił, po co się spieszyć, przecie to jeszcze pół roku... głupek;-):-)... uświadomiłam mu, ze to zaledwie 3 m-ce zostały, to teraz zaczął szukac pieluch na Allegro... ale od sierpnia to już na bank coś musze zacząć kupować.

My mamy fotelik i gondolę dokupioną ostatnio do naszej spacerówki co nam została po Krystianie, więc można powiedzieć, że zaczęliśmy zakupy.
Łóżeczka mamy po Krystianie, pościel, rożki, kocyki, ubranka, pieluchy flanelowe, tetrowe też.

A resztę to chyba pod koniec sierpnia, wtedy wyciągnę rzeczy i sprawdzę w jakim są stanie pieluszki.

Wiem, że ręczniki po Krystianku się nie nadają, trzeba kupić nowe, a z pieluchami tetrowymi nie wiem, bo nie wiem gdzie je wpakowałam, ale liczę, że jak zacznę szukać ubranek to i pieluchy się znajdą :-).
A ostatnio znalazłam paczkę prawie całą pieluch na basen :-).

reklama
...Niedawno chwalilam sie ze wybralam juz wozek...Niestety moja mama dzisiaj go obejrzala,pojezdzila,przy okazji natknela sie na kilka niezadowolonych z niego klientek.Juz myslalam ze znowu bede musiala wertowac internet przez kolejne 6 tygodni zeby znalezc cos niezlego w rozsadnej cenie,ale na szczescie w/w klientki i obsluga w sklepie daly mamie namiary na innych kilka wozkow i udalo sie szybko wybrac:-Duff! A co ciekawe sprzedawczyni polecila wozek tanszy (co sie rzadko zdarza) a jak uznala bez awaryjny:-)
A jak u Was z wyborem wozu?:happy2:

Do góry