reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

Hej dziewczyny:-) Pytalam na innym watku ale nie dostalam odpowiedzi to sprobuje tutaj;-)W jakim rozmiarze macie wyprawke do szpitala dla malenstwa? Ja mam "56" i obiekcje..bo brzuszek ogromny. Wogole wiekszosc ciuchow mam pol na pol 56/62. Jak sprawdzalam w necie to wiekszosc dzieciaczkow rodzi sie mniejsza niz "56"..a co Wy sadzicie?
http://babystrology.com/tickers/bab...nt=Maja&year=2009&month=10&day=11&babycount=1

reklama
Powiem Ci, że mają przyjemne wzory:tak:
A kupiłam kolorowe bo nie mieli białych a kupowałam jeszcze u nich tetrowe i taniej było kupić kilka rzeczy u jednego sprzedawcy.

Ja też się stresuje, że nie zdąże ale pomalutku gromadzę rzeczy:tak:

Mam pytanko jaki kocyk polecacie np. polarowy?
Potrzebuje kocyka do wózka i do łóżeczka.

Ja bym kupiła polarowy i np. z mikrofibry (wydaje mi się, że ten, który mam jest właśnie z mikrofibry:-)), ale polarowy też mam upatrzony:-)

Ja już prawie wszystko mam, teraz dopinam tylko na ostatni guzik i mogę cierpliwie poczekać.
Polecam wam dziewczyny rzeczy z firmy Early days na Allegro jest sporo rzeczy. Mama przywiozła mi bardzo dużo i powiem wam że gatunek pierwsza klasa, bardzo różni się od naszych polskich rzeczy. Począwszy od ubranek kończąc na ręczniczkach czy kocykach.....
Tu są fajne kocyczki i śpiworki:
early days na Allegro - Wyniki wyszukiwania - Aukcje internetowe Allegro

Tu super ręczniczki
early days na Allegro - Wyniki wyszukiwania - Aukcje internetowe Allegro
Ja mam właśnie mnóstwo ubranek z tej firmy:-)

Hej dziewczyny:-) Pytalam na innym watku ale nie dostalam odpowiedzi to sprobuje tutaj;-)W jakim rozmiarze macie wyprawke do szpitala dla malenstwa? Ja mam "56" i obiekcje..bo brzuszek ogromny. Wogole wiekszosc ciuchow mam pol na pol 56/62. Jak sprawdzalam w necie to wiekszosc dzieciaczkow rodzi sie mniejsza niz "56"..a co Wy sadzicie?
http://babystrology.com/tickers/bab...nt=Maja&year=2009&month=10&day=11&babycount=1

Ja myślę, że te na 56 spokojnie Ci wystarczą:-), no chyba, że urodzisz małego giganta

Dziewuszki jakie laktatory zakupiłyście? wiem, ze bylo już sporo na ten temat ale jakoś tak nie mam czasu zeby przerzucać szystkie posty:sorry2:

Macie wybrane juz łóżeczka? Gdzie w Warszawie można kupić ładne, niedrogie mebelki - łżeczko i komoda.

Czy w Warszawie są sklepy sprzedające wózki X-Landera?

ja jeszcze opróz ubranek nic nie mam

Ja dowiadywałam się jak to jest u mnie w Feminie i okazuje się, że potrzebuje tylko dla małej ciuchy na wyjście, nic więcej. Więc nawet gdy te co przygotuje ( a będzie to rozmiar 56) okażą się za małe to T. weźmie po prostu coś większego. Jestem ciekawa ile mała będzie miała cm, bo T. ma 194 cm;-)

A ja muszę się wam poskarżyć na tę p*** bujaną podstawkę pod koszyk z Mothercare i przestrzec aby żadna tego badziewia nie kupowała :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.
Wczoraj dokręciliśmy wszystkie śrubki, wkładamy do niej koszyk i co się okazuje!?!

ŻE MIMO ZAPEWNIEŃ W SKLEPIE I OPISU NA ICH STRONIE TA GŁUPIA PODSTAWKA WCALE NIE PASUJE DO ICH KOSZYKÓW WIKLINOWYCH< JEST TOTALNIE ZA DUŻA I KOSZYKA LATA W NIEJ W JEDNĄ I DRUGĄ STRONĘ I ZA NIC NIE WYOBRAŻAM SOBIE JAK KOMUŚ MOGŁO PRZYJŚĆ DO GŁOWY SPRZEDAWANIE TEGO PRODUKTU JAKO KOMPLETU!!!:wściekła/y::nerd::wściekła/y:

A jeszcze złości mnie że ten badziew kupiliśmy w Poznaniu, i teraz mamy lekki problem jak tę rzecz zareklamować przy odległości ponad 1000 km do tego sklepu.. zepsuło mi to humor zupełnie..

Przykre to, bo najprzyjemniejsze momenty taki nieprofezjonalizm sprzedawców może popsuć :no:

Powiedzcie co myślicie o tym koszu...
bo mysle czy go nie kupic a zakup łużeczka przesunąc na przyszły rok-luty MY-SWEET-BABY wiklinowe lozeczko kosz TANIA WYS (671681401) - Aukcje internetowe Allegro

Kosz sam w sobie piękny :tak:, ale tak jak pisały już dziewczyny na długo nie wystarczy, i jak dla nas to byłby zbędny wydatek :-(zawsze można sprzedać dalej ale pewnie sporo taniej

Wydaje mi sie,że to zależy glównie od postury rodziców, nam lekarz powiedział, że my do krasnali nie należymy i dlatego też nasz Kluseczka wg. Usg starsza/większa o ponad tydzień na ostatnim badaniu była. Także my kupilismy zaledwie kilka sztuk w rozmiarze 56, a nastawiamy sie bardziej na 62 no i wzwyż :-) a tak naprawdę takie najbardziej prawdopodobne pomiary tochyba na Usg w 35/36 tc poznamy i to też zależy od lekarza, mojej znajomej pomylili się o prawie kilogram w pomiarach, biedna meczyła się klikanaście godzin rodząc naturalnie i nic, byli pewni ,że małe dzieco a tu ponad 4,5 kg i zakończyło sie na szczęście dobrze cesarką

Hej dziewczyny:-) Pytalam na innym watku ale nie dostalam odpowiedzi to sprobuje tutaj;-)W jakim rozmiarze macie wyprawke do szpitala dla malenstwa? Ja mam "56" i obiekcje..bo brzuszek ogromny.
Ja mam większość od 62;-)

Ja bym kupiła polarowy i np. z mikrofibry (wydaje mi się, że ten, który mam jest właśnie z mikrofibry:-)), ale polarowy też mam upatrzony:-)
Dzięki:tak:

Czy w Warszawie są sklepy sprzedające wózki X-Landera?
Tutaj jest hurtownia na ul. Hery (na bemowie obok radiowej za aplauzem)
http://cwp.nazwa.pl/
a tutaj same x-landery http://cw-p.pl/wozki-dzieciece-akcesoria-spacerowe-gondola-c-44_65.html?sort=4a&page=1&filter_id=27
a tutaj na allegro sprzedaje ale można samemu odebrać- ja właśnie tam będę wózek kupować.
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro

Ostatnia edycja:
Dziekuje slicznie za odpowiedzi:-) Moj M ma 188cm wzrostu a ja 165cm (tylko pulchniutka jestem;) wiec mam nadzieje ze giganta nie urodze;-):unsure:

reklama
Do góry