reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka czerwcowej mamy

Jak bedziecie sie zabieraly do kompletowania wyprawki kosmetyczno-porodowej to polecam zakupy w internetowej aptece Gemini - bo się tam opłaca robic masowo zakupy. A i cenowo grosz do grosza przy takiej wyprawce się nazbiera. Warto śledzić oferty promocyjne.

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
POTWIERDZAM! Ja z tej apteki zawsze zamawiam jak robię jakieś większe zakupy...nawet głupi podkład rewlona kosztuje tam 29zł a w Rossmann dwa razy tyle prawie więc pewnie dla malutkiej też tam się będę zaopatrywala [emoji12]

reklama
No właśnie czytałam to kiedyś i zaniechałam używania emulsji do twarzy dla dorosłych, ale ta dla dzieci ma dobry skład na szczęście - bo lepszej nie znam :)
Myślę, że tu nikt się na nikogo nie obraża - w sumie dzielimy się subiektywnymi odczuciami i to co jednej pasuje innej może być zupełnie nie po drodze :D
Też ja kiedyś używałam i byłam z niej mega zadawolona....do czasu...Kiedy zaczęłam 3 opakowanie...nawet nie wiedziałam że ma kiepski skład...pewnie dlatego przestala mi służyć....

Link do: MOTHERHOOD ROŻEK BECIK OTULACZEK ANTYKOLKOWY HIT

Powiedzcie mi proszę dziewczyny czy taki otulacz mogę używać jak dzidzia się urodzi do wózka ? Zamiast jakichś kocyków itp? Używacie takich, jakie macie doświadczenia? Bo zastanawiałam się nad kupnem rożka ale one wydają mi się zbyt ciepłe zwykle, a to wydaje się być fajnym rozwiązaniem.
Czekaj na bank już któraś z dziewczyn kupiła taki!nie chcę strzelać ktora bo jestem jeszcze nieprzytomna po nie przesłanej nocy...cała noc urządzalam mieszkanie w ikei...

Powiedzcie mi proszę dziewczyny czy taki otulacz mogę używać jak dzidzia się urodzi do wózka ? Zamiast jakichś kocyków itp? Używacie takich, jakie macie doświadczenia? Bo zastanawiałam się nad kupnem rożka ale one wydają mi się zbyt ciepłe zwykle, a to wydaje się być fajnym rozwiązaniem.
Też o nim myślę. Nie wiem czy do Wózka użyje, ale w domu do spania jak najbardziej [emoji5]

Napisane na HUAWEI LUA-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Kurdę tak ładnie opisany jest ten otulacz, że aż chce się kupić [emoji23] I teraz się boję, że mogę się nie powstrzymać [emoji28]

Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam coś takiego, tylko inny kolor, dostałam od koleżanki: Link do: Rożek-otulacz z nogawkami Snoozebaby - zielony
Mam zamiar używać go do wózka i ewentualnie do fotelika samochodowego. Muszę tylko doszyć mu napkę, bo urwany jest zatrzask i nie ma jak dziecka "zapiąć" w tym otulaczku,

Kobietki panietajcie rodziny w czerwcu moze byc zbyt goraco na otulacz a maluchy latwo przegrzec. A 3m maluch może Wam już się nie dac utulic i wydatek zbedny.

Kobietki panietajcie rodziny w czerwcu moze byc zbyt goraco na otulacz a maluchy latwo przegrzec. A 3m maluch może Wam już się nie dac utulic i wydatek zbedny.
Wiem, dlatego sama bym pewnie takiego wynalazku nie kupiła, ale dostałam więc jakby np w sierpniu zrobiło się chłodniej to będzie w co dziecko zawinąć :) I myślę, że jeszcze się zmieści, bo ja mam termin na koniec czerwca, a ten otulaczek wydaje się całkiem duży...

reklama
Czekaj na bank już któraś z dziewczyn kupiła taki!nie chcę strzelać ktora bo jestem jeszcze nieprzytomna po nie przesłanej nocy...cała noc urządzalam mieszkanie w ikei...

ja kupiłam :) bardziej z myślą, że będzie do spania na początek zamiast śpiworka. do wózka też będzie ok, jak nie będzie za gorąco. on jest cienki i 100% bawełna

Ostatnia edycja:
Do góry