reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wybieramy wózeczki

reklama
Witajcie
a ja już jestem w posiadaniu wymarzonego wózeczka mojego męża i powiem, że ja też jestem bardzo zadowolona,
kupiliśmy na allegro xlandera x1, jest w idealnym stanie, wygląda jak nowy no i zaoszczędziliśmy jakieś 600 zł, kolor czerwono czarny.
jak tylko mąż wrócił z pracy zaraz go poskładał i potem nie mogłam się go doprosić żeby go rozłożył i schował, taką miał frajdę.

Ja dzisiaj zamowilam sobie wozek ... zaliczka wplacona i wozek czeka sobie na narodziny Dawidka w sklepie :) ... kosztuje 800 zł ... firma cos na "A" ale zabijcie mnie ale nie powiem jak bo ... nie pamietam :-[ ... :D
A moze podpowiecie jakies firmy na A ?? :D ;)

Renik nie , zaden z tych :( ... pamietam ze na koncu jest X

Gufi bardzo ladny kolorek :) ... ja mam granatowo-zólty(cukierkowy) :D

ja baardzo i nie ukrywam, że jestem dumna jak się ludzie oglądają, a moją mamę to nawet dwa razy zaczepili i pochwalili wózek ;-) :laugh2:
Wózek jest praktyczny super jeździ po wertepach a u nas ich niemało, jest fajny do składania i rozkładania no i sama sobie radzę z zejsciem po schodach, mało ich ale zawsze :cool2:

reklama
ja mam tako city vojager. jedyną jego wadą jest to, że jest ciężki. a poza tym to świetnie sie go prowadzi nawet w lesie po korzeniach, ma dużo schowków i przydatnych kieszeni i moja Niunia bardzo lubi w nim jeździć. Cichy nic nie skrzypi, dobra amortyzacja, dobrze chroni przed wiatrem i deszczem. Jestem zadowolona z zakupu, a co Agnieszka 18 myśli o swoim wóżku ??:-)

Do góry