reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wybieramy imiona dla licowych maluszkow

Cześć Dziewczyny:)

To moje początki na forum... zajrzałam tu, bo ciągle szukam inspiracji jeśli chodzi o imię dla chłopca. Mi od początku bardzo podoba się Julek, ale siostra mojego M. ma małą Julkę i się rodzina burzy, że tak samo się będą dzieci nazywać. Z drugiej strony sobie myślę, że czemu mam uzależniać swoje decyzje od decyzji innych.

Inne moje typy to Staś i Antek, ale tu forum w oku wpadł mi też Franek;)
Co do imienia dla córeczki to M. od razu podjął decyzję, że ma być Gabrysia (Gabi). Mi się bardzo podoba, ale podoba mi się też Nina i Lenka:)

reklama
czy tylko ja nie mogę z m dojść do kompromisu co do imienia? wasi M też są tak uparci?...mój uparł na tą Jagódke...a mi się Lenka marzy;-)

my dla dziewczynki mieliśmy już wymyślone-miała być Zosia:-)ale z racji, że chyba będzie synuś, mamy teraz wielki dylemat- mnie się mało które z męskich podoba, a jak już to wtedy M jest przeciwny- chyba jednak zdecydujemy się na imię Marcel:-)

oj tak, mój M też kombinuje z imionami. Aż się boję go do urzędu wysłać po porodzie, bo się okaże, że jakiegoś Zenka albo Teodozje mamy :p

oj tak, mój M też kombinuje z imionami. Aż się boję go do urzędu wysłać po porodzie, bo się okaże, że jakiegoś Zenka albo Teodozje mamy :p
:-D mój M żartuje, że to przecież i tak on będzie rejestrował dzidzię, więc decyzja należy do niego:-D

reklama
Do góry