Pieknaszyszunia
Fanka BB :)
no to Staszek, dla mnie fajowe:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Po tym jak się dowiedzieliśmy, że będzie chłopiec myślimy o imieniu ale nie możemy się zdecydować typy - Igor, Antek, Wojtek, Staszek, Nikodem... A w domu mamy Franka więc jakoś tak musi pasować.
KMB ja tam bym dała małemu Franek na imię a co tam, jak zawsze się Wam podobała, przecież będą mieli inne nazwisko, a dla każdego znajdzie się inne zdrobnienie i będzie ok. Tak poza tym to ja też myślałam o Franku ;-) - ładne imięU mniej pierwszy syn to Staś, teraz znów chłopak i chcieliśmy dac Franek zanim naszym znajomym sie nie urodził chłopiec i nie zajęli tego imienia, a że to bliscy znajomi to stwierdziliśmy że nie będziemy powielac i teraz mamy opcję Ignacy.