reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wybieramy imiona dla licowych maluszkow

emih, mysza nie moge sie z Wami nie zgodzic :-D Ninka jest slicznym imieniem i gdyby jednak okazalo sie ze bedzie dziewuszka u nas a nie chlopczyk to na pewno Nina zostaje dalej w rezerwie :tak::-) a jak nie to moze nastepna w kolejnosci bedzie dziewczynka....Ninka :-):-):-)
kobito ja Cie podziwiam chciec miec dziecko jedno po drugim ja sobie tego nie wyobrazam

reklama
kobito ja Cie podziwiam chciec miec dziecko jedno po drugim ja sobie tego nie wyobrazam
dzamena wiem ze bedzie maga ciezko ale w moim wieku to juz za duzo czasu nie mam zeby odkladac decyzje o 2 dzidziusiu ;-):-) wystarczy ze o pierwszym juz byla odkladana do granic mozliwosci. no a teraz trzeba sie spieszyc :-D:-D:-D mam nadzieje ze na miska moge liczyc-teraz naprawde nie moge narzekac-wrecz przeciwnie :tak::tak::tak:
ps-imie Adrian tez mi sie od zawsze bardzo podoba :tak:

No u mnie Ninka wchodzi w grę bo moja mama jest Janina i chcialabym jakoś uczcić jej 'matczyność'- jest mi BARDZO bliska, a imię NINA podobne, I mi się podoba. ' Bo Janina- Janka jakoś mniej...
za to DARIA- ha! to próżność mego M- "Dariusza Wspaniałego" ;-)
Ale Adrian też mi się podoba...
Hmmm... muszę pomysleć, bo mama i brat prosili aby w imieniu "R" nie było bo nie wymawiają :zawstydzona/y::rofl2:

Ostatnia edycja:
Hmmm... muszę pomysleć, bo mama i brat prosili aby w imieniu "R" nie było bo nie wymawiają :zawstydzona/y::rofl2:

Fajnie to zabrzmiało :-D:-D Ale w sumie mają rację, bo po co się męczyć wołając dziecko :tak::tak:
My z M nadajemy imię całkowicie neutralne. Akurat nikt w rodzinie się tak nie nazywa i nie nazywał. Już widzę to oburzenie rodziny M jakbym nadała dziecku imię po dziadku z mojej strony.:baffled: Moi rodzice tak do wszystkiego na spokojnie podchodzą, a rodzice i dziadkowie M to normalnie już o niczym innym nie myślą, jak tylko o tym dziecku... Już wiem, że dzidzia będzie mieć przechlapane... Ale obiecałam sobie, że nie będę się denerwować... więc zakańczam temat :-)

U nas jak okaże się że to pewne w 100% że chłopak to będzie Bruno Krystian, drugie po bracie M który zmarł 8 miesięcy temu. Albo jeszcze na pierwsze Dawid.

Bruno tez takie męskie...
JA to długo żebrałam o Doriana, ale M nawet z cienią nadziei o zmianie zdania pokiwał głową więc "odfrunęło w siną dal" ;-)

dzamena wiem ze bedzie maga ciezko ale w moim wieku to juz za duzo czasu nie mam zeby odkladac decyzje o 2 dzidziusiu ;-):-) wystarczy ze o pierwszym juz byla odkladana do granic mozliwosci. no a teraz trzeba sie spieszyc :-D:-D:-D mam nadzieje ze na miska moge liczyc-teraz naprawde nie moge narzekac-wrecz przeciwnie :tak::tak::tak:
ps-imie Adrian tez mi sie od zawsze bardzo podoba :tak:
Louise oj zeby te twoje dzieci były grzeczne bo jak beda takie aniołeczki z różkami to współczuje

reklama
Do góry