reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wybieramy imiona dla licowych maluszkow

u mnie tak jak poprzednio
Nina dla dziewczynki, podoba mi się jeszcze Lena, ale M kręci nosem
dla chłopca albo Igor albo Borys.
My tak po rosyjsku jedziemy :-D

reklama
Dziewczyny teraz waham się nad imieniem odkąd wiem żę to dziewczynka!!
Natalia, Julia albo Pola ??? sama nie wiem :) :)

my juz tak jak zabralismy sie za robote mowilismy - robimy Gracjana wiec glupio byloby sie wycofac...ale coraz czesciej moj maz mowi, ze on tam wie, ze w brzuszku mieszka druga dziewczynka:-D wowczas na pewno bedzie Wiktoria

ja wciaz obstawiam, ze bedzie syn..maz corka...ale wywalcze prezent jak wygram:D

Oj mieszacie mieszacie i coraz więcej mam typów przez was, teraz to już wogóle przegwizdane:tak:Do Kaji Nadi i Judyty doszły wasze: Nina, Pola, Kalina i jeszcze Baśia mi się przyplątała:tak:

Z chłopięcych Borys w moim guście:happy2:

Borys super, tylko mój kot tak ochrzczony :-D

Mi się jeszcze Liliana po głowie kręci dla dziewczynki...

Jedyneczka- wracaj na ogólny, bo biustami w ciemnościach świecimy- w grupie będzie raźniej (i jaśniej ;-))

reklama
jedyneczka Nina b ladnie :-D;-) Borys tez mi sie podoba
u nas bez zmian. i bez zmian brak imienia drugiego dla dziewczynki-wiadomo-jak misiek ma wybrac to pewnie przed chrztem dopiero ;-)

Do góry