reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wybieramy imiona dla licowych maluszkow

reklama
ladnie :) b lubie imie Maciek :tak:

a u nas Stas na 1 a na 2 mial byc Patryk ale mi sie jeszcze Eryk podoba wiec nie wiem do konca.... jedno z 2 w kazdym razie ale Stas zostaje :-)

Alan tez bylo naszym typem...moim kiedys Eryk..ale maz nie chcial...

Co do imion meskich ktore i jemu i mi sie podobaja to Gracjan, Alan, Konrad, Olaf

z zenskich ...to tylko jedno tak razem - Klaudia- bylismy bardzo zgodni jak teraz co do Gracjana...ale Klaudie juz mamy...ja chce Wiktoria moze Noemi?...a mojemu mezowi podoba sie Patrycja, Karolina, Marcelina - moga byc, ladne, ale stanelo poki co na
Gracjan:-D...a Wiktoria rezerwowo;-)

a mnie Karolina :-D:-D
ciekawa jestem czy nam się będą jeszcze opcje zmieniać. Ale raczej nie, bo większość imion nam się nie podoba, więc przynajmniej tutaj nie będzie problemów i kłótni :happy2:

A ja WAm powiem, że my przewertowaliśmy męskie imiona i stanęło na tym którym w żartach o kolejnym potomku mówiliśmy od lat: Pablo tzn Pawełek :tak:

A dziewuszka będzie albo Daria, albo Milena, albo Liliana albo Ninka...

emih, mysza nie moge sie z Wami nie zgodzic :-D Ninka jest slicznym imieniem i gdyby jednak okazalo sie ze bedzie dziewuszka u nas a nie chlopczyk to na pewno Nina zostaje dalej w rezerwie :tak::-) a jak nie to moze nastepna w kolejnosci bedzie dziewczynka....Ninka :-):-):-)

reklama
A ja WAm powiem, że my przewertowaliśmy męskie imiona i stanęło na tym którym w żartach o kolejnym potomku mówiliśmy od lat: Pablo tzn Pawełek :tak:

A dziewuszka będzie albo Daria, albo Milena, albo Liliana albo Ninka...
Daria,Liliana tez sliczne a dla chłopaka Adrian

Do góry